رفتن به مطلب

مشکل سهیل و یا محمود خورسند در این فروم حل شد

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان گلم

متاسفانه توی این چند روز زیاد از سهیل خورسند از من سوال میشه .

دوستان گلم من خبری از ایشون ندارم و اون زمان هم که ایشون مشکل داشتن برای قولی که به بچه های فروم داده بودم دنبالشون رفتم و همون زمان هم بنده طلبی از ایشون نداشتم و اصلا مشکلی با ایشون نداشتم چون ایشون کلا مبلغ رو واریز میکردن بعد کالا براشون ارسال میشد . معنی این جمله اخر من میدونید چیه دیگه . ؟

بعد از اینکه ایشون رو دیدم ایشون قول دادن که در این فروم کاری به کسی نداشته باشن . و ما هم کاری به ایشون نداریم .

دوستان گلم اینو میگم لطفا ناراحت نشید . هر کاری یه تاوانی داره و تاوان طمع همینه که پیش میاد . شاید دلخور بشید و بگید که من طمع کار نیستم ولی رک باشیم با هم من هم بعضی وقتها به عنوان یک انسان و نوع خلقتی که دارم طمع میکنم و طمع یعنی ریسک و اگر موفق نشدم یعنی تاوان این ریسک رو باید بدم و اگر موفق شدم که سود کردم . هر کدوم از ماها مسئول اعمال خودمونیم و باید مواظب باشید که توی این وضعیت بد اشتباه نکنیم

هر کسی میخواد ایشون رو ببینه تنها راهش اینه که بره به شهرشون و واقعا من ادرس ندارم ازشون چون تا جایی که میدونم تغییر مکان دادن

موفق باشید

لینک به دیدگاه

آدرس کجاست من هم 225 تومنم رو این آقا خورده خواهشا یکی بیاد آدرس بده یا از همونجا پیگیری کنه پورسانتش هم من میدم آقای حسینی مدیر سایت لیون لطفا بیاید و آدرس بدید

جناب حسینی همون آدرس قبل رو بدید بلاخره یه جوری باید پیدا بشه من دانشجو هستم به زور این پول رو فراهم کردم

ویرایش شده توسط A.M.B
لینک به دیدگاه

آدرس کجاست من هم 225 تومنم رو این آقا خورده خواهشا یکی بیاد آدرس بده یا از همونجا پیگیری کنه پورسانتش هم من میدم آقای حسینی مدیر سایت لیون لطفا بیاید و آدرس بدید

ادرس کیو بدم عزیز ؟؟؟ پورسانت چی؟ مگه من اینجا پلیسم عزیز ؟

زمانیکه دارید معامله میکنید دقت کنید تا این به این مشکلات بر نخورید . این چه درخواستیه که شما دوستان حی از من میکنید ؟

اگه این بحث ادامه پیدا کنه تمام تاپیکهای مربوط به ایشون رو توی این فروم پاکش میکنم . زمانیکه داشتید خریدتون رو پایینتر از قیمت روز انجام یدادید باید فکرش و میکردید لطفا احترام خودتون رو اینجا حفظ کنید

با تشکر از همه دوستان

لینک به دیدگاه

ادرس کیو بدم عزیز ؟؟؟ پورسانت چی؟ مگه من اینجا پلیسم عزیز ؟

زمانیکه دارید معامله میکنید دقت کنید تا این به این مشکلات بر نخورید . این چه درخواستیه که شما دوستان حی از من میکنید ؟

اگه این بحث ادامه پیدا کنه تمام تاپیکهای مربوط به ایشون رو توی این فروم پاکش میکنم . زمانیکه داشتید خریدتون رو پایینتر از قیمت روز انجام یدادید باید فکرش و میکردید لطفا احترام خودتون رو اینجا حفظ کنید

با تشکر از همه دوستان

حق با شماست...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...