رفتن به مطلب

دانلود از«««« تورنت»»»»

Miad007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

با توجه به اینکه روز به روز داره تعداد بیشتری سایت گیم و فیلم فیلتر میشه لطفا کسایی که نحوه دانلود از تورنت و مسائل امنیتی که باید رعایت بشه رو بلدن توضیح بدن استفاده کنیم 

تو گوگل هم زیاد خوب توضیح ندادن 

نظر دوستان مهمتره

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

نحوه دانلود از تورنت به این صورت هست که تورنت ها یه اصطلاحی دارند به معنای مگنت که معادل همون لینک خودمون میشه

شما نرم افزار Utorrent رو دانلود و نصب کنید و بعدش‌مگنت رو در نرم افزار وارد کنید و دانلود رو شروع کنید خیلی راحت!

فقط حواستون باشه که حتما از داخل تنظیمات حداکثر سرعت سید کردن رو ۱ کیلوبایت قرار بدین که یه وقتی نصف حجم دانلودیتون صرف سید کردن بقیه نشه

مشکل امنیتی هم من تاحالا این همه مدتی که دانلود میکردم مواجه نشدم

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

نحوه دانلود از تورنت به این صورت هست که تورنت ها یه اصطلاحی دارند به معنای مگنت که معادل همون لینک خودمون میشه

شما نرم افزار Utorrent رو دانلود و نصب کنید و بعدش‌مگنت رو در نرم افزار وارد کنید و دانلود رو شروع کنید خیلی راحت!

فقط حواستون باشه که حتما از داخل تنظیمات حداکثر سرعت سید کردن رو ۱ کیلوبایت قرار بدین که یه وقتی نصف حجم دانلودیتون صرف سید کردن بقیه نشه

مشکل امنیتی هم من تاحالا این همه مدتی که دانلود میکردم مواجه نشدم

خیلی ممنون

بعضیا میگن نباید از هرسایت تورنتی دان کرد بی زحمت یه سایت معتبر معرفی کنید

بعد با نرم افزار اندروید یا pc دان کردم فرقی نداره که؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

سلام

ببینید تورنت مثل سایت های دانلود نیست که بگید فلان سایت بده نباید ازش دانلود کنم.

بلکه تورنت یه شبکه مردمیه سطح جهانه و وقتی شما فایلی رو از تورنت دریافت میکنید یعنی در واقع دارید اون فایل رو از یه کامپیوتر واقعی دیگه در جهان که داره اون فایل رو برای شما آپلود میکنه دانلود میکنید.

به عمل آپلود کردن اطلاعات در شبکه تورنت میگن Seed کردن یا Seeding و به کسی که این کار رو انجام میده میگن Seeder.

برای همین وقتی میخواین فایلی رو از تورنت دریافت کنید بهتون میگن دقت کنید که چند تا Seeder داشته باشه و عدد جلوی Seeder اون فایل 0 نباشه.

چون اصولاً وقتی کسی نباشه فایل رو برای شما آپلود کنه شما دانلودی هم نمی تونید انجام بدید.

===============================================

خب حالا قضیه خطرناک بودنش هم به همین دلیل مردمی بودنشه چون شما دارید فایل رو از مرجع غیر رسمی و از کامپیوتر یا سرور شخصی یه فرد دیگه ای دریافت میکنید ممکنه صرفاً اون شخص (و نه کل سایت و مجموعه) از عمد توی فایل های آپلودی خودش ویروسی، جاسوس افزاری چیزی گذاشته باشه یا حتی سهواً کامپیوتر خودش ویروسی باشه ویروسه به اون فایل هم چسبیده باشه و برای شما ارسال بشه.

مثلاً ممکنه دانلود یه بازی باشه ولی در کنار بازی یه ویروس هم اون شخص گذاشته باشه که البته سایت های معروف به اشتراک گذاری تورنت مثل thepiratebay.org معمولاً از طریق فیدبک های کاربران متوجه ویروسی بودن یا نبودن فایلی میشن و اون فایل یا حذف میشه یا کسی دیگه اونو Seed نمیکنه تا از جریان دانلود بره کنار.

کلاً شبکه تورنت بر پایه مردمه و این مردم هستن که هم توش فایل میریزن و هم ازش فایل میگیرن پس وقتی تو واقعیت آدم های بد و دزد و... هم هست اونجا هم ممکنه باشه و خودتون باید دقت کنید چی دانلود میکنید و بهتره یه آنتی ویروس خوب هم روی سیستم نصب داشته باشید.

مممون توضیح کاملی بود

الان من انتی ویروس ویندوز ۱۰ رو فقط دارم و ویندوز اپدیت

قصد داشتم یه کسپرسکی اورجینال بخرم اما بعضیا گفتن ویروس قوی باشه حتی انتی ویروس هم جلودارش نیس و همون انتی ویروس ویندوز ۱۰ کافیه

الان یه اوجینال بخرم یا همین انتی ویروس ویندوز کافیه؟؟؟

این seeder یک باشه یعنی یه نفر هست برام اپلود کنه یا اگه ۲ باشه یعنی ۲ نفر میتونن برام اپلود کنن؟؟؟

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...