رفتن به مطلب

** فروش چند اکانــت بازی کلش با کمترین قیمـت **

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان چند تایی اکانت کلش دارم که میخوام بفروشـــم و دوستانی که کلن  دارن میتونن استفاده کنن و یا اونایی که دوست دارن بازی کنن از اول بازی رو شروع نکنن  ..

خواهشن خریدار واقعی پی ام بده .

لول 126 : ...

فروختــــه شــد به دوســت خوبمونـــ (  omid_webmaster ) عزیز ... ( انجمـــن  forum.shopkeeper.ir )

همراه با 3169 هزار تا جـــم و آپدیـت آخر ..

نکتــه : تغییر اسم دهکده داره میتونید بعد از خرید اسم رو تغییر بدین .

- - - - -

لول 83 : ...

فروختــــه شــد به دوســت خوبمونـــ ( ravi71 ) عزیز ... ( انجمـــن  forum.shopkeeper.ir )

همه وسایل ها آپدیت هستش فقط باید تاون هال رو بزنید 9 بشــه .

همراه با 3428 هزار تا جـــم .

نکتـه : تغییر اسم نداره و استفاده شده .

- - - -

- - - - - -

لول 58 : ...

فروختــــه شــد به دوســت خوبمونــ ( M1K41L ) عزیـز ...

تازه تاون هال 8 شده و وسایل ها نیمه آپدیت .

نکتــه : تغییر نام داره میتونید بعد از خرید اسم دهکده رو تغییر بدین .

;)

ویرایش شده توسط Sean Paul
اضـافـه کردن متــن ...
لینک به دیدگاه

عزیز شما هر بیست و چهار ساعت 1 بار حق آپ دارید ...یه موضوع دیگه هم باید عرض کنم شما ایمیل رو میدید با پسوردش ...من چند ماه پیش تو همین فروم یه اکانت کلش خریدم ..فروشنده موبایل خودش رو تو ایمیل ثبت کرده بود بعداز فروش به من با همین موبایل رمز ایمیلش رو عوض کرد و عملا سر من کلاه گذاشت ...شما موبایل خودت رو روی این ایمیل ثبت کردید ؟ درسته!

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/24, 23:05:27، Hamed.Madadi گفته است :

عزیز شما هر بیست و چهار ساعت 1 بار حق آپ دارید ...یه موضوع دیگه هم باید عرض کنم شما ایمیل رو میدید با پسوردش ...من چند ماه پیش تو همین فروم یه اکانت کلش خریدم ..فروشنده موبایل خودش رو تو ایمیل ثبت کرده بود بعداز فروش به من با همین موبایل رمز ایمیلش رو عوض کرد و عملا سر من کلاه گذاشت ...شما موبایل خودت رو روی این ایمیل ثبت کردید ؟ درسته!

الان همه اکانت ها رو با موبایل خودم ذخیره کردم . بعد از فروش جیمیل با پسورد به مشتری میدم و مشتری باید تنظیمات ایمیل بازیابی و شماره تلفن رو همون موقع تغییر بده .

اگرم بلد نیست خودم اینکارو براش انجام میدم .

سره خوده منم کلاه گذاشتن زیاد . تا الان نزدیک به 6 الا 7 اکانت فروختم ولی پولی بهم ندادن بعد از فرستادن جیمیل با پسورد همه چی تغییر دادن رفتن .

منم کاری نتونستم کنم .

ویرایش شده توسط Sean Paul
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...