رفتن به مطلب

مشکل با تنظیم نور مانیتور IPS ASUS(حل شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یه مدل مانیتور ASUS VS229H دارم.

مشکلم اینه که مغازم افتاب گیر هست و صبحا که افتاب میزنه یکم صفحه مانیتور بنظرم تاریک هست.

تنظیمات روی مانیتور هم اصن به طرز عجیبی  بی سروته هست.

هر چی گشتم به دکمه سلکت روش ندیدم  که بشه دستی نورو زیاد کرد و فقط چند حالت پیش فرض داره که یکیشو انتخاب کردم.

دوستانی که ASUS دارن چجوری نور صفحه رو زیاد میکنن؟کلا چجوری تنظیمات رنگ رو تغییر میدن؟

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

به نظر من با منبع نور ور برو ببین دقیقا کدوم قسمتش هست که‌ نور میندازه روی صفحه مانیتور. همون قسمت رو روزنامه بزن که نور اذیتت نکنه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز، آقا حامد راه حلی مناسب ارائه دادن، بپوشون همون قسمتی که آفتاب میندازه، نمیشه که شما برای شب ی تنظیم داشته باشی برای روز یک تنظیم متفاوت (با اینکه این قابلیت رو داره و راحت میتونی تنظیماتت رو ذخیره کنی) 

PETO عزیز اصلا کاری نداره، روی MENO که میزنی، صفحه مربوط به تنظیمات باز میشه، و دقیق به دکمه ها نگاه کن روی خود صفحه مانیتور شکل و علائمش هست، متوجه میشی . 

کاملا مشخصه، بالا و پایین، مثبت و منفی، دکمه S برگشته، و خود MENO به نظرم باید دکمه تایید تنظیمات باشه، من بر اساس استفاده خودم از دو مدل MX و VZ دارم میگم، از نحوه تنظیمات دقیق مدل مانتیور شما اطلاع کامل ندارم، ولی باید همینطور باشه .  

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، @حامد@ گفته است :

به نظر من با منبع نور ور برو ببین دقیقا کدوم قسمتش هست که‌ نور میندازه روی صفحه مانیتور. همون قسمت رو روزنامه بزن که نور اذیتت نکنه

راستش،نور مستقیم نتو مانیتور نمیخوره

پشت مانیتور شیشه ی ویترین مغازست نمیشه کاریش کرد.

نور تو شیشه مغازه میخوره انعکاسش باعث میشه یکم‌ مانیتور تاریک بنظر برسه.

کلا مانیتورش در شب خوبه ولی تو روز انگار یکم نورش کمه.

سوال اصلیم  در مورد تنظیمات نور و رنگ هست.

چجوری تنظیم میشه؟

منظورم حالت پیشفرض نیست دستی هست.

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

سلام دوست عزیز، آقا حامد راه حلی مناسب ارائه دادن، بپوشون همون قسمتی که آفتاب میندازه، نمیشه که شما برای شب ی تنظیم داشته باشی برای روز یک تنظیم متفاوت (با اینکه این قابلیت رو داره و راحت میتونی تنظیماتت رو ذخیره کنی) 

PETO عزیز اصلا کاری نداره، روی MENO که میزنی، صفحه مربوط به تنظیمات باز میشه، و دقیق به دکمه ها نگاه کن روی خود صفحه مانیتور شکل و علائمش هست، متوجه میشی . 

کاملا مشخصه، بالا و پایین، مثبت و منفی، دکمه S برگشته، و خود MENO به نظرم باید دکمه تایید تنظیمات باشه، من بر اساس استفاده خودم از دو مدل MX و VZ دارم میگم، از نحوه تنظیمات دقیق مدل مانتیور شما اطلاع کامل ندارم، ولی باید همینطور باشه .  

ممنون د اداش الان فهمیدم چجوریه.پیداش کردم.

دکمه S حکم  بک رو داره و MENO حکم سلکت.

بنظر من اصلا جالب درست نکردن.باید دکمه ی سلکت جدا میذاشتن.

لینک به دیدگاه

نیازی نیست وارد تنظیمات بشید دکمه که علامت خورشید روشه فشار بدید بعد روشنایی کمو زیاد میتونید کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...