رفتن به مطلب

صدای هارد اکبند

saeed ria
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

بنده تقریبا 2 هفته پیش 1 هارد با گارانتی سازگار البته به مدل وسترن بلک  wd4004fzwx خریداری کردم که دارای 128 mb  کش میباشد

که بعداز رسیدن کالا به دستم  و تست هارد متوجه شدم هارد  دارای صدا می باشد  که با رجوع  به شرکت گارانتی کننده  امروز هارد تعویض شده رو  تحویل دادن که این هارد هم مشکل هارد قبلی را دارد  یعنی صدا که البته به گفته شرکت  گارانتی هیچگونه مشکلی در عملکرد ندارد 

خلاصه امروز دوباره به شرکت  گارانتی رجوع کردم که  با این کلمه که صدا ندارد_مشکلی ندارد _تعویض تهران ایراد بوده  و نباید تعویض میکرد  مرا راهی خانه کردند  

حالا  از دوستان میخوام ببینم کسی این هارد رو داره؟ایا به ئهمچین مشکلی برخوردین ؟ با شرکت گارانتی به اصطلاح اصلی  چکار میتونم بکنم ؟

پیشاپیش از جوابتون ممنونم؟ 

لینک به دیدگاه

نه انگار نتونستم نظرمو برسونم 

یه صدای تق تق میده که  با لمس دستگاه  هم احساس میشه

در 1 دقیقه قبل، AminC گفته است :

به طور کلی هاردهای 7200دور صداشون زیاد هستش نسبت به سایر هاردهای متداول (5400دور).

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز 

سازگار توی بار جدیدش به کاهدون زده و هرچی هارد ه  ریفر ته انباریه  آورده ریخته توی بازار

منم یه مای بوک  4 ترا اکسترنال با گارانتی  اون خراب شده  گرفتم  دقیقا هم صدای تق تق می داد و با لمس هم انگاری سیلندر و هد به یه چیزی در گیره و لگد میزد 

سری اول برام تعویض کردن  و متاسفانه هارد تعویضی شون  هم همین مشکل و داشت که بردم اونجا یه مشت بی سواد و عقده ای   ( بیگ زاده و رهرو )که ژست مهندسی می گیرن  توجیه فرمودن که هارد چون دور بالاست صدا دادنش طبیعیه در صورتی که هارد مای بوک 5400 دور هست  و قائدتا نباید چنین صدایی بده در کل این  بی شرف ها خوب دارن جنس آشغال و قالب می کنن به ملت و توجیه شون هم اینه که قطعه الکترونیکی طبیعیه مشکل خوردنش

راستش وقت نکردم  به اتحادیه شکایت کنم  ولی اینکار و میکنم متن مفصلی هم آماده کردم   چون اکثرا  هارداشون  این  مشکل صدا رو دارن  و   اینها هم خودشون خوب  میدونن  چه آشغالی  وارد کردن  و  دادن دست مردم  و اگه اتحادیه تایید کنه مشکل داره یه نامه می گیرم  تعزیرات هم شکایت  می کنم

جای بسی تعجبه  توی بازار هارد وسترن با گارانتی های دیگه هم بفروش میره که هیچ کدوم این مشکلات رو ندارن  ( فیوچر و آواژنگ و لایف و...)

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود دوست عزیز 

سازگار توی بار جدیدش به کاهدون زده و هرچی هارد ه  ریفر ته انباریه  آورده ریخته توی بازار

منم یه مای بوک  4 ترا اکسترنال با گارانتی  اون خراب شده  گرفتم  دقیقا هم صدای تق تق می داد و با لمس هم انگاری سیلندر و هد به یه چیزی در گیره و لگد میزد 

سری اول برام تعویض کردن  و متاسفانه هارد تعویضی شون  هم همین مشکل و داشت که بردم اونجا یه مشت بی سواد و عقده ای   ( بیگ زاده و رهرو )که ژست مهندسی می گیرن  توجیه فرمودن که هارد چون دور بالاست صدا دادنش طبیعیه در صورتی که هارد مای بوک 5400 دور هست  و قائدتا نباید چنین صدایی بده در کل این  بی شرف ها خوب دارن جنس آشغال و قالب می کنن به ملت و توجیه شون هم اینه که قطعه الکترونیکی طبیعیه مشکل خوردنش

راستش وقت نکردم  به اتحادیه شکایت کنم  ولی اینکار و میکنم متن مفصلی هم آماده کردم   چون اکثرا  هارداشون  این  مشکل صدا رو دارن  و   اینها هم خودشون خوب  میدونن  چه آشغالی  وارد کردن  و  دادن دست مردم  و اگه اتحادیه تایید کنه مشکل داره یه نامه می گیرم  تعزیرات هم شکایت  می کنم

جای بسی تعجبه  توی بازار هارد وسترن با گارانتی های دیگه هم بفروش میره که هیچ کدوم این مشکلات رو ندارن  ( فیوچر و آواژنگ و لایف و...)

واسه منم همینطور بود و فک کنم ۸۰۰ تومن افتاد بهم?????

ویرایش شده توسط saeed ria
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، saeed ria گفته است :

واسه منم همینطور بود و فک کنم ۸۰۰ تومن افتاد بهم?????

سلام سعید جان خیلی از هارد های wd black اون طور هستن صدا میدن و این مشکل توی ایران نیست و توی یک کالای مشخص نیست و می تونه هر جای دنیا و روی هر برندی اتفاق بیوفته ( تو هارد های سیگیت هم دیده شده )

نه سرعت هارد رو کاهش میده نه عمرشو پایین میاره فقط صدا میده و لرزش

این یکی از آزار دهنده ترین خرابی های یکی از قطعات کامپیوتر هست

از این آزار دهنده تر هم که متاسفانه خیلی زیاده مشکل کویل واین روی کارت های گرافیک هستش ( ربطی به موضوع فعلی نداره مثال دارم میگم )

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، aminkhatoonabadi گفته است :

سلام سعید جان خیلی از هارد های wd black اون طور هستن صدا میدن و این مشکل توی ایران نیست و توی یک کالای مشخص نیست و می تونه هر جای دنیا و روی هر برندی اتفاق بیوفته ( تو هارد های سیگیت هم دیده شده )

از این آزار دهنده تر هم که متاسفانه خیلی زیاده مشکل کویل واین روی کارت های گرافیک هستش ( ربطی به موضوع فعلی نداره مثال دارم میگم )

درود

دوست عزیز وقتی که خود وسترن میگه اگر  صدا  و نویز مقطعی باشه  و  نه همیشکی  هارد مشکل داره

A clicking sound is often (but not always) indicative of physical damage to the product

صدای کلیک اغلب (اما نه همیشه) نشان دهنده آسیب فیزیکی محصول است.

پس ما نمی تونیم با ریسک و سلام و صلوات اطلاعات روی هارد نگهداری کنیم  و این کلاش ها هم وقتی هارد توی مدت گارانتی مشکل هم بخوره  تازه کیسه می دوزن برای ریکاوری اطلاعات

من فکر نمی کنم خود وسترن هم چنین ریسکی و به مشتری تحمیل بکنه و اگر شما وارد سایت وسترن بشوید RMA وسترن در چنین مواقعی با در یافت مبلغی سه مدل هارد برای شما ارسال میکنه تا شما از بین آنها یکی را جایگزین پس از تست  انتخاب نموده ومابقی را به شرکت عودت نمایی  و سپس پولت رو بهت پس میدن

حال این هاردهای معیوب از گارانتی برگشته رو  پس  از  ریفر و رفع  مشکل در مزایده ای بفروش می رسونن  و  اینجاست  که آقایون  زرنگ  ری پک  میارن میریزن توی بازار میدن دست ما بد بخت ها

کویل واین به دلیل استفاده از قطعات الکترونیکیه که حتی اگر کارت شما فنا هم بره (عمر خودشو هم بکنه) یا گارانتی داشته باشه توی گارانتی تعویض بشه شما اطلاعاتی از دست نمیدی ویا مجبورت نمیکنن که برای ریکاوری پول مضاعف پرداخت کنید

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

من روی یه سیستمم 8تا هارد سیگیت 5ترا دارم . از سال 2007 هم که سیستم خریدم فقط و فقط هارد سیگیت خریدم . متاسفانه وسترن هایی که تو ایران بفروش میرسن یا ریفر شده ان یا مثلا ساتا 2 هستن که برچسب ساتا 3 زدن روش .

وصیه میکنم در شرایط فعلی یا ییگیت یا توشیبا بخرین .

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

من روی یه سیستمم 8تا هارد سیگیت 5ترا دارم . از سال 2007 هم که سیستم خریدم فقط و فقط هارد سیگیت خریدم . متاسفانه وسترن هایی که تو ایران بفروش میرسن یا ریفر شده ان یا مثلا ساتا 2 هستن که برچسب ساتا 3 زدن روش .

وصیه میکنم در شرایط فعلی یا ییگیت یا توشیبا بخرین .

دوست عزیز منم روی سیستمم یه 2 ترا وسترن و یه یک ترای وسترن با گارانتی آواژنگ دارم و مشکلی ندارن

ظاهرا هاردهایی که این دزد سر گردنه سازگار میاره مشکل دارند و اینها راه جیب بری و یاد گرفتن

به شخصه وقتی وارد شرکت سازگار میشم حالم بد میشه متاسفانه یه مشت  ادم های بی سواد و  بی ادب و عقده ای و جمع کرده اونجا فقط دارن ملت و می پیچونن 

لینک به دیدگاه

درود

منم یکی گرفته بودم صدای بدی میداد

حتی موقع کپی یا رایت یا خارج کردن فایل از زیپ کلا سیستم هنگ میکرد

ی خورده ور رفتم دیدم برق بهش خوب نمیرسیده

ساتا برق رو جا به جا کردم درست شد

شاید مال شما هم اینجور شده باشه

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

درود

منم یکی گرفته بودم صدای بدی میداد

حتی موقع کپی یا رایت یا خارج کردن فایل از زیپ کلا سیستم هنگ میکرد

ی خورده ور رفتم دیدم برق بهش خوب نمیرسیده

ساتا برق رو جا به جا کردم درست شد

شاید مال شما هم اینجور شده باشه

سلام 

منم  تست کردم ولی تفاوتی نداشت به طوری که تو گارانتی هم همون صدا موقع تست میومد.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، aminkhatoonabadi گفته است :

سلام امین جان 

اخه خود من  یک دونه هارد 1 ترا بلک هم دارم البته با گارانتی لایف  ولی  در مقایسه با  هارد 4 ترا چه بنفش و چه بلک خودم  بی صدا است اونم توی کیس بنده که  8 تا فن دارند روی حالت normal کار می کنن 

ولی صدای این هارد  یه چیزی تو مایه های اینه که توی هارد 2 قطعه به هم میخورند و همین الان که دارم تایپ میکنم از کیس میاد یه صدای تغ تغ 

لینک به دیدگاه

من هارد توشیا ۵۰۰ گیگ p300 سفارش دادم 135 تومن از دیجی کالا  با تحویل رایگان که موقع تحویل همچیش اکی بود و الان عالی داره کار میکنه نه ریفره ونه تعمییری ...و تا اواخر سال ۹۸ هم گارانتی داره ... قیمت همون هارد تو لیون ۱۸۴ تومن و با پول پست از ۲۰۰ رد میشه

لینک به دیدگاه

منم یه 4 ترا وسترن بلو خریدم همچین مشکلی داره. یه حدود 30 گیگ از دیتاهامو خراب کرده ظاهرا یعنی توی کامپیوتر نمیاد اما اگه وصل کنم تلویزیون نشون میده اون فایلا رو. با هر برنامه ای هم تست میکنم میگه هارد کاملا سالمه!!!

لینک به دیدگاه

من حدود دو هفته ای میشه که هارد 1 ترا بلو از سازگار گرفتم. به خیال اینکه سازگار گارانتیش بهتر از همه اس گرفتم :( متاسفانه برای من هم صدا میده. یعنی میگید فاتحه هارد رو بخونم؟؟ سازگار که شرکت بدی نبود. چرا اینجوری شده. صدای هارد هم موقعی که داره از صد در صد قدرتش برای رایت یا رید استفاده میکنه در میاد. دقیقا انگار یه چیزی داره تو هارد لگد میزنه. 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، MrFighter گفته است :

من حدود دو هفته ای میشه که هارد 1 ترا بلو از سازگار گرفتم. به خیال اینکه سازگار گارانتیش بهتر از همه اس گرفتم :( متاسفانه برای من هم صدا میده. یعنی میگید فاتحه هارد رو بخونم؟؟ سازگار که شرکت بدی نبود. چرا اینجوری شده. صدای هارد هم موقعی که داره از صد در صد قدرتش برای رایت یا رید استفاده میکنه در میاد. دقیقا انگار یه چیزی داره تو هارد لگد میزنه. 

بله اینطوری هست  برای من هم 

صدا طوریه که با لمس هم میشه حس کرد  صدا مثل سری سبز وسترن نیست 

بنده هم هارد رو دیروز فرستادم تهران تا بلکه فرجی بشه  و یه هارد سالم پیدا کنند از بین هاردهاشون 

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، saeed ria گفته است :

بله اینطوری هست  برای من هم 

صدا طوریه که با لمس هم میشه حس کرد  صدا مثل سری سبز وسترن نیست 

بنده هم هارد رو دیروز فرستادم تهران تا بلکه فرجی بشه  و یه هارد سالم پیدا کنند از بین هاردهاشون 

فکر نکنم نتیجه ای داشته باشه. البته توی فروم های خارجی هم یه همچین مشکلی گزارش داده شده که توصیه کردن اول با خود نرم افزار Life guard western digital تست رو انجام بدید. اگر تست مشکلی رو گزارش نکرد اون صدا هم نمیتونه مشکلی ایجاد کنه. تنها مشکلش رو مخ بودنشه. اشتباه کردم از فیوجر نگرفتم. پیش خودم گفتم سازگار شرکت بزرگیه و معتبره. :(

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MrFighter گفته است :

فکر نکنم نتیجه ای داشته باشه. البته توی فروم های خارجی هم یه همچین مشکلی گزارش داده شده که توصیه کردن اول با خود نرم افزار Life guard western digital تست رو انجام بدید. اگر تست مشکلی رو گزارش نکرد اون صدا هم نمیتونه مشکلی ایجاد کنه. تنها مشکلش رو مخ بودنشه. اشتباه کردم از فیوجر نگرفتم. پیش خودم گفتم سازگار شرکت بزرگیه و معتبره. :(

منم همینطور جای خنده دارش هم اینه که  سازگار 10   15 تومن  گرونتر بود

ویرایش شده توسط saeed ria
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، saeed ria گفته است :

منم همینطور جای خنده دارش هم اینه که  سازگار 10   15 تومن  گرونتر بود

اره والا. رو همین گرونیش آدم پیش خودش میگه حسابی تره. من زنگ زدم به شرکت. بهم گفتن هر موقع مشکل توی خوندن و نوشتن به وجود اومد بفرستید برای گارانتی. برای یه صدای ساده نفرستید. گفتم خانم اخه این همچین ساده هم نیستا. من نمیتونم فایلامو همینجوری رو هوا ذخیره کنم که بعد دو ماه یه دفه همشون بپرن. میگه ما تضمین میدیم براتون ریکاوری کنیم. خلاصه نمیخوان قبول کنن. به گفته دوستانی هم که اینجا به تاپیک پاسخ دادن فرستادنش هم فایده ای نداره چون یکی مثل همونو میفرستن دوباره. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MrFighter گفته است :

اره والا. رو همین گرونیش آدم پیش خودش میگه حسابی تره. من زنگ زدم به شرکت. بهم گفتن هر موقع مشکل توی خوندن و نوشتن به وجود اومد بفرستید برای گارانتی. برای یه صدای ساده نفرستید. گفتم خانم اخه این همچین ساده هم نیستا. من نمیتونم فایلامو همینجوری رو هوا ذخیره کنم که بعد دو ماه یه دفه همشون بپرن. میگه ما تضمین میدیم براتون ریکاوری کنیم. خلاصه نمیخوان قبول کنن. به گفته دوستانی هم که اینجا به تاپیک پاسخ دادن فرستادنش هم فایده ای نداره چون یکی مثل همونو میفرستن دوباره. 

درود

این سازگاری ها بی شرف تر از این حرف ها هستند اولا  الان دارن  یه جوری ماست مالی می کنند که برای گارانتی ارسال نکنید  تضمین  اینا  هم در کار نیست 

یارو  بیگ زاده نامی مسئول بخش گارانتی شون  خودش به من گفت میفرستم به اتحادیه برای تست  خودشم با کمال وقاحت  زد زیر حرفش  وقتی دید که هارد مشکل داره و شروع کرد به توجیه

الان برای توجیه  به شما میگن ما براتون ریکاوری می کنیم  ولی اگر مشکلی  پیش بیاد اصلا  و  ابدا  زیر بار نمیرن تازه  اگه  بفهمن  اطلاعات  براتون  مهمه ، برای خالی کردن جیبتون نقشه هم می کشن

و شعاراین بی شرف ها  هم اینه که برای قطعات الکترونیکی طبیعیه که مشکل پیش بیاد  

فقط دوستانی که از شهرستان هارد می فرستید برای گارانتی  کاملا از سلامت فیزیکی هاردتون مستند عکس بگیرید  چون اینا به عمد ضربه میزنن و از گارانتی خارج می کنند

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Saman.Kh گفته است :

درود

این سازگاری ها بی شرف تر از این حرف ها هستند اولا  الان دارن  یه جوری ماست مالی می کنند که برای گارانتی ارسال نکنید  تضمین  اینا  هم در کار نیست 

یارو  بیگ زاده نامی مسئول بخش گارانتی شون  خودش به من گفت میفرستم به اتحادیه برای تست  خودشم با کمال وقاحت  زد زیر حرفش  وقتی دید که هارد مشکل داره و شروع کرد به توجیه

الان برای توجیه  به شما میگن ما براتون ریکاوری می کنیم  ولی اگر مشکلی  پیش بیاد اصلا  و  ابدا  زیر بار نمیرن تازه  اگه  بفهمن  اطلاعات  براتون  مهمه ، برای خالی کردن جیبتون نقشه هم می کشن

و شعاراین بی شرف ها  هم اینه که برای قطعات الکترونیکی طبیعیه که مشکل پیش بیاد  

فقط دوستانی که از شهرستان هارد می فرستید برای گارانتی  کاملا از سلامت فیزیکی هاردتون مستند عکس بگیرید  چون اینا به عمد ضربه میزنن و از گارانتی خارج می کنند

ای بابا. اخه این شرکتی که این همه اسمشو بزرگ کرده همه بهش قسم میخورن چرا باید اینجوری باشه. من از خیلیا شنیدم سازگار کارش درسته ولی اینجوری که شما میگی و اینجوری که هارد به دست من رسوندن انگار بیشرف تر از این حرفا باشن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MrFighter گفته است :

ای بابا. اخه این شرکتی که این همه اسمشو بزرگ کرده همه بهش قسم میخورن چرا باید اینجوری باشه. من از خیلیا شنیدم سازگار کارش درسته ولی اینجوری که شما میگی و اینجوری که هارد به دست من رسوندن انگار بیشرف تر از این حرفا باشن

درود 

شما انگاری خبر ندارین که سازگار یک مونده به آخرین گارانتی هاست؟ البته بگیر نگیر داره بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات بدترین گارانتی!

منم یه هارد وسترن یه ترا بلو دارم تا به حال این مشکل بهش بر نخوردم.و امیدوارمم بهش بر نخواهم خورد

دوستان هر وقت خواستید هارد بگیرید زیاد به سمت دوترا و بالاتر نرید اگر خواستید برید باید بالاترین سری رو خریداری کنید یا همون سری سرور که بیشترین عمر رو دارن . هنوز زیاد شرکت ها روی دوترا و بالاتر رده پایین و متوسطشون خوب کار نکردن

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

متاسفانه  هارد رو ارسال کردم و به امید خدا  

این هارد دیگه از چشمم افتاد  دارم کم کم از ذهنم خارجش میکنم  

من باشم هاردی رو با گارانتی  سازگار نگیرم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

شما انگاری خبر ندارین که سازگار یک مونده به آخرین گارانتی هاست؟ البته بگیر نگیر داره بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات بدترین گارانتی!

منم یه هارد وسترن یه ترا بلو دارم تا به حال این مشکل بهش بر نخوردم.و امیدوارمم بهش بر نخواهم خورد

دوستان هر وقت خواستید هارد بگیرید زیاد به سمت دوترا و بالاتر نرید اگر خواستید برید باید بالاترین سری رو خریداری کنید یا همون سری سرور که بیشترین عمر رو دارن . هنوز زیاد شرکت ها روی دوترا و بالاتر رده پایین و متوسطشون خوب کار نکردن

نه والا خبر نداشتم. پس فاتحه هارد رو باید بخونم :D

در 3 ساعت قبل، AminC گفته است :

این هارد گارانتی سازگار هستش که که ضربه خورده پلمپ شده بود و توسط سیستم شناسایی نمی‌شد و شرکت سازگار قبول نکردن و هارد رو از گارانتی خارج کردن ولی فروشنده محترم هزینه ضرر 500هزارتومنی رو تقبل کردن! واقعا بعضی شرکت‌ها به لقمه حرومی عادت کردن. یک نکته جالبتر این بود پس از این که هارد از سازگار برایم مرجوع شد یک جای دیگه هارد ضربه خوردگی داشت که من تعجب کردم ولی اکنون عکسش رو ندارم. تصویر زیر هم هارد پلمپ ضربه خورده! از شرکت سازگار! هستش 

1.PNG

عجب!!! واقعا حرفی نمیمونه. چقد ما تو سخت افزار باید از دست این شرکت ها بدبختی بکشیم آخه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...