رفتن به مطلب

باز شدن یکی از دو طرف هیت سینک رم. ایا ایجاد مشکل میکنه ؟

Recommended Posts

سلام

یه رم 4 گیگ اپیسر رو که میخواستم از داخل دلق پلاستیکی بیرون بیارم که به یکی از بچه ها نشونش بدم، چون دلق پلاستیکی محکم بود منم بی دقتی کردم و رم رو با لبه هیت سینک کشیدم بیرون که دیدم هیت سینک  همون سمت یکم اومد بالا و از رم جدا شد. انگار چسب زده بودنش. منم دوباره چسبوندم سر جاش. الان محکم هست.

این موضوع رو من به خریدار گفتم و رم رو هم انداختم روی سیستم و مشکلی نداشت و کار داد

حالا سوالم این هست که این اتفاق خطرناک هست برای رم ؟ این چسبی که من دیدم زیر هیت سینک زدن از جنس چی هست ؟ خود ما میتونیم این چسب رو تهیه کنیم و بزنیم به رم یا نه ؟

در کل این رم الان طبیعی هست اوضاعش یا نه ؟

میخوام بنده خدا خریدار خیالش راحت باشه بابت تحویل گرفتن جنس که ایا این داستان در اینده مشکلی براش ایجاد میکنه یا نه ؟

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

معمولا زیر Heat Spreader  های رم از نوعی پد حرارتی استفاده میشه مشابه اون پدهایی که برای خنک کردن چیپ های مموری روی کارت های گرافیک زیر هیت سینک قرار میگیره. که اصطلاحا Thermal Pad میگن بهشون.

فکر نمیکنم نیازی باشه که Heat Spreader رو باز کنید و پد رو چسب بزنید چون توی حالت عادی خودشون حالت چسبناکی دارند و اگر هیت اسپریدر رو مجدد با فشار سر جاش محکم کرده باشید مشکلی نخواهد داشت.

RAM4.thumb.jpg.36110288583d193d98e31f50f48628b8.jpg

RAM5.thumb.jpg.abe46f0be56f9a35e2b632bc4b700a16.jpg

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...