رفتن به مطلب

کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. آیا قیمت کارت گرافیک 1060 احتمال داره تا یک ماه بعد یعنی نیمه های اسفند یا اواخر اسفند پایین بیاد؟ نظرتون چیه

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، hunter6470 گفته است :

سلام. آیا قیمت کارت گرافیک 1060 احتمال داره تا یک ماه بعد یعنی نیمه های اسفند یا اواخر اسفند پایین بیاد؟ نظرتون چیه

بله دوست گرامی قیمت گرافیک پایین میاداما چند شرط داره=1-دولت طبق روال سالهای پیش  نزدیک عید قیمت دلار رو بیاره پایین وحدود 4000الی4200برسه

2-قیمت جهانی کاهش پیدا کنه ونیاز بازار تامین بشه

3-سری جدید انویدیا بزودی معرفی وعرضه میشه وتولید چیپ های gddr6 هم شروع شده از 2هفته پیش (احتمال داره تا تابستون طول بکشه دقیق معلوم نیست)

هر کدوم از عوامل فوق تاثیر گزار هستن و خب مورد سوم محتمل تر هست.کمی صبر کنید ودر حال حاضر خریدتون رو به تعویق بندازید از نظر بنده بهتره با توجه به شرایط فعلی وتداوم این روندیعنی اگر کسی برجامو پاره نکنه وآتیش نزنه -قیمت نفت نیاد بشه 10 دلار-صادرات نفت قطع نشه-واردات قطعه ممنوع نشه-تعرفه واردات قطعه مثل ماشین زیاد نشه و ....:D امید به کاهش قیمت هست .رکود حاکم بر بازار هم عامل مهمی هست.من بارها برای دوستان همینجا گفتم که مثلن 8700k بوده حدوده 2150 اما خب اصلن با اون قیمت خریدش منطقی نیست و خب مدام کاهش قیمت دادن فروشندگان به خاطر نبود مشتری  تا الآن رسیده به 1900(بگردید تو بازار کمتر هم ممکنه گیرتون بیاد)البته نکته دیگه هم اینه که تو ایران هیچ چیز قابل پیش بینی نیست نزدیک 4سال بازار ارز کاملن خوب وبا ثبات بود وقیمت  دلار بین 3200تا3500نهایت افت وخیز داشت اما الآن.....-عوامل خارجی وداخلی زیادی موثر هستند

لینک به دیدگاه

مخوام  کارت کوادرو  بگیرم برا تدوین آیا در کنار تدوین اگه بخوام game هم بازی کنم جواب میده یا خیر؟ تخصصی رندر هستش؟

لینک به دیدگاه

بدرد گیم نمیخوره . مخصوص رندرگیری هست ولی قیمتاش در حال حاضر نسبت به جی فورسها معقولتره و ارزش خریدش رو بالا میبره

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hunter6470 گفته است :

مخوام  کارت کوادرو  بگیرم برا تدوین آیا در کنار تدوین اگه بخوام game هم بازی کنم جواب میده یا خیر؟ تخصصی رندر هستش؟

بستگی به مدل کارتی که میخوان بخرین داره 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، hunter6470 گفته است :

نه داداش تا عید خبری از کاهش نیست ..شاید خیلی بیاد پایین 200-300

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...