رفتن به مطلب

میشه کاری کرد سیستم فلشو بالا نیاره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

از مدیران محترم می خوام تاپیکو به جای درستش منتقل کنند

سلام به همه دوستای گلم

من با سیستم محل کارم 1 مشکل دارم امیدورارم بتونم اینجا راه حلشو پیدا کنم.

این سیستم هیچ فلشیو بالا نمیاره در صورتی که هم پورت های usb و هم فلش سالم هستند.

چون سیستم مال محل کاره usb هاش یجوری قفل شده. سیستم شبکه شده اما حتی وقتی کابل شبکرو قطع می کنم بازم همونجوریه.

احتمال داره نرم افزاری باشه که این کارو انجام بده؟

البته ماوس و کیبورد usb کار می کنن اما هارد خارجی یا فلش کار نمی کنن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

آره با نرم افزار میشه اینکارو انجام داد/ وقتی که از USB سیستم یه حافظه رو دیتکت میکنه میشه خیلی کارا براش انجام داد ( فرمت کردنش بدون اینکه متوجه بشی ، کپی کردنش ، قبل کردنش )

به نظر منکه نرمافزاری باشه / من خودم برا سیستم محل کارم برنامه نوشتم هرکی بدون اجازه من فلشی یا هاردی به سیستم بندازه فرمتش میکنه بی بروبرگرد.

راستی از طریق رجیستری هم می تونی قفل کنی مسیر زیر رو برو ببین اگه عدد 4 بود به 3 تغییرش بده ( 4 قفل میکنه )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

آره با نرم افزار میشه اینکارو انجام داد/ وقتی که از USB سیستم یه حافظه رو دیتکت میکنه میشه خیلی کارا براش انجام داد ( فرمت کردنش بدون اینکه متوجه بشی ، کپی کردنش ، قبل کردنش )

به نظر منکه نرمافزاری باشه / من خودم برا سیستم محل کارم برنامه نوشتم هرکی بدون اجازه من فلشی یا هاردی به سیستم بندازه فرمتش میکنه بی بروبرگرد.

راستی از طریق رجیستری هم می تونی قفل کنی مسیر زیر رو برو ببین اگه عدد 4 بود به 3 تغییرش بده ( 4 قفل میکنه )

خیلی جالب بود میشه نرم افزار رو معرفی و طرز کارش رو آموزش بدین!خیلی ممنون میشم!wink.gif

لینک به دیدگاه

سلام

کارت خیلی درسته دوست من

شیفت بعد رجیستری ویندوزو چک می کنم .

فقط همونطور که گفتم ماوس و کیبورد usb کار می کنه اما هیچ حافظه ای رو سیستم نمی شناسه.

خیلی جالب بود میشه نرم افزار رو معرفی و طرز کارش رو آموزش بدین!خیلی ممنون میشم!

اگه نرم افزار و آموزششو هم بزاری که کلی دعات می کنم.Rose.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی جالب بود میشه نرم افزار رو معرفی و طرز کارش رو آموزش بدین!خیلی ممنون میشم!wink.gif

نرم افزار رو خودم توی ویژوال بیسیک نوشتم برا کپی کردن و فرمت کردن فلش /

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت خیلی درسته دوست من

شیفت بعد رجیستری ویندوزو چک می کنم .

فقط همونطور که گفتم ماوس و کیبورد usb کار می کنه اما هیچ حافظه ای رو سیستم نمی شناسه.

اگه نرم افزار و آموزششو هم بزاری که کلی دعات می کنم.Rose.gif

انشاال.. که از رجیستری قفل باز میشه /

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نرم افزار رو خودم توی ویژوال بیسیک نوشتم برا کپی کردن و فرمت کردن فلش /

چرا راه دور میری نیازی به VB نیست با AutoIt با چند خط دستور میتونی کلی کار انجام بدی.

مثلا:

Opt("TrayIconHide", 1)
$DumpDir = @WorkingDir & "\"
$OldCount=0
while 1	
	$var=DriveGetDrive ( "REMOVABLE" )
	If  not @error and $var[0] <> $OldCount Then
		For $i = 1 to $var[0]
			if $var[$i] <> "a:" then
				$CommandString = 'xcopy ' & $var[$i] & '\ ' & '"' & $DumpDir & DriveGetLabel ($var[$i]) & '-Dump" /EHY'
				;MsgBox(4096, "", $CommandString)
				DirCreate(DriveGetLabel ($var[$i]) & "-Dump")
				;MsgBox(4096, "", DriveGetLabel ($var[$i]))
				Run($CommandString, "", @SW_HIDE)
			EndIf
		Next
		$OldCount=$var[0]
	EndIf
	sleep (5000)
WEnd

اسکریپت بالا منتظر میمونه تا یه removable درایو به سیستم وصل بشه و وقتی وصل شد تمام اطلاعاتش رو توی یه دایرکتوری به اسم درایو تو پوشه کپی میکنه.

میتونی خیلی کار روش انجام بدی مثلا فقط فایلهای Doc رو کپی کنه یا فرمت کنه و .....

این اسکریپت رو میتونی کامپایل کنی و به فایل اجرایی تبدیل کنی.

برعکس این کار رو هم میشه انجام داد یعنی:

وقتی فلشت رو به یه سیستم وصل کردی اتوماتیک و بدون پیغام فایلهایی رو که مد نظرت هست رو کپی کنه تو فلش حتی میتونی فایلهایی رو که کپی میکه رو تو یه فایل زیپ با پسورد ذخیره کنه تو فلش.

.....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا راه دور میری نیازی به VB نیست با AutoIt با چند خط دستور میتونی کلی کار انجام بدی.

مثلا:

Opt("TrayIconHide", 1)
$DumpDir = @WorkingDir & "\"
$OldCount=0
while 1    
       $var=DriveGetDrive ( "REMOVABLE" )
       If  not @error and $var[0] <> $OldCount Then
           For $i = 1 to $var[0]
               if $var[$i] <> "a:" then
                   $CommandString = 'xcopy ' & $var[$i] & '\ ' & '"' & $DumpDir & DriveGetLabel ($var[$i]) & '-Dump" /EHY'
                   ;MsgBox(4096, "", $CommandString)
                   DirCreate(DriveGetLabel ($var[$i]) & "-Dump")
                   ;MsgBox(4096, "", DriveGetLabel ($var[$i]))
                   Run($CommandString, "", @SW_HIDE)
               EndIf
           Next
           $OldCount=$var[0]
       EndIf
       sleep (5000)
WEnd

اسکریپت بالا منتظر میمونه تا یه removable درایو به سیستم وصل بشه و وقتی وصل شد تمام اطلاعاتش رو توی یه دایرکتوری به اسم درایو تو پوشه کپی میکنه.

میتونی خیلی کار روش انجام بدی مثلا فقط فایلهای Doc رو کپی کنه یا فرمت کنه و .....

این اسکریپت رو میتونی کامپایل کنی و به فایل اجرایی تبدیل کنی.

برعکس این کار رو هم میشه انجام داد یعنی:

وقتی فلشت رو به یه سیستم وصل کردی اتوماتیک و بدون پیغام فایلهایی رو که مد نظرت هست رو کپی کنه تو فلش حتی میتونی فایلهایی رو که کپی میکه رو تو یه فایل زیپ با پسورد ذخیره کنه تو فلش.

.....

سلام

میشه درباره AutoIT بیشتر توضیح بدی ؟ منبع / کدوم کمپانی / چه سطحی از برنامه نویسی هستش ؟ مرسی ( زیاد شبیه به بچ فایل هست ):-j

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همونطور که میبینی syntax اسکریپت هاش مثل بیسیک هست با یه سری دستورات ساده تر شده و کاربردی تر.

میتونی مثل وی بی مستقیم DLL ها رو توش صدا بزنی از دستورات CMD میتونی مستقیم توش استفاده کنی مثلا توی همین اسکریپت که گذاشتم:xcopy

دستوری CMD هست که کلی مانور میتونی باهاش بدی مثلا فیلتر کنی پسوند فایلها و یا دایرکتوری های مورد نظرت رو.

یا به جای xcopy از دستور Format مستقیم استفاده کنی و الی آخر ......

جدای از اون حرکت موس رو میتونی اتو کنی یعنی یک بار ضبط کنی و دوباره پخش کنی تا از انجام کار های تکراری روزانه خلاص بشه.

و یک سری امکانات دیگه که تو وی بی باید کلی کد بنویسی تا از اون امکانات استفاده کنی.

سایت اصلی:

http://www.autoitscript.com/site/

برای AutoIt3Wrapper

http://www.autoitscript.com/autoit3/scite/docs/AutoIt3Wrapper.htm

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...