رفتن به مطلب

مشاوره‌ برای خرید سیستم تا حدود 5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقتتون بخیر‌.

با بودجه‌ی حدود 5 تا 5500 چه سیستمی میشه جمع کرد برای کاربری گیم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

و از نظرتون آیا با این بودجه لپتاپ بهتره یا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سیستم؟

لینک به دیدگاه

سلام  

==================================================================================================

سیستم شماره یک

قیمت  حدود 5/400/000  

مادربرد :
MSI B250M BAZOOKA OPT BOOST
پردازنده :
Intel Core  i5-7500
هارد دیسک :
WD Blue 1TB
اس اس دی :
ADATA SU650 120GB
رم :
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz
گرافیک :
MSI GTX 1060 6GT OCV2 6GB GDDR5
کیس :
GREEN STRIKER
خنک کننده :
GREEN Notus100-PWM
منبع تغذیه :
GREEN GP600B HP+
درایو نوری :
ASUS 24X DVD-RW

===============================================================================

سیستم شماره 2

قیمت  حدود  5/500/000

مادربرد :
ASUS ROG STRIX B250G GAMING
پردازنده :
Intel Core i5-7500
هارد دیسک :
WD Blue 1TB
اس اس دی :
ADATA Ultimate SU650 120 GB
رم :
Gskill Trident Z RGB 16GB 8GBx2 2400Mhz
گرافیک :
ASUS ROG STRIX-GTX 1060-O6G-GAMING
کیس :
GREEN STRIKER
منبع تغذیه :
GREEN GP600B HP+
درایو نوری :
ASUS 24X DVD-RW

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، gafarbit گفته است :

سلام  

==================================================================================================

سیستم شماره یک

قیمت  حدود 5/400/000  

مادربرد :
پردازنده :
Intel Core  i5-7500
هارد دیسک :
WD Blue 1TB
اس اس دی :
ADATA SU650 120GB
رم :
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz
گرافیک :
کیس :
GREEN STRIKER
خنک کننده :
GREEN Notus100-PWM
منبع تغذیه :
GREEN GP600B HP+
درایو نوری :
ASUS 24X DVD-RW

===============================================================================

سیستم شماره 2

قیمت  حدود  5/500/000

مادربرد :
ASUS ROG STRIX B250G GAMING
پردازنده :
Intel Core i5-7500
هارد دیسک :
WD Blue 1TB
اس اس دی :
ADATA Ultimate SU650 120 GB
رم :
گرافیک :
ASUS ROG STRIX-GTX 1060-O6G-GAMING
کیس :
GREEN STRIKER
منبع تغذیه :
GREEN GP600B HP+
درایو نوری :
ASUS 24X DVD-RW

راندمان این سیستما چطوره توی بازیای روز مثل بتلفیلد یا استاروارز بتلفرانت2؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز، 

ممنون از کاربر gafarbit، سیستم پیشنهادی شماره یک خریدش معقول تره .

با چند تغییر :

مادربرد: MSI B250M BAZOOKA OPT BOOST، از تکنولوژی اینتل آپتین بهره میبره، پس خرید SSD جداگونه پیشنهاد نمیشه (خصوصاً برای سیستم گیم) 

رم های سیستم دو قشنگترن و کارایی بهتری دارن .

برای پردازنده CORE I5 نوتوس 100 (که کمی از کولر استوک بهتره، پیشنهاد نمیشه)، کولر گرین نوتوس 200 رو خریداری کنید .

ویرایش شده توسط محمد برخوردار
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، محمد برخوردار گفته است :

سلام دوست عزیز، 

ممنون از کاربر gafarbit، سیستم پیشنهادی شماره یک خریدش معقول تره .

با چند تغییر :

مادربرد: MSI B250M BAZOOKA OPT BOOST، از تکنولوژی اینتل اپتین بهره میبره، پس خرید SSD جداگونه پیشنهاد نمیشه (خصوصاً برای سیستم گیم) 

رم های سیستم دو قشنگترن و کارایی بهتری دارن .

برای پردازنده CORE I5 نوتوس 100 (که کمی از کولر استوک بهتره، پیشنهاد نمیشه)، کولر گرین نوتوس 200 رو خریداری کنید .

راندمان این سیستما چطوره؟ بنطرتون تو این قیمت لپتاپ های گیمینگ‌ چطورن؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ary_aryyy گفته است :

راندمان این سیستما چطوره؟ بنطرتون تو این قیمت لپتاپ های گیمینگ‌ چطورن؟

همه جوره، خرید سیستم و pc معقول تره. اگه دنیای فواید pc رو بزاریم کنار، لپ تاپ برای گیم محدودیت داره، یکی از مشکلاتش باطری و ... هستش .

راندمان و بهره وری، پارامتری که برای بیان کارایی خوب سخت افزار مناسب نیست. حال اگر منظورتون کیفیت و عمر قطعاته، قطعات پیشنهادی کاملاً با کیفیت هستند، فقط با گارانتی معتبر تهیه کنید. (گارانتی برندMSI، شرکت گرینه که شرکت نام آشناییه)

برای سیستم گیم (خصوصاً مناسب گیم های امروزی): پردازنده رده متوسط و کارت گرافیک رده بالا پیشنهاد میشه (این معقوله)، رم با حجم 16 گیگ، هارد دیسک با حجم مناسب، و پاور کارآمد . 

اگر رزولوشن تصویر شما هم فول اچ دی باشه، پردازنده و کارت گرافیک هم گلوگاه نمیشن .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

همه جوره، خرید سیستم و pc معقول تره. اگه دنیای فواید pc رو بزاریم کنار، لپ تاپ برای گیم محدودیت داره، یکی از مشکلاتش باطری و ... هستش .

راندمان و بهره وری، پارامتری که برای بیان کارایی خوب سخت افزار مناسب نیست .

برای سیستم گیم (خصوصاً مناسب گیم های امروزی): پردازنده رده متوسط و کارت گرافیک رده بالا پیشنهاد میشه (این معقوله)، رم با حجم 16 گیگ، هارد دیسک با حجم مناسب، و پاور کارآمد . 

اگر رزولوشن تصویر شما هم فول اچ دی باشه، پردازنده و کارت گرافیک هم گلوگاه نمیشن .

و مشخصاتی که اشاره کردین توی اولین سیستم موجودهستش؟ چون احتمالا تا حدود یک سال نمیتونم ارتقا بدم سیستم‌رو

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ary_aryyy گفته است :

و مشخصاتی که اشاره کردین توی اولین سیستم موجودهستش؟ چون احتمالا تا حدود یک سال نمیتونم ارتقا بدم سیستم‌رو

با تشکر از کاربر gafarbit .

مادربرد :

پردازنده :
Intel Core  i5-7500

رم :

گرافیک :

هارد دیسک :
WD Blue 2TB

درایو نوری :
ASUS 24X DVD-RW

خنک کننده :
GREEN Notus200-PWM

منبع تغذیه :
GREEN GP600B-HP+

کیس :
GREEN STRIKER

سیستم پیشنهادی فوق مناسب برای: گیمینگ نیمه حرفه ای (اجرای بازی های روز در وضوح تصویر FULL HD)، مالتی مدیای حرفه ای (اجرای نرم افزار های تخصصی و گرافیکی معمولی، ویرایش و تدوین عکس و فیلم) 

چند نکته :

مادربرد پیشنهادی، از تکنولوژی اینتل آپتین، بهره میبره. (http://www.pideo.ir/اپتین_82c1ee396.html شرح عملکرد تکنولوژی اینتل آپتین) 

اگر محدودیت بودجه دارید، و اهل گیم حرفه ای نیستید، کارت گرافیک MSI GTX 1050TI 4GB OCV2 هم میتونید تهیه کنید .

هارد دیسک، از برند معتبر وسترن دیجیتال پیشنهاد شده، با حجم دو ترابایت که، کاملاً فضا برای آرشیو و نصب فایل ها و بازی ها رو  داشته باشید. (با اینکه هاردهای برند سیگیت کارایی بهتری نسبت به هاردهای وسترن دیجیتال دارن ولی ظاهراً شرکت وارد کننده، در سری جدید، هاردهای نامرغوب این برند رو وارد کرده)

پاور 600 وات گرین پیشنهاد شده، که بیشتر از نیازتون هست و تا چند سال به راحتی و با خیال آسوده میتونید از این پاور با کیفیت استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

مادربرد :

پردازنده :
Intel Core  i5-7500

رم :

گرافیک :

هارد دیسک :
WD Blue 2TB

درایو نوری :
ASUS 24X DVD-RW

خنک کننده :
GREEN Notus200-PWM

منبع تغذیه :
GREEN GP600B-HP+

کیس :
GREEN STRIKER

سیستم پیشنهادی فوق مناسب برای: گیمینگ نیمه حرفه ای (اجرای بازی های روز در وضوح تصویر FULL HD)، مالتی مدیای حرفه ای (اجرای نرم افزار های تخصصی و گرافیکی معمولی، ویرایش و تدوین عکس و فیلم) 

چند نکته :

مادربرد پیشنهادی، از تکنولوژی اینتل آپتین، بهره میبره. (http://www.pideo.ir/اپتین_82c1ee396.html شرح عملکرد تکنولوژی اینتل آپتین) 

اگر محدودیت بودجه دارید، و اهل گیم حرفه ای نیستید، کارت گرافیک MSI GTX 1050TI 4GB OCV2 هم میتونید تهیه کنید .

هارد دیسک، از برند معتبر وسترن دیجیتال پیشنهاد شده، با حجم دو ترابایت که، کاملاً فضا برای آرشیو و نصب فایل ها و بازی ها رو  داشته باشید. (با اینکه هاردهای برند سیگیت کارایی بهتری نسبت به هاردهای وسترن دیجیتال دارن ولی ظاهراً شرکت وارد کننده، در سری جدید، هاردهای نامرغوب این برند رو وارد کرده)

پاور 600 وات گرین پیشنهاد شده، که بیشتر از نیازتون هست و تا چند سال به راحتی و با خیال آسوده میتونید از این پاور با کیفیت استفاده کنید .

سپاس محمد جان فقط چرا همیشه ام اس ای بازوکا را پیشنهاد میدید ؟ به نظر من برای مین های میان رده ایسوس بیشتر و بهتر عمل کرده البته شما استاد مایید محمد جان!

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

مادربرد :

پردازنده :
Intel Core  i5-7500

رم :

گرافیک :

هارد دیسک :
WD Blue 2TB

درایو نوری :
ASUS 24X DVD-RW

خنک کننده :
GREEN Notus200-PWM

منبع تغذیه :
GREEN GP600B-HP+

کیس :
GREEN STRIKER

چند نکته :

ممنونم. فکر میکنم سیستم و خصوصا کارت گرافیکی که پیشنهاد دادین قدرت کافی رو داشته باشه برای دوسال پشتیبانی و گیم نیمه حرفه ای?

و یه سوال دیگه. من توی سایت زومجی درمورد افزایش بی سابقه‌ی قیمت کارت گرافیک و البته باقی شخت افزار های کامپیوتر مطلبی رو میخوندم از نظرتون تا حدود سه چهار ماه بعد قیمت ها تغیری میکنه؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

سپاس محمد جان فقط چرا همیشه ام اس ای بازوکا را پیشنهاد میدید ؟ به نظر من برای مین های میان رده ایسوس بیشتر و بهتر عمل کرده البته شما استاد مایید محمد جان!

با اجازه استارتر عزیز،

مخلصیم امیر جان، حرفت درسته،  والا من خودم همه جوره ایسوس رو میپسندم، اگر مشخصات سیستم شخصی خودم رو داخل پروفایلم رو ببینی متوجه میشی (بیشتر کاربرا میدونن من ایسوس رو خیلی دوست دارم)

فقط به خاطر تکنولوژی اینتل آپتین که پیشنهاد میدم، چون رسماً از خرید ssd جداگونه بی نیازت میکنه (البته برای این سیستم های میان رده)

و فقط شرکت گرین که اینتل آپتین رو روی مادربردهای MSI هست رو  وارد کرده و خود حافظه اینتل آپتین جداگونه وارد ایران نشده .

اینم ویدئو بررسی این مادربرد توسط ایمان خالقی عزیز باحال (ایمان فصل اول برنامه های لایو تک و بنچمارک رو تموم کرده و کلاً همش دلتنگه استریم و مشکلات اینترنته)

http://www.pideo.ir/بررسی-تکنولوژی-اینتل-آپتین-به-همراه-ما_5de26fcfa.html

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ary_aryyy گفته است :

ممنونم. فکر میکنم سیستم و خصوصا کارت گرافیکی که پیشنهاد دادین قدرت کافی رو داشته باشه برای دوسال پشتیبانی و گیم نیمه حرفه ای?

و یه سوال دیگه. من توی سایت زومجی درمورد افزایش بی سابقه‌ی قیمت کارت گرافیک و البته باقی شخت افزار های کامپیوتر مطلبی رو میخوندم از نظرتون تا حدود سه چهار ماه بعد قیمت ها تغیری میکنه؟

مخلصیم، راه دوری رفتین، داخل همین فروم خودمون تا دلتون بخواد، تاپیک افزایش قیمت کارت گرافیک هست، که دلیل این افزایش قیمت: دلار، تحریم، سیاست های مسئولین، آقایون وارد کننده، آقایون دلال، آقایون محتکر، بر و بچ ماین و ماینر و ماینینگ و ... هستند. کسی از آینده خبر نداره. ولی به احتمال زیاد بعد از عید و اوایل تابستون، قیمت ها پایین میاد نه مثل قدیم ولی پایین میاد. به عنوان مثال کارت گرافیک پیشنهادی به شما قیمت واقعیش 1500 هزار تومنه ولی الان شده 2800 . 

اگر محدودیت بودجه دارید و یا زورتون میاد به این قیمتهای غیر معقول بها بدید و حتی اگر عجله ای نیست، نخرید نخرید و با گرافیک آنبرد پردازنده سر کنید . 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، محمد برخوردار گفته است :

مخلصیم، راه دوری رفتین، داخل همین فروم خودمون تا دلتون بخواد، تاپیک افزایش قیمت کارت گرافیک هست، که دلیل این افزایش قیمت: دلار، تحریم، سیاست های مسئولین، آقایون وارد کننده، آقایون دلال، آقایون محتکر، بر و بچ ماین و ماینر و ماینینگ و ... هستند. کسی از آینده خبر نداره. ولی به احتمال زیاد بعد از عید و اوایل تابستون، قیمت ها پایین میاد نه مثل قدیم ولی پایین میاد. به عنوان مثال کارت گرافیک پیشنهادی به شما قیمت واقعیش 1500 هزار تومنه ولی الان شده 2800 . 

اگر محدودیت بودجه دارید و یا زورتون میاد به این قیمتهای غیر معقول بها بدید و حتی اگر عجله ای نیست، نخرید نخرید و با گرافیک آنبرد پردازنده سر کنید . 

راستش مشکل من بیشتر این قیمت های غیر معقوله من با این اوضاع ترجیح میدم یه کنسول بخرم باقی‌پولم رو هم یه پی سی یا لپتاپ برای کارهای معمول... اگه اوایل تابستون می‌خریدم احتمالا می‌تونستم با این بودجه کارت 1080 ببندم ولی خب الان این همه افزایش پشیمونم کرد یکم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ary_aryyy گفته است :

راستش مشکل من بیشتر این قیمت های غیر معقوله من با این اوضاع ترجیح میدم یه کنسول بخرم باقی‌پولم رو هم یه پی سی یا لپتاپ برای کارهای معمول... اگه اوایل تابستون می‌خریدم احتمالا می‌تونستم با این بودجه کارت 1080 ببندم ولی خب الان این همه افزایش پشیمونم کرد یکم

داخل همین فروم، سیستم، لپ تاپ، کنسول و ... کم کار و تمیز پیدا میشه، به تاپیک های خرید و فروش هم ی نگاهی بندازید .

من همه جوره سیستم رو در اولویت میدونم. باز هم نظر خودتون، من در زمینه سیستم مشاوره دادم، برای مشاوره خرید لپ تاپ به آقای کامیاب، (مدیر بخش فروش لپ تاپ لیون کامپیوتر) پیام خصوصی بدید .

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/profile/23964-کامیاب/

و برای مشاوره در زمینه خرید کنسول، به آقا رضا (انصافا یک گیمر به تمام معناست) پیام خصوصی بدید .

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/profile/13512-rezagtx/&tab=activity 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...