رفتن به مطلب

تایپیک طرفداران بازی counter strike :global offense

Kakarot
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

راستش نمیدونم قبلا همچین تایپیکی زده شده یانه اما گفتم این تایپیکو راه اندازی کنم. 

اول از همه من خیلی از بازی هارو چه روی کنسول چه pc تجربه کردم از انواع استراتژی تا شوتر و... تا اینکه تصمیم گرفتم یه گیمنت ب عنوان شغل دومم راه اندازی کنم و بعد کلی تحقیق که چه بازی هایی برا گیمنت مناسب هستن به کانتر برخوردم اوایل سورس رو نصب کردم که بدجوری بهش وابسته شدم و کمکم با تحقیق رفتم سراغ csgo که واقعا بنظرم یکی از بهترین بازی های انلاین هستش و خوشبختانه تنها بازی که تا حالا تونسته انقدر منو به خودش وابسته کنه همین سی اس گو لعنتیه 

البته ب لطف نسخه warzone نیازی به نصب استیم نیست و میشه راحت از طریق لن و حتی اینترنت بازی رو تجربه کرد  

62-3.jpg

حداقل سیستم مورد نیاز 

CPU:Core 2 Duo E6600 2.4GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

RAM:1 GB

GPU:GeForce GT 420 / Radeon HD 6450

HDD:7.6 GB

سیستم پیشنهادی 

CPU:Pentium Dual Core E5700 3GHz / Phenom 8750 Triple-Core

RAM:2 GB

GPU:GeForce GT 630 / Radeon HD 6670

HDD:7.6 GB

هرچند خودمو اماتور میدونم ولی سعی میکنم کمکم هرچیزی که یاد گرفتم رو برا شما ب اشتراک بذارم 

اول از همه بریم سراغ حالت های بازی سی اس گو 

حالت اول deathmatch 

توی این حالت بازیکنان بصورت رندوم یه جای مپ ظاهر میشن و بعد از مردن دوباره ی جای دیگه ظاهر میشن و همینجوری تا پایان تایم هرنفر که بیشترین تعداد رو کشته باشه امنباز بیشتری کسب میکنه و برنده میشه این حالت بیشتر برا تمرین استفاده میشه مثلا شما بخواید قدرت هد شاتی خودتون رو بالا ببرید

اگه میخواید که حریفتون ففط با هد شات بمیره از کد 

Mp_damage_headshot_only 1

استفاده کنید 

حالت دوم arms race 

توی این حالت دو گروه تروریست و ضد تروریست باید با سلاح هایی که دارن به کشتن هم بپردازن بعد از کشته شدن یا کشتن حریف مجددا زنده میشین فرق ارم ریس با حالت دد مچ اینه که تو حالت ارم ریس هر بازیکنی که زودتر اسلحه هاش رو اپگرید کنه و به نایف برسه و ی نفرو با نایف بزنه برنده میشه 

حالا اسلحه ها چجور اپگرید میشن؟ هر دو نفری که بزنی یبار اسلحت اپگرید میشه 

اگه با نایف بزنی درجا اسلحت اپگرید میشه اگه با نایف بمیری ی اسلحه ازت دانگرید میشه 

حالت سوم casual

این حالت و حالت بعدی بیشتر برا مسابقات و بازی های گروهی استفاده میشه

طبق معمول گروه تروریست بمب میذاره و ضد تروریست باید خنثی کنه 

این حالت بازیکنان از داخل هم رد میشن و جلیقه ضد گلوله و کیت خنثی کننده بصورت خودکار خریداری شده از قبل و معمولا برا تعداد بازیکن زیاد استفاده میش

حالت چهارم competitive 

که خودم عاشق این حالتم فرقش با حالت سوم اینه که کیت خنثی کننده و جلیقه رو خودتون باس بخرین و بیشتر از پنج نفر ب پنج نفر تو این حالت بازی نمیکنن و بازیکنان قابل لمس هستن یعنی نمیشه از داخل یارت رد شی lol 

البته تموم این حالت ها بالا قابل تغییر و دست کاری هستن که اگه خودتون سرور باشین امکانش هست 

این بازی از دو گروه تروریست و ضد تروریست با نقشه های متعدد تشکیل شده گروه تروریست باس تموم ضد تروریست هارو از پا در بیارن و یا اینکه بمب رو جای گذاری کنن و ازش مراقبت کنن تا منفجر شه و گروه ضد تروریست برعکس این قضیس 

این بازی فرارتر از این حرفاس 

یعنی اینکه هرچی بیشتر بازی کنی مهارتت بیشتر میشه و تازه از بازی لذت میبری 

امیدوارم اطلاعاتم تا حدودی براتون نفید واقع شده باشه سعی میکنم تکمیل ترش کنم اگه جایی ایرادی بود دوستان اصلاح کنن منم بیشتر طرفدار این بازیم تا متخصص 

اسلحه های زیادی تو بازی وجود داره که اسلحه مورد علاقه من ak47 هستش که واقعا حرف نداره فقط کار کردن باهاش نیاز ب تمرین داره 

در کل بگم بدجور عاشقش شدم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...