رفتن به مطلب

کیفیت k4 ?? دذ 43 اینچ و 50 اینچ ....

Recommended Posts

سلام دوستان قصد خرید تلویزیون k4 43 اینچ رو دارم 

یک سوال دارم کیفت 43 با کیفیت یک تلویزیون 50 در یک حد است ؟ ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند

ویرایش شده توسط dotsis
لینک به دیدگاه

مسلما هر چی ابعاد تلویزیون بزرگتر بشه پیکسل ها راحت تر به چشم میان.

اگر منظورت رزولوشن تصویر و معلوم نبودن پیکسل های تصویر هست در مورد انتخاب شما که 4k هست تفاوت زیادی بین این ۲ سایز نیست البته اگر هر دو یک کیفیت یکسان از لحاظ تصویر داشته باشن.

این عکس رو ببینید :optimal-viewing-distance-television-grap

برا سایز ۵۰ اینچ شما یک متری به بالا از tv بشینی اوکی هست و پیکسلی بودن تصویر رو متوجه نمیشی.

برا ۴۳ اینچ هم که نیم متر به بالا میشه تقریبا.

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، @حامد@ گفته است :

مسلما هر چی ابعاد تلویزیون بزرگتر بشه پیکسل ها راحت تر به چشم میان.

اگر منظورت رزولوشن تصویر و معلوم نبودن پیکسل های تصویر هست در مورد انتخاب شما که 4k هست تفاوت زیادی بین این ۲ سایز نیست البته اگر هر دو یک کیفیت یکسان از لحاظ تصویر داشته باشن.

این عکس رو ببینید :optimal-viewing-distance-television-grap

برا سایز ۵۰ اینچ شما یک متری به بالا از tv بشینی اوکی هست و پیکسلی بودن تصویر رو متوجه نمیشی.

برا ۴۳ اینچ هم که نیم متر به بالا میشه تقریبا.

بسیار راهنمایی خوبی بود پس به نظر شما خرید 43 اشتباه نیست درسته؟ 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، dotsis گفته است :

بسیار راهنمایی خوبی بود پس به نظر شما خرید 43 اشتباه نیست درسته؟ 

سلام. صبح بخیر

من فقط از یک دید موضوع رو بررسی کردم و اون هم نمایان بودن پیکسل ها در ۲ سایز ۴۳ و ۵۰ اینچ بود.

اینکه خرید ۴۳ اینچ انتخاب مناسب تری هست یا نه سوالی هست که از جنبه های دیگه ای هم باید بهش نگاه کنی.

مثلا کاربری این تلویزیون در درجه اول چی هست ؟ ایا قراره به عنوان فقط یک tv توی اتاق یا نشیمن استفاده بشه یا قراره به عنوان یک مانیتور برای کامپیوتر استفاده بشه!

ایا شما زمان پاسخگویی تصویر که میشه همون عکس العمل مناسب tv در صحنه های سریع براتون تا چه اندازه مهم هست.

و پارامترهای دیگه‌ای که موقع خرید tv باید دقت کنید تا مناسب ترین گزینه با بودجه تون رو بتونید انتخاب کنید.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، @حامد@ گفته است :

سلام. صبح بخیر

من فقط از یک دید موضوع رو بررسی کردم و اون هم نمایان بودن پیکسل ها در ۲ سایز ۴۳ و ۵۰ اینچ بود.

اینکه خرید ۴۳ اینچ انتخاب مناسب تری هست یا نه سوالی هست که از جنبه های دیگه ای هم باید بهش نگاه کنی.

مثلا کاربری این تلویزیون در درجه اول چی هست ؟ ایا قراره به عنوان فقط یک tv توی اتاق یا نشیمن استفاده بشه یا قراره به عنوان یک مانیتور برای کامپیوتر استفاده بشه!

ایا شما زمان پاسخگویی تصویر که میشه همون عکس العمل مناسب tv در صحنه های سریع براتون تا چه اندازه مهم هست.

و پارامترهای دیگه‌ای که موقع خرید tv باید دقت کنید تا مناسب ترین گزینه با بودجه تون رو بتونید انتخاب کنید.

بله به عنوان مانیتور مورد استفاده قرار می گیرد زمان پاسخ گوی تصویر برایم اهمیت کمترین دارد به نظر شما خرید این سایز قابل قبول است. 

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، dotsis گفته است :

بله به عنوان مانیتور مورد استفاده قرار می گیرد زمان پاسخ گوی تصویر برایم اهمیت کمترین دارد به نظر شما خرید این سایز قابل قبول است. 

حقیقتش تا سایز 32 اینچ برای نمایشگر PC که فاصله شما معمولا 1 متر یا کمتر هست مطلوب هست ولی خودم بدلیل یک سری اتفاقات مجبور شدم 40 اینچ بگیرم و در طول این 4 سال مشکلی نداشتم. اما اگر یک روزی بخوام مانیتور یا tv جدید بگیرم همچنان ترجیه میدم سایز کوچک تر ( نهایت 32 اینچ ) بگیرم.

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، @حامد@ گفته است :

حقیقتش تا سایز 32 اینچ برای نمایشگر PC که فاصله شما معمولا 1 متر یا کمتر هست مطلوب هست ولی خودم بدلیل یک سری اتفاقات مجبور شدم 40 اینچ بگیرم و در طول این 4 سال مشکلی نداشتم. اما اگر یک روزی بخوام مانیتور یا tv جدید بگیرم همچنان ترجیه میدم سایز کوچک تر ( نهایت 32 اینچ ) بگیرم.

نظر اصلی من برای دیدن شبکه و آیند نگری است  آیا اشتباه می کنم استفاده من از مانیتور برای بازی فیفا است 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، dotsis گفته است :

نظر اصلی من برای دیدن شبکه و آیند نگری است  آیا اشتباه می کنم استفاده من از مانیتور برای بازی فیفا است 

درود 

پیشنهاد من دوست عزیز اینه که TV انتخواب کنی که کمترین زمان پاسخگویی داشته باشه اما اگر فقط فیفا پلی میدی زیاد برات مشکلی ایجاد نمیکنه TV هایی که بالای 43' هستن

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

پیشنهاد من دوست عزیز اینه که TV انتخواب کنی که کمترین زمان پاسخگویی داشته باشه اما اگر فقط فیفا پلی میدی زیاد برات مشکلی ایجاد نمیکنه TV هایی که بالای 43' هستن

کیفت برای شبکهای داخلی قابل قبول است؟

ویرایش شده توسط dotsis
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...