رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک های iChiLL GTX 1080 8GB X3 & X4 - Inno3D

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان لیونی

با فروش دو  گرافیک 1080 GTX از برند inno 3D  در خدمتتون هستم. 

گرافیکها  برای گیم خریداری شده، به صورت SLI مورد استفاده قرار گرفته بودند، که با توجه به اینکه اکثر بازی ها از یکی از گرافیک ها استفاده میکنن مدل X3 که کارت دوم به حساب می‌آید تقریبا استفاده خاصی ازش نشده، به طور کلی هم گرافیک ها  در حد آک و بسیار کم استفاده شده و ماین نشده و  با جعبه و متعلقات هستند. در صورتی که فردی هر دو گرافیک رو باهم تهیه کنه SLI Bridge هم تقدیم میگردد. دلیل اصلی فروشم هم عدم استفاده بازی ها از هر دو گرافیک و تهیه 1080 ti هست.

قیمت پایه برای مدل X3 مبلغ 3،300،000 تومان و برای مدل X4 مبلغ 3،400،000 تومان بوده و گام افزایشی هم 50،000 تومان می‌باشد. قابل ذکر است که بعد از 48 ساعت پس از آخرین پیشنهاد، گرافیک به آخرین پیشنهاد فروخته می‌شود.

قیمت برای فروش فوریبرای مدل X3 مبلغ 3،500،000 تومان و برای مدل X4 مبلغ 3،600،000 تومان است.

با تشکر از کارکنان محترم لیون کامپیوتر جهت استفاده از بازارچه سایت برای فروش کارت گرافیک ها. (گرافیک ها در ابتدا از خود لیون کامپیوتر تهیه شده بودند)

***کارت گرافیک ها به صورت جدا گانه هم به فروش میرسند***

***قیمت کارت گرافیک ها ویرایش شد 96/11/19***

photo_2018-02-07_15-17-35.jpg

photo_2018-02-07_15-17-25.jpg

photo_2018-02-07_15-17-28.jpg

ویرایش شده توسط ArefTheGreat
لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Rreza گفته است :

سلام

شرایط گارانتی چطور هست دوست عزیز؟

X3 پایه

با سلام خدمت شما دوست عزیز

گارانتی هر دو کارت باطل شده یکی 96/5/5 یکی هم 96/5/18 (هر دو کارت گارانتی سریر می‌باشند)، اشاره کردن که به علت عدم دارا بودن گارانتی قیمت پایه به نسبت بالاس، بنده هم کاهش دادم. لطفا به قیمت های جدید هم توجه کنین.

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ArefTheGreat گفته است :

با سلام خدمت شما دوست عزیز

گارانتی هر دو کارت باطل شده یکی 96/5/5 یکی هم 96/5/18 (هر دو کارت گارانتی سریر می‌باشند)، اشاره کردن که به علت عدم دارا بودن گارانتی قیمت پایه به نسبت بالاس، بنده هم کاهش دادم. لطفا به قیمت های جدید هم توجه کنین.

با تشکر

صحیح ممنونم بابت توضیح

جسارتا چون کارت رده بالایی هست بدون گارانتی و قیمتش کمی بالا(قیمت خود کارت منظورم هست ن اینکه شما گرون گفته باشید)

بنده فعلا انصراف از خرید 

عذرخواهم

:x

لینک به دیدگاه

هردو کارت پایه 

البته با واسطه لیون

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

این کارت غول گارانتی نداره ؟

خریدش ریسکه خوب

بماند که گارانتی تو ایران خیلی معنا نداره اما وقتی یه کارت گارانتی دستت باشه یه امیدی هست

علت ابطالش چی بوده ؟

ویرایش شده توسط SMN
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، SMN گفته است :

این کارت غول گارانتی نداره ؟

خریدش ریسکه خوب

بماند که گارانتی تو ایران خیلی معنا نداره اما وقتی یه کارت گارانتی دستت باشه یه امیدی هست

علت ابطالش چی بوده ؟

سلام دوست عزیز

گارانتی این کارت یک ساله بوده، و در تاریخ های ذکر شده به اتمام رسیدن.

والا واقعا قیمت بالا نگفتم، این کارت ها هم استفاده چندانی ازشون نشده، بخصوص کارت دوم که در بعضی بازی ها مثل GeOW4 به کل ساپورت نمیشده. با این قیمت 1060 میشه گرفت والا...

ویرایش شده توسط ArefTheGreat
لینک به دیدگاه

درود

قصد جسارت ندارم خدمت استارتر محترم ولی انجام معامله جنس بدون گارانتی اونهم با دوستی که هنوز عضو نشده ویژه شده زیاد منطقی به نظر نمیاد.

ته دلم مونده بود! عذرمیخوام

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

درود

قصد جسارت ندارم خدمت استارتر محترم ولی انجام معامله جنس بدون گارانتی اونهم با دوستی که هنوز عضو نشده ویژه شده زیاد منطقی به نظر نمیاد.

ته دلم مونده بود! عذرمیخوام

خوب اول اینکه هر کسی از یک جایی بالاخره شروع میکنه، بنده ابتدا قصد فروش به خودش لیون رو داشتم، که اونها پیشنهاد دادند از بازارچه سایت استفاده کنم.

در مورد ویژه شدن هم جهت اینکه بتونم تاپیک رو بالا نگه دارم این کار رو کردم. این کارت ها صرفا جهت بازی استفاده شده،این از همون اول هم اشاره کردم، کار های رندر سانگین و یا ماین کردن هم انجام ندادم باهاشون.

دقیقا تابستون سال پیش که کارت های 1080 اومد ما این رو تهیه کردیم، اون زمان هنوز یادم هست که سری Asus strix برای فروش موجود نبوده، و مارک های مثل GALAX  و همین برند بیشتر موجود بودند، حالا یک سال گارانتی کارت هم به اتمام رسیده، این لحن حرف زدن شما اصلا قابل قبول نیست، شما خودتون هم فقط یک با داد و ستد انجام دادین، کسی اومد او زمان این جوری شما رو خطاب قرار بده؟

***در هر صورت با توجه به اینکه تقریبا 46 ساعت از زمان پیشنهاد دوستم گرامی DanyalBMW گذشته و هنوز حتی نسبت به پیشنهاد پایه عدد بالاتری پیشنهاد نشده بنده مزایده رو با اینکه 2 ساعت مونده خاتمه میدم***

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، ArefTheGreat گفته است :

خوب اول اینکه هر کسی از یک جایی بالاخره شروع میکنه، بنده ابتدا قصد فروش به خودش لیون رو داشتم، که اونها پیشنهاد دادند از بازارچه سایت استفاده کنم.

در مورد ویژه شدن هم جهت اینکه بتونم تاپیک رو بالا نگه دارم این کار رو کردم. این کارت ها صرفا جهت بازی استفاده شده،این از همون اول هم اشاره کردم، کار های رندر سانگین و یا ماین کردن هم انجام ندادم باهاشون.

دقیقا تابستون سال پیش که کارت های 1080 اومد ما این رو تهیه کردیم، اون زمان هنوز یادم هست که سری Asus strix برای فروش موجود نبوده، و مارک های مثل GALAX  و همین برند بیشتر موجود بودند، حالا یک سال گارانتی کارت هم به اتمام رسیده، این لحن حرف زدن شما اصلا قابل قبول نیست، شما خودتون هم فقط یک با داد و ستد انجام دادین، کسی اومد او زمان این جوری شما رو خطاب قرار بده؟

***در هر صورت با توجه به اینکه تقریبا 46 ساعت از زمان پیشنهاد دوستم گرامی DanyalBMW گذشته و هنوز حتی نسبت به پیشنهاد پایه عدد بالاتری پیشنهاد نشده بنده مزایده رو با اینکه 2 ساعت مونده خاتمه میدم***

:3_grin:

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...