رفتن به مطلب

حتما بخون حتما کلاه برداری با فروش گوشی موبایل

AL! REZA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان چون واقعا این چند وقته اصلا وقت ندارم کمی توضیح میدم بعدا تکمیل میکنم

دوستان به هر آگهی شبیه آگهی زیر برخورد کردین بدونید که طرف کلاه بردار هست

http://www.eforosh.com/mobilesasha/pages/1174

این طرف 35 از من خورد که از هلقومش کشیدم بیرون .

قضیه از این قراره که طرف گوشی با قیمت پائین ارائه میده و ملت هم گول میخورن ( فور اکزمپل یا به عنوان مثال شخص خودم ) و پول رو که واریز میکنن طرف دیگه جواب نمیده .

البته من میخواستم یه خرید 330 ازش داشته باشم ولی اول پول یه گوشی در پیتی رو به حساب ریخم و گفتم بفرسته که نفرستاد . و من هم بلافاصله به برادرم که وکیل هست خبر دادم تا پوستش رو بکنه که با تحدید پول رو دیروز از طرف گرفت البته طرف تا مرز سکته رفت

بعدا شیوه طرف رو هم میگم ولی دوستان این مطلب رو به دیگران هم گوشزد بکنن تا جلوی طرف گرفته بشه .

منتظر ادامه مطلب باشید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

قضیه از این قراره که طرف گوشی با قیمت پائین ارائه میده و ملت هم گول میخورن ( فور اکزمپل یا به عنوان مثال شخص خودم ) و پول رو که واریز میکنن طرف دیگه جواب نمیده .

البته من میخواستم یه خرید 330 ازش داشته باشم ولی اول پول یه گوشی در پیتی رو به حساب ریخم و گفتم بفرسته که نفرستاد . و من هم بلافاصله به برادرم که وکیل هست خبر دادم تا پوستش رو بکنه که با تحدید پول رو دیروز از طرف گرفت البته طرف تا مرز سکته رفت

بعدا شیوه طرف رو هم میگم ولی دوستان این مطلب رو به دیگران هم گوشزد بکنن تا جلوی طرف گرفته بشه .

منتظر ادامه مطلب باشید .

با تشکر

با سلام

علیرضا جان در کل این شمازه تلفن مال لاهیجانه و اگر نگرفتی من بفرستم یه نفر رو پدر یارو رو در بیارن . در کل دوستان باید مواظب باشید و حتما از اعتبار طرف مقابلتون مطمئن بشید . بعد پول به حسابش بریزید

لینک به دیدگاه

سعید جان سلام

پول رو که برادرم از طرف گرفت البته طرف رو ترسوند که چون کلاه برداری کردی 2 تا 7 سال میندازمت زندان که البته چون برای برادر من رو کشیدی بالا من زیر 7 سال نمیتونم بزارم باشه طرف هم کپ کرد پس داد .

در مورد شماره هم که آره مال لاهیجان هست و با اولین نگاه فهمیدم که برای اونجاس چون قبلا اونجا درس خوندم و از پیش شمارش اطلاع دارم ولی اون شماره رد گم کنی هست شما وقتی زنگ میزنی میبینی که اشتباه هست .

شماره قبلی طرف 09179643063 بود که با گیری که من بهش دادم عوض کرد .

اما شیوه کار طرف

من : ن 82 تحویل تهران چند

طرف : تحویل قشم 330

م : امکان ارسال برای تهران نیست

ط: شما پول رو واریز کن 4 ساعته میرسونم دستت

م: شماره حساب

ط: فرداصبح تماس بگیرید تا شماره حساب بدم

م: شماره حساب

ط:

6104332130876567 به نام حمید رضائی بانک ملت

بعد از واریز پول

م: پول رو واریز کردم

ط:

دیگه جواب شما رو نمیده

به همین راحتی این یک مثال بود از شیوه کار طرف

با تشکر

لینک به دیدگاه

البته بالا همش به صورت اس ام اس هست و طرف جواب تلفن رو نمیده و اینکه طرف مال مازندران هست و خودش که یک بار به من آدرس گنبد کاوس رو داد ( کنبد کاوس تقاطع طالقانی )

لینک به دیدگاه

درود

اخه علیرضا جان چه اعتمادی میکنی یا . ؟ به سی که اصلا صداشون نشنیدی بهش اعتماد میکنی . دوست من دنیا پر از کلاه برداره ولی این کلاه بردار نیست که کالاه رو وری سر مردم میزاره بلکه خودمون دنبالش میریم و کلاه رو خودمون سر خودمون میزاریم .

دوستان خیلی مواظب باشید همینجوری اعتماد نکنید . و پول زبون بسته رو به حساب کسی که نمیشناسید واریز نکیند . حالا اینرو میگم که یارو حرفه ای نبود چون اگر حرفه ای بود اصلا و ابدا نمی تونستید پولتون رو بگیرید .

لینک به دیدگاه

با سلام

سعید جان طرف از حرفه ای هم حرفای تر هست

یک سری مسائل پیش اومد که پول رو واریز کردم در ضمن همش 35 بود اونم برای تست طرف که طرف خودش رو لو داد

در ضمن صدای طرف رو هم شنیدم در واقع با شما یه تماس که میگیره و اینکه طبق اعتراف خودش توی دادگه و این جور جاها آشنا زیاد داره

لینک به دیدگاه

با سلام

سعید جان طرف از حرفه ای هم حرفای تر هست

یک سری مسائل پیش اومد که پول رو واریز کردم در ضمن همش 35 بود اونم برای تست طرف که طرف خودش رو لو داد

در ضمن صدای طرف رو هم شنیدم در واقع با شما یه تماس که میگیره و اینکه طبق اعتراف خودش توی دادگه و این جور جاها آشنا زیاد داره

درود

در کل نباید به کسی که جا و مکانش مشخص نیست اعتماد کرد . در کل بازم شانس اوردی

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
با سلام

منتظر ادامه مطلب باشید .

با تشکر

این شخص با نام حمید رضایی و با چند شماره تماس 09353501257 و 09179643063 و 09119499020 تحت عنوان فروش موبایل و لپ تاپ اقدام به کلاه برداری نموده است. خواهشمندم اگر شماره ثابت یا آدرس معتبری از وی دارید به من اطلاع دهید. مبلغی که به خاطر لپ تاپ به حساب طرف ریختم 500 هزارتومان بوده . پس حتماً در صورت اطلاع از وی مرا در جریان قرار دهید. ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشخصات و اطلاعات بیشتری بذار . تا شاید خدا خواست و طرف رو بشه پیدا کرد

و در ضمن بقیه هم متوجه اینجور آدمهای ... باشن و به هر کسی برای خرید اینترنتی اعتماد نکنن

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

سلام به همگی

این حمید رضایی که شما میگید به نام امیر پارسیان و متین موسوی (با همین شماره ها) کلاه برداری کرده

که متاسفانه یکی از کلاه برداریاش نصیب منم شده

تبلیغش رو به نام امیر پارسیان دیدم، یه گوشی 1100 داشت که میخواستم بخرم، اون زمان گوشی 1100 کارکرده حدود 50 بود و هرجایی میپرسیدم ارزونتر نبود

تا اینکه دیدم این یارو 1100 رو 40 تومن میده و منم خوشحال و خندان پول رو به حسابش ریختم (البته بعد از 2 یا 3 بار تماس تلفنی)

حساب به نام خودش نبود به نام "فاطمه کوران شورکچالی" بود که ادعا میکرد همسرش هست و میگفت توی ساری هستن

اگه تونستید کاری کنید، اگه میتونید کمکم کنید تا دستم بهش برسه خیلی خیلی ممنون میشم

اگه اطلاعات دیگه ای هم ازش دارید بگید

ممنون

ویرایش شده توسط anaraya
لینک به دیدگاه

یا امام زمان.سلام دوستان من 3ماه پیش با یک اگهی روبرو شدم در نت که زده بود فروش n72 فقط 110هزار تومان من باهاشون تماس گرفتم گفتند بله من وارد کننده گوشی هستم ونماینده اصلی شرکت نوکیا واسه همین قیمته ام پایینه من از خدا بی خبر ازش شماره حساب گرفتم که پول واریز کنم به حسابش گفت تو شمال هستی باید 5هزار تومان هم هزینه پست بدی من 115تومن به حسابش ریختم زنگ زدم گفت به روی چشم ارسال میکنم خودشو مهندس نکومنش معرفی کرده بود.میگفت توی تهران پاساز علاادین همه منو میشناسن منم نمیدونستم گول خوردم .شماره حساب کشاورزی به من داد گفتم به نام اقای نیکو هست دیگه گفت نه عابر بانک من سوخته شما به حساب منشی من بریزید یه شماره کارت مهر داد به شماره 6037701013254561 به نام محمدی من 115تومن ریختم تو حسابش بهش زنگ زدم.گفتم اقای نیکو منش واریز کردم گفت بروی چشم ارسال میکنم شما عصر زنگ بزن من شماره بارکد پیشتاز رو بهت بدم اینو گفت خوشحال شدم گفتم حتما ادم درستیه بعد از ظهر هرچی زنگ زدم گوشی رو برنداشت.من اصلا نمیدونستم اینجا هم سر بچه ها کلاه گذاشته چون این تاپیکو ندیدهخ بودم الان که تاپیک بالا اومد دیدم.

به خدا ارزش نداره این پولا من الان یاد اون روزا افتادم که چقدر ناراحت بودم.دوستان اگر شماره ای چیزی ازش دارید بگید.

لینک به دیدگاه

سلام به همگی

این حمید رضایی که شما میگید به نام امیر پارسیان و متین موسوی (با همین شماره ها) کلاه برداری کرده

که متاسفانه یکی از کلاه برداریاش نصیب منم شده

تبلیغش رو به نام امیر پارسیان دیدم، یه گوشی 1100 داشت که میخواستم بخرم، اون زمان گوشی 1100 کارکرده حدود 50 بود و هرجایی میپرسیدم ارزونتر نبود

تا اینکه دیدم این یارو 1100 رو 40 تومن میده و منم خوشحال و خندان پول رو به حسابش ریختم (البته بعد از 2 یا 3 بار تماس تلفنی)

حساب به نام خودش نبود به نام "فاطمه کوران شورکچالی" بود که ادعا میکرد همسرش هست و میگفت توی ساری هستن

اگه تونستید کاری کنید، اگه میتونید کمکم کنید تا دستم بهش برسه خیلی خیلی ممنون میشم

اگه اطلاعات دیگه ای هم ازش دارید بگید

ممنون

دوست عزیز شما که میگید همسرشون ساری هستند.اگه فیش دارید برید بامک بگید اقا این کلاه برداری کرده ادرسشو به من بدید.من گیلان هستم.از پولم گذشتم ولی میخوام برم این مردک کلاه بردارو پیدا کنم ادمش کنم بخدا پیداش کنم تو اگاهی اینقدر اشنا دارم بیچارش میکنم چون این اسمش کلاه برداری و شیادی هست با چند نام مختلف پول مردم رو خورده حالا هم تو این تاپیک چندتا شاکی خصوصی داره

لینک به دیدگاه

آخه عزیز اینجا ایرانه

من همیشه ماشین رو جلوی در خونه پارک میکنم ، یه روز صبح ساعت 7:30 از خواب بیدارم کردن و گفت یه پراید نقره ای زده به ماشینت و فرار کرده

حدود 2 یا 3 نفر از اهالی محلمون پلاک رو برداشته بودن و خلاصه همون روز از طریق دادسرا و شورای حل اختلاف دنبال کردم و مسئولین دادسرا و شورا هم هنوز که هنوز اقدام نکردن و تنها کاری که کردن نامه اختار فرستادن هست و توی هر نامه چند ماه بهش محلت میدن

این نامه آخری که همین هفته پیش قرار شده بفرستن، گفتن حدود 40 روز طول میکشه تا براش بفرستن و بعدش هم اون 40 روز وقت داره تا خسارت بده

خلاصه میخوام بگم اون که ماشینم رو داغون کرده و کلی خسارت زده و من ازش شکایت کردم هنوز مسئولینش اقدامی نکردن

حالا اینکه فقط ازش یه فیش دارم و مبلغش 40 تومن هست که دیگه فکر کنم چیند سالی باید دوندگی کنم تا شاید اقدامی بشه

البته اینم بگم که در مورد این کلاه برداری از طریق بانک هم اقدام کردن ولی همکاری نکردن و گفتن باید از طریق قانونی اقدام کنی

از طریق قانونی هم که باید حدود 50 تومن خرج کنم (دوندگی هاش بماند) که آیا پیدا بشه یا نشه (اونم معلوم نیست کی پیدا بشه)

خلاصه عزیز اینحا ایرانه و قربانی ها باید بسازن و بسوزن

ویرایش شده توسط anaraya
لینک به دیدگاه

یا امام زمان.سلام دوستان من 3ماه پیش با یک اگهی روبرو شدم در نت که زده بود فروش n72 فقط 110هزار تومان من باهاشون تماس گرفتم گفتند بله من وارد کننده گوشی هستم ونماینده اصلی شرکت نوکیا واسه همین قیمته ام پایینه من از خدا بی خبر ازش شماره حساب گرفتم که پول واریز کنم به حسابش گفت تو شمال هستی باید 5هزار تومان هم هزینه پست بدی من 115تومن به حسابش ریختم زنگ زدم گفت به روی چشم ارسال میکنم خودشو مهندس نکومنش معرفی کرده بود.میگفت توی تهران پاساز علاادین همه منو میشناسن منم نمیدونستم گول خوردم .شماره حساب کشاورزی به من داد گفتم به نام اقای نیکو هست دیگه گفت نه عابر بانک من سوخته شما به حساب منشی من بریزید یه شماره کارت مهر داد به شماره 6037701013254561 به نام محمدی من 115تومن ریختم تو حسابش بهش زنگ زدم.گفتم اقای نیکو منش واریز کردم گفت بروی چشم ارسال میکنم شما عصر زنگ بزن من شماره بارکد پیشتاز رو بهت بدم اینو گفت خوشحال شدم گفتم حتما ادم درستیه بعد از ظهر هرچی زنگ زدم گوشی رو برنداشت.من اصلا نمیدونستم اینجا هم سر بچه ها کلاه گذاشته چون این تاپیکو ندیدهخ بودم الان که تاپیک بالا اومد دیدم.

به خدا ارزش نداره این پولا من الان یاد اون روزا افتادم که چقدر ناراحت بودم.دوستان اگر شماره ای چیزی ازش دارید بگید.

این کسی که سر شما کلاه گذاشته، همین آدمی هست که توی این تاپیک صحبتش هست؟

شما مگه فیش ندارید؟ اقدامی کردید؟ :) به نتیجه ای رسیدید؟

ویرایش شده توسط anaraya
لینک به دیدگاه

این کسی که سر شما کلاه گذاشته، همین آدمی هست که توی این تاپیک صحبتش هست؟

شما مگه فیش ندارید؟ اقدامی کردید؟ :) به نتیجه ای رسیدید؟

سلام عزیزم.یکی از دوستان شماره موبایلاشو گذاشتن تو پستشون که من دیدم یکیشون همونیه که من داشتم وباهاش تماس گرفته بودم پس خودشه.من فیش دارم الان از طریق بانک کشاورزی که اشنا داشتم ادرس صاحب حساب رو پیدا کردم نکا مازندران بود رفتم دم درش یکی اومد گفتم فلانی گفت مستجر بودن اسباب کشی کردند رفتند.من دیگه هیچکاری از دستم برنمیاد با این فیش اخه.این شماره همراهش بود که من زنگ میزدم09353501257

شماره حسابم که گفتم به نام احمد محمدی بود

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

همینجوری میشه که یه عده بیشعور کار مارم خراب میکنن

و دیگه افراد نمیتونن اعتماد کنند برای خرید اینترنتی

نمیدونم کی میخواد تو ایران جا بیفته فرهنگ استفاده از این دنیلی مجازی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...