رفتن به مطلب

مشاوره و انتخاب فوق تخصصی برای رندرینگ و کار های گرافیکی همزمان سنگین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و همه عزیزانی که پاسخ سوالات من رو ارسال کردند و بنا به درخواست دوستان و برای بهتر نتیجه گرفتن قرار بر این شد که این تاپیک رو ایجاد کنم

موضوع :

در حال حاضر :

من یک سیستم با مشخصات زیر دارم که زیاد برای کارم پاسخگو نیست در حال حاضر .. چون کارم هی سنگین تر میشه ..

البته سیستم خودم رو هم برای بهترین پیشنهاد
می فروشم
... مشکلی نداره تمیزه - سال 2007 خریدم .. رو هم رفته کمتر از 4 ماه کار کرده که می تونین ببینین.

great.gif

سیستم فعلی :

CPU : Pentium D 925 - 3.00 GHz - Intel

LGA 775 ( FC-LGA4)

Main Board : Elite Group - PX1

chipset: intel p965 ( boardware-p) + ICH8DH

Ram : 4GB - DDR2 - 800 - Apacer - PC2-6400

Graphic Card : Nvidia Geforce 7600GS ( G73 )- 256 MB GPU - GDDR3 SDRam - 128 bit

Power : 480 Green از توان وات پاور مطمئن نیستم ... نمی دونم از راه نرم افزاری چه جوری میشه فهمید ؟!

Case green model : ?!+ with LCD Sensorse

اجزای غیر قابل فروش :

HDD - 2* 500 GB - 7200 - maxtor SATA2

monitor : LG 22 inch Full LED digital - full HD

2 * DVD writer LG

love.gif

تقاضا :

عزیزانی که فقط احساسی و تعصبی نظر میدن لطفا بدونن که من به یه بررسی و نتیجه فوق تخصصی نیاز دارم پس ...

در حال حاضر هم می خوام بهترین پیشنهاد Economic برای کار رندرینگ و گرافیکی هم زمان رو انتخاب کنم برای تهیه سیستم جدید .

چه CPU و قطعاتی کاملا مچ با هم برای کارم مناسبه ؟ .. با ذکر دلیل و مدرک و لینک آزمایش ها -

کل مجتمع پایتخت تهران و بازار رضا و اکباتان تهران رو متر کردم اما اکثرا چون فروشندن و هیچ کدوم نمی گن ماست من ترشه یه قطعه ای که حتی خودشون هم ندیدن می ندازن به آدم ..که من از این حرکت متنفرم ... همچنین بازار های تبریز رو هم گشتم : ابریشم - سهند - سبلان - شهریار - متاسفانه موضوع عین تهران بود .. دیگه دیدم فروشنده فقط یه فروشندست !! ...به خیال خودم گفتم شاید دو قطب بزرگ کامپیوتر ایران بتونه نتیجه بده ...که نشد .. پناه آوردم اینجا ! ...

هدف و کاربری سیستم جدید :

کار با نرم افزارهای گرافیکی معماری و رندرگیری های بسیار سنگین به صورت هم زمان

Revit - 3Ds Max - Rhino - Quest 3D - V-Ray - Qsketchup - photoshop - ACad

از سیستم برای کار های روزانه هم مانند فیلم و موزیک هم استفاده میشه همچنین بازی

برای رندرگیری حداقل 12 ساعت هر روز هفته روشن باید باشه .. پس به کولینگ و خنک کنندگی و مصرف بهینه برق هم دقت بشه ..و راه حل ها توضیح و راهنمایی بشه لطفا.

محدودیت قیمت و بودجه :

محدودیت خاصی ندارم ... اما خرج گزاف و الکی نمی تونم انجام بدم .. واسه همین یه بررسی فوق تخصصی می خوام که بتونم با کمترین قیمت بیشترین بهره رو ببرم .

سخن آخر و مهم :
whistle.gif

متاسفانه من دیابت و یه مشکل ساده دیگه دارم که هزینه های درمانیم بالاست و از طرفی چون دانشجو هستم خرجم خیلی بالاست ... پس لطفا پیشنهاد هاتون دقیق باشه ... من نون در آوردنم از همین کار با کامپیوتر هست پس لطفا چیزی باشه که حداقل 6 سال کار کنه چون در امدم کمه ...ضمنا تکنولوژی های آینده رو هم در نظر بگیرین که اگر مثلا ویندوز 8 اومد و سال 2012 نمردیم ! بتونم ازش استفاده کنم به خصوص اینکه 64 بیتی باشه که بعدا سیستم ها 128 بیتی شد لنگ نزنه ...!!
yes.gif

بسیار ممنون از لطف اساتید بزرگوار
wink.gif

اگر فروشنده هم سراغ دارید و یا می تونین به قیمت همکار برام جور کنین لطفا کمک خودتون رو از من دریغ نکنین !
give_rose.gif
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من یک سیری قطعه به شما پیشنهاد میدم و دلایل پیشنهادم رو هم میگم کنارش . برای بررسی تخصصی میتونید تو همین فروم و بخشهای مربوط به هر قطعه مراجعه کنید .

برای CPU بهترین انتخابتون Intel Corei7 2600K هست که در حال حاضر قویترین CPU موجود تو بازار ماست . تو تمام تستها از همه مدلهای دیگه ، چه اینتل و چه AMD ، سر تر بوده . قیمتش در حال حاضر در حدود 400 تومان هست .

برای مادربورد پیشنهاد من به شما ASUS P8Z68-V Pro هست . یک مادر بورد با امکانات کامل و کیفیت بالا . میتونید مشخصات کاملش رو تو سایت ایسوس ببینید . قیمت این مادر بورد در حدود 270000 تومان هست .

کارت گرافیک برای کاری که شما دارید مهمه . کارتهای انویدیا به خاطر استفاده از هسته های Cuda بهترین گزینه برای رندریگ هستن . رندرهای طولانی فشار زیادی به کارت میارن و به همین دلیل شما باید کارتی با خنک کننده مناسب داشته باشید . من به شما ASUS GTX 570 DirectCUII با قیمت حدود 500000 تومان پیشنهاد میدم . این کارت به دلیل خنک کننده فوق العاده ای که داره بسیار بهتر از کارتهای رفرنس عمل میکنه .

برای رم هم با توجه به ساپورت مادربورد من به شما ADATA 2*4GB 2200 Dual Channel با قیمت حدود 500000 تومان پیشنهاد میدم . این رم از حداکثر توان مادربورد میتونه استفاده کنه . البته توی بایوس باید اول تنظیماتش انجام بشه . فرکانس 2200 این رم سرعت خیلی بالایی برای کارتون میده و خنک کننده های اون برای کار زیاد مناسب هستن .

با توجه به اینکه شما 2 هارد دیسک 500 گیگی دارید ، من فقط یک هارد SSD برای نصب ویندوز و نرم افزار پیشنهاد میدم . این هارد باعث اضافه شدن سرعت کار سیستم عامل و نرم افزار های نصب شده روی اون به مقدار خیلی زیادی میشه . SSD S511 ADATA 60GB R:550 با استفاده از درگاه ساتا 3 تا سرعت نوشتن 500 مگ بر ثانیه و خوندن 550 مگ بر ثانیه به شما میده . قیمتش هم حدود 180000 تومان هست .

شما احتیاج به یک کیس با تهویه خوب و مناسب برای کارهای سنگین رو دارید . من به شما کیس Green X9 رو پیشنهاد میکنم که یکی از بهترینها توی تهویه و فضای داخلیه . قیمتش هم در حدود 185000 تومان هست .

شما برای این سیستم نیاز به پاور مناسب دارید که بتونه مدت زمان طولانی با حداکثر توان کار کنه . برای سیستم شما پاور 850 وات کفایت میکنه . ولی برای اطمینان بیشتر و مصرف بهینه تر من به شما GREEN GP885B با قیمت در حدود 170000 تومان پیشنهاد میدم .

این سیستم میتونه به شما بالاترین سرعت و راندمان کار رو بده . جمع کل در حدود 2205000 تومان میشه . اما اگر بخواهید سیستم ارزونتری هم بردارید میشه جند قطعه رو تغییر داد . قطعات زیر اگر جایگزین بشن ، باز هم میتونید راندمان خوبی از سیستم بگیرید :

Power Green GP635B-US با قیمت 112000 تومان

Case Green Falcon با قیمت 105000 تومان

ADATA 2*4GB 1600 Dual Channel با قیمت 210000 تومان

ASUS GTX 560 DirectCUII TOP با قیمت 390000 تومان

جمع این قطعات با قطعاتی که تغییر نکردن میشه 1667000 تومان .

قیمتها از سایت لیون برداشته شده و ممکنه که آپدیت نباشن . برای گرفتن قیمت دقیق میتونید با آقای حسینی تماس بگیرید . موفق باشید :-?

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز من یک سیری قطعه به شما پیشنهاد میدم و دلایل پیشنهادم رو هم میگم کنارش . برای بررسی تخصصی میتونید تو همین فروم و بخشهای مربوط به هر قطعه مراجعه کنید .

برای CPU بهترین انتخابتون Intel Corei7 2600K هست که در حال حاضر قویترین CPU موجود تو بازار ماست . تو تمام تستها از همه مدلهای دیگه ، چه اینتل و چه AMD ، سر تر بوده . قیمتش در حال حاضر در حدود 400 تومان هست .

برای مادربورد پیشنهاد من به شما ASUS P8Z68-V Pro هست . یک مادر بورد با امکانات کامل و کیفیت بالا . میتونید مشخصات کاملش رو تو سایت ایسوس ببینید . قیمت این مادر بورد در حدود 270000 تومان هست .

کارت گرافیک برای کاری که شما دارید مهمه . کارتهای انویدیا به خاطر استفاده از هسته های Cuda بهترین گزینه برای رندریگ هستن . رندرهای طولانی فشار زیادی به کارت میارن و به همین دلیل شما باید کارتی با خنک کننده مناسب داشته باشید . من به شما ASUS GTX 570 DirectCUII با قیمت حدود 500000 تومان پیشنهاد میدم . این کارت به دلیل خنک کننده فوق العاده ای که داره بسیار بهتر از کارتهای رفرنس عمل میکنه .

برای رم هم با توجه به ساپورت مادربورد من به شما ADATA 2*4GB 2200 Dual Channel با قیمت حدود 500000 تومان پیشنهاد میدم . این رم از حداکثر توان مادربورد میتونه استفاده کنه . البته توی بایوس باید اول تنظیماتش انجام بشه . فرکانس 2200 این رم سرعت خیلی بالایی برای کارتون میده و خنک کننده های اون برای کار زیاد مناسب هستن .

با توجه به اینکه شما 2 هارد دیسک 500 گیگی دارید ، من فقط یک هارد SSD برای نصب ویندوز و نرم افزار پیشنهاد میدم . این هارد باعث اضافه شدن سرعت کار سیستم عامل و نرم افزار های نصب شده روی اون به مقدار خیلی زیادی میشه . SSD S511 ADATA 60GB R:550 با استفاده از درگاه ساتا 3 تا سرعت نوشتن 500 مگ بر ثانیه و خوندن 550 مگ بر ثانیه به شما میده . قیمتش هم حدود 180000 تومان هست .

شما احتیاج به یک کیس با تهویه خوب و مناسب برای کارهای سنگین رو دارید . من به شما کیس Green X9 رو پیشنهاد میکنم که یکی از بهترینها توی تهویه و فضای داخلیه . قیمتش هم در حدود 185000 تومان هست .

شما برای این سیستم نیاز به پاور مناسب دارید که بتونه مدت زمان طولانی با حداکثر توان کار کنه . برای سیستم شما پاور 850 وات کفایت میکنه . ولی برای اطمینان بیشتر و مصرف بهینه تر من به شما GREEN GP885B با قیمت در حدود 170000 تومان پیشنهاد میدم .

این سیستم میتونه به شما بالاترین سرعت و راندمان کار رو بده . جمع کل در حدود 2205000 تومان میشه . اما اگر بخواهید سیستم ارزونتری هم بردارید میشه جند قطعه رو تغییر داد . قطعات زیر اگر جایگزین بشن ، باز هم میتونید راندمان خوبی از سیستم بگیرید :

Power Green GP635B-US با قیمت 112000 تومان

Case Green Falcon با قیمت 105000 تومان

ADATA 2*4GB 1600 Dual Channel با قیمت 210000 تومان

ASUS GTX 560 DirectCUII TOP با قیمت 390000 تومان

جمع این قطعات با قطعاتی که تغییر نکردن میشه 1667000 تومان .

قیمتها از سایت لیون برداشته شده و ممکنه که آپدیت نباشن . برای گرفتن قیمت دقیق میتونید با آقای حسینی تماس بگیرید . موفق باشید :-?

حامد جان عالی بود چه کردی!clapping.gifclapping.gifRose.gifRose.gifRose.gif

لینک به دیدگاه

باز هم ممنون .

خوب من نشستم فکر کردم و حالا می خوام یه کم بحث رو بیشتر باز کنم ... من به طور کلی سفارش میگیرم برای کارهای رندرینگ . برای همین چون تعداد سفارش ها علاو بر کار خودم هم زیاده واسه همین سیستم باید چندیدن عملیات گرافیکی و رندرینگ رو هم زمان انجام بده و در صورتی که رندر تمام نشه باید روشن بمونه که معمولا هم این اتفاق می افته و 4 روز 5 روز در سیستم خودم روشن موندن هست . چون رندر ها برای کیفیت چاپ باید باشه حجیم و سنگینه از طرفی تعداد زیاد . همچنین سیستم باید پایداری بالایی داشته باشه . به این سیستم قراره یک یو.پی.اس هم متصل بشه .

بودجه چیزی حدود 3 میلیون تومان حالا یه کم بیشتر شد عیبی نداره در واقع اول هم گفتم بودجه محدودیت خاصی نداره . چون کار من استفاده از این سیستم و بابت هر دقیقه رندرگیری قیمتی تعیین کردم که از مشتری دریافت می شه .

دقت کنید هزینه فقط بابت سخت افزار درونی سیستم و کیس و پاور و سیستم خنک کننده استفاده می شه و شامل مانیتور و قطعات جانبی نیست .

دوم اینکه چون عده ای گفتن gigabyte هم با همین قابلیت ها مادر بورد هایی داره که از ایسوس بهتره و سرعت انتقال دیتا بین قطعات داخلش بیشتره همچنین خنک تر و باز تر ه واسه همین می خوام ببینم من این اطمینان رو بر چه حسبی حاصل کنم ؟ ... اگر استفاده از نتایج تسته کجا این نتایج تست رو ببینم و چه عناوین و اعدادی بیانگر عملکرد بهتر و سرعت بهتر و توانایی بهتره ؟! ...

در واقع با اطلاعات پراکنده ای که به من دادن راجع به قطعات من واقعا سر در گم هستم ... ضمنا اینو همه خوب می دونیم که ملاک انتخاب فوق تخصصی مبنی بر قیمت نیست و صرفا بر اساس توانایی و کارایی قطعات و پاسخگویی آنهاست . ما داریم قطعاتی که قیمت فووق بالایی دارند اما ممکنه بعد از تهیه 1/3 نیاز من رو پاسخگو نباشن و یا بعد از مدت کوتاهی دچار نقص خرابی و سوختن بشن .

در آخر اینکه در مورد کارت گرافیک هم بگین چه مارکی خوبه و اگر از چند کارت گرافیک به صورت موازی استفاده بشه بتره یا نه . و اگر آره ATI یا nVidia ؟؟ Cross fire or SLI

دوستان متخصص سخت افزار و اورکلاکینگ ( آزمایش کننده واقعی ) که در تهران یا تبریز هستند لطفا آدرس تماس و تلفن خودشون رو جهت مراجعه و مشاوره حضوری به من به صورت پیام خصوصی بدن تا بهتر بتونم نتیجه بگیرم و حداقل از آزمایش هاشون از نزدیک بازدید کنم .

این عکس ها رو ببینین و نظر بدین و اینکه مربوط به چی هست ؟ ...من به اصطلاحات قطعات سخت افزار ها آشنا نیستم واسه همین خیلی سر در گم شدم از نتایج آزمایش ها ...

لینک مقایسه همه ی CPU ها

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوم اینکه چون عده ای گفتن gigabyte هم با همین قابلیت ها مادر بورد هایی داره که از ایسوس بهتره و سرعت انتقال دیتا بین قطعات داخلش بیشتره همچنین خنک تر و باز تر ه واسه همین می خوام ببینم من این اطمینان رو بر چه حسبی حاصل کنم ؟ ... اگر استفاده از نتایج تسته کجا این نتایج تست رو ببینم و چه عناوین و اعدادی بیانگر عملکرد بهتر و سرعت بهتر و توانایی بهتره ؟! ...

در واقع با اطلاعات پراکنده ای که به من دادن راجع به قطعات من واقعا سر در گم هستم ... ضمنا اینو همه خوب می دونیم که ملاک انتخاب فوق تخصصی مبنی بر قیمت نیست و صرفا بر اساس توانایی و کارایی قطعات و پاسخگویی آنهاست . ما داریم قطعاتی که قیمت فووق بالایی دارند اما ممکنه بعد از تهیه 1/3 نیاز من رو پاسخگو نباشن و یا بعد از مدت کوتاهی دچار نقص خرابی و سوختن بشن .

همونطور که میبینی Cpu که دوستمون بهت توصیه کردن توی لیست مقایسه ایی که خودت هم گذاشتی بهترین گزینه برای شما هست وآیتم بعدی CPU با 2 برابر قیمت تنها 10 درصد افزایش بازدهی برای شما هست.

در مورد گیگا یا ایسوز یا ......

امروزه مادر برد های خوب رو از روی قطعات بکار رفته مثل خازن های جامد ژاپنی و استفاده Power Phase از 8 یا 10 و امکانات جانبی میشناسن و بقیه داستان مربوط میشه به نوع چیپست که باز هم مادر برد خوبی بهت توصیه کردن.

در مورد قطعات دیگه هم همینطور .....

حالا اگر بودجه شما 3 میلیون هست و بحث تخصصی :

با توجه به اینکه از چه نرم افزاری بیشتر استفاده میکنی برای کار و اینکه پردازش موازی رو ساپورت میکنه یا نه :

شما میتونی 3 میلیون هزینه کنی و بری قطعات بالاتر مثل همون CPU 2 برابر قیمت بگیری و یا بری سراغ پردازش موازی:

2 تا سیستم با مشخصاتی که بالا دوستمون نوشنم رو میتونی با هم پارالل کنی و پردازش رو ببری تو حالت موازی و بازدهی رو ببری روی 70 یا 80 درصد بالاتر.

من 1 سال پیش برای کارهای صنعتی و رندرینگ مدلینگ 8 تا سیستم اسمبل کردم با مادربرد های Tyan که روی هر کدوم 4 تا CPU 8 هسته گذاشتم و برای هر CPU 8 گیگ رم استفاده کردم.

8 تا سیستم رو با مشخصات بالا با هم پارالل کردم روس سیستم لینوکس .

لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسخ شما دوست خوب

میشه لطف کنی یه کم بیشتر توضیح بدی و نحوه انجام این کار رو بگی ... ممنون می شم

دوم این که من نرم افزار هایی که کار میکنم ایناست:

v-ray / 3d's max / revit / cad / catia / archicad / rhino / quest 3d / cinema 4d / photoshop / mmb

Gskatchup و چند نرم افزار ریز میز دیگه به همین سبک

بسته به سفارش مشتری و این که در چه نرم افزاری باشه فایلش هم بستگی داره از چه نرم افزار های دیگه ای هم غیر از اون بالایی ها استفاده کنم .

ممنون از لطف و راهنمایی روشن شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اساس کار پردازش موازی بر تقسیم کار بین پردازش گر ها هست سیستم پردازش موازی بسته به تعداد پردازنده ها کار رو تقسیم میکنه بینشون.

569px-Numa.svg.png

تعداد نرم افزار ها و نوع کاری که انجام میدن و شما استفاده میکنی زیاد هست و من فقط از catia , 3d's max اطلاع دارم که پردازش موازی رو ساپورت میکنن بقیه رو باید توی داکیومنتشون ببینی یا ایمیل بزنی به شرکت سازنده.

هر نرم افزار کانفیگ خاص خودش رو برای پردازش موازی داره و بعضی ها هم مثل 3d's max نیاز به یک پلاگین جدا دارند

ابتدا شما باید یک شبکه بین کامپیوتر ها ایجاد کنی درایور ها رو نصب کنی و بعد بری سراغ کانفیگ نرم افزار ها.

اگر دیدی که بیشتر نرم افزار هایی که استفاده میکنی از پردازش موازی پشتیبانی نمیکنن میتونی هزینه کنی روی SLI و رم بیشتر یعنی 2 تا کارت گرافیک با هم و رم 16 گیگ.

لینک به دیدگاه

ا

اگر دیدی که بیشتر نرم افزار هایی که استفاده میکنی از پردازش موازی پشتیبانی نمیکنن میتونی هزینه کنی روی SLI و رم بیشتر یعنی 2 تا کارت گرافیک با هم و رم 16 گیگ.

خیلی ممنون

اگر از اول روی کارت گرافیک SLI یا crossfire هزینه کنم بهتر نیست؟ ... هزینه کمتری که می بره ضمن اینکه من فکر می کنم تقسیم یک کار گرافیکی بین دو سیستم شبکه شده زمان بیشتری صرف کنه تا یک سیستم . البته جایی آزمایش ها و نتایج این کار رو ندیدم . اما این طوری به نظرم میاد . چون وقتی رندر می گیریم محل خروجی فایل در یک سیستم ثابته و عملیات محاسبات پیکسل ها روی همون سیستم انجام میشه و سریع برای نمایش بارگذاری میشه .اما اگر شبکه کنیم چون نمیشه دقیق تعریف کرد که کار پردازش و کار نمایش دقیقا روی کدوم سیستم انجام بشه زمان زیادی می بره تا پیکسل های محاسبه شده پردازش بشه و برای نمایش به سیستم نمایش دهنده نهایی از راه شبکه منتقل بشه ... البته زمان به نظر من محسوس هست هر چند خیلی کوتاهه ...در واقع این کاری که شما میگین بیشتر شبیه ساخت یه سرور میمونه یا یک ابر رایانه کوچک ...فکر کنم هزینه بیش تر از 3 تومن ببره ...

اگر کسی لابراتوآر تست سخت افزار برای سرعت میشناسه تو ایران لطفا معرفی کنه ممنون می شم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون

اگر از اول روی کارت گرافیک SLI یا crossfire هزینه کنم بهتر نیست؟ ... هزینه کمتری که می بره ضمن اینکه من فکر می کنم تقسیم یک کار گرافیکی بین دو سیستم شبکه شده زمان بیشتری صرف کنه تا یک سیستم . البته جایی آزمایش ها و نتایج این کار رو ندیدم . اما این طوری به نظرم میاد . چون وقتی رندر می گیریم محل خروجی فایل در یک سیستم ثابته و عملیات محاسبات پیکسل ها روی همون سیستم انجام میشه و سریع برای نمایش بارگذاری میشه .اما اگر شبکه کنیم چون نمیشه دقیق تعریف کرد که کار پردازش و کار نمایش دقیقا روی کدوم سیستم انجام بشه زمان زیادی می بره تا پیکسل های محاسبه شده پردازش بشه و برای نمایش به سیستم نمایش دهنده نهایی از راه شبکه منتقل بشه ... البته زمان به نظر من محسوس هست هر چند خیلی کوتاهه ...در واقع این کاری که شما میگین بیشتر شبیه ساخت یه سرور میمونه یا یک ابر رایانه کوچک ...فکر کنم هزینه بیش تر از 3 تومن ببره ...

اگر کسی لابراتوآر تست سخت افزار برای سرعت میشناسه تو ایران لطفا معرفی کنه ممنون می شم .

چند راه هست برای سیستم های پردازش موازی مثلا توی یه روش پردازش یه انیمیشن 4 دقیقه ایی رو 2 دقیقه اول رو سیستم یک و 2 دقیقه آخر رو سیستم 2 انجام میده و تمام دستورات ذخیره فایل و نمایش اون روی کامپیوتر اول اجرا میشه روش دیگه اینکه تقسیم کارهایی مثل پردازش اعداد پیچیده ( مثل محاسله عدد پی با چند رقم اعشار) فقط تقسیم میشه در کل چیزی که بین سیستم ها ردو بدل میشه حجم زیادی نداره که محدودیت شبکه باعث ایجاد تاخیر قابل توجه بشه.

شما بهتر هست وارد ریز این کار ها نشی که بیشتر جند دستگی فکری برات پیش نیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...