رفتن به مطلب

مزایده کارت مثل اکبند EVGA GTX 1080 Classified 8GB (قیمت پایه 3.5 میلیون)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

این کارت برای فروش موجوده 

کارت ویترینی بوده و فقط تست شده و هنوز پلاستیک های روی کارت کنده نشده 

قیمت مد نظر برای این کارت با توجه به اوضاع بازار تعیین میکنم

قیمت پایه : 3.500 تومن و فوری :5 میلیون تومن با گام 25تومن 

دوستان توجه داشته باشند ک تا جایی بنده اطلاع دارم این کارت جز سری مشکل دار این برند نیست و به خوبی کار میکنه

دوستان پایان گارانتی 20/2/2019 هست

photo_2018-02-15_12-00-48.jpg

PicsArt_02-16-07.31.03.jpg

20180216_192007.jpg

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

گارانتی کارت اضافه شد

پیشنهاد دیگه ای مد نظر دوستان هست پ خ بدن شاید معامله شکل گرفت

لینک به دیدگاه

قیمت کارت داره میاد پایین فک کنم واسه اون کسی سراغ کارت نمیاد ولی یکی از دوستان من کارت ایسوس ۱۰۸۰ رو چهار تومن فروخت 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، nas گفته است :

قیمت کارت داره میاد پایین فک کنم واسه اون کسی سراغ کارت نمیاد ولی یکی از دوستان من کارت ایسوس ۱۰۸۰ رو چهار تومن فروخت 

کارت ایسوس رو با این مقایسه نکنید لطفا EVGA تحت هر شرایطی یه سر و گردن بالاتر از یه مارک مثل ASUS هست 

درضمن همینطور ک از عکس کارت معلومه کارت نوعه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، nas گفته است :

صرفا جهت اطلاع دوستمون میگم

کارت ایشون از فرکانس هسته و بوست پایینتر؛ قدرت پردازش شناور پایینتر؛ پیکسل ریت پایینتر؛ تکسچر ریت پایینتر نسبت به مدل استریکس ایسوس برخورداره ولی در عوض پهنای کارتشون بیشتر و طول کارتشون کمتره! خوب باید گرونتر از ایسوس باشه دیگه!

شما هم به قیمت معترضید از کنار تایپیک عبور کنید!

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

نظرم به این تاپیک افتاد از اونجابی که شدیدا محصولات evga رو از هر لحاظ قبول دارم. کارت بسیار با کیفیت و بی نظیری هست و اورکلاک خور ترین کارت GTX 1080 هست. برخلاف کمپانی های تایوانی مثل ایسوس و گیگا و MSI  کمپانی امریکایی EVGA هیچوقت بخاطر تبلیغات برای فروش بیشتر دست به اورکلاک کارخونه ای شدید نمیزنه و سر ملت شیره نمیماله. این کارت دوال بایوسه ک بایوس مخصوص اورکلاک داره با مدار تغذیه قدرتمند بی رقیب که کارت های گیمینگ معمولی مثل استریکس و گیمینگ ایکس و فبها در حدش نیستن. وظیفه دونستم روشن سازی کنم تا دوستانی که به هر نحو این برند رو نمیشناسن بشناسن و تو سر جنس نزنن بخاطر اینکه اسمشو کم میشنون.

خوب بفروشی دوست گرامی

با احترام

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

صرفا جهت اطلاع دوستمون میگم

کارت ایشون از فرکانس هسته و بوست پایینتر؛ قدرت پردازش شناور پایینتر؛ پیکسل ریت پایینتر؛ تکسچر ریت پایینتر نسبت به مدل استریکس ایسوس برخورداره ولی در عوض پهنای کارتشون بیشتر و طول کارتشون کمتره! خوب باید گرونتر از ایسوس باشه دیگه!

شما هم به قیمت معترضید از کنار تایپیک عبور کنید!

دوست عزیز استارتر محترم خاستار قیمت گذاری شدن منم بنا به معامله ای که داشتم قیمت مد نظرمو گفتم. من از کنار تاپیک عبور کردم شما بخرید 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

نظرم به این تاپیک افتاد از اونجابی که شدیدا محصولات evga رو از هر لحاظ قبول دارم. کارت بسیار با کیفیت و بی نظیری هست و اورکلاک خور ترین کارت GTX 1080 هست. برخلاف کمپانی های تایوانی مثل ایسوس و گیگا و MSI  کمپانی امریکایی EVGA هیچوقت بخاطر تبلیغات برای فروش بیشتر دست به اورکلاک کارخونه ای شدید نمیزنه و سر ملت شیره نمیماله. این کارت دوال بایوسه ک بایوس مخصوص اورکلاک داره با مدار تغذیه قدرتمند بی رقیب که کارت های گیمینگ معمولی مثل استریکس و گیمینگ ایکس و فبها در حدش نیستن. وظیفه دونستم روشن سازی کنم تا دوستانی که به هر نحو این برند رو نمیشناسن بشناسن و تو سر جنس نزنن بخاطر اینکه اسمشو کم میشنون.

خوب بفروشی دوست گرامی

با احترام

درست میفرمایید 

البته سال پیش گند کاری شد سر قضیه کارت های SC وFTW ک مشکل دما داشتند 

البته کمپانی با ساپورت فوق العادش موضوع رو درست کرد ولی متاسفانه توی ایران این ساپورت نبود 

ولی این کارت این مشکل دما رو داره و خیلی خوب کار میکنه 

لینک به دیدگاه

به دلیل استقبال نکردن دوستان مزایده شد 

قیمت مفت زدم ک شرو کنید خیلی بیشتر از این ارزش داره 

لینک به دیدگاه

کارت بسیار خوبی هست از برند معظم evga

اگر بودجشو داشتم حتما میخریدمش اما امان از جیب خالی

خوب بفروشی داداش هرکیم خرید مطمئن باشه ضرر نکرده

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Arya2000c گفته است :

پایه + 25

پایان مزایده 48 ساعت بعد از اخرین پیشنهاد 

فعلا برای شما

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

پایه +50

48 ساعت کس دیگه ای نبود برای شما 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mahdian57 گفته است :

35.75 rls

48 ساعت دیگه مشتری نبود برای شما 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...