رفتن به مطلب

کمپانی چینی ELSA کارت گرافیک GeForce GTX 1070 Ti 8GB ST دردسترس کاربران قرار داد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

5c2090f33d5bd60efe9c32147568ecc9.png

کمپانی چینی ELSA کارت گرافیک جدیدی به نام GeForce GTX 1070 Ti 8GB ST را معرفی کرد، که این کارت مخصوص بازار انبوه آسیا در نظر گرفته شده است. قلب تپنده این کارت را ریزمعماری Pascal کمپانی انویدیا تشکیل داده که مجهز به تعداد 2432 ریز پردازنده جریانی کودا است و برای اجرای بازیهای قابلیت مجازی VR کاملا آماده است.این کارت از یک عرض باس 256 بیتی حافظه به همراه کلاک پایه 1607 مگاهرتز با بوست 1683 مگاهرتز و مقدار 8 گیگ حافظه GDDR5 با فرکانس 8008 مگاهرتزی برخوردارشده است.

7b35bd19dbf633c8d0f23a92322d3e61.png

خنک کننده این کارت از نوع دمنده است ومصرف TDP کارت حدود 180 وات اعلام شده است. در قسمت خروجی های تصویر سه خروجی DisplayPort با ورژن های 1.3 و 1.4 و 1.2 دیده میشود.همچنین یک درگاه خروجی تصویر Dual-link DVI-D و یک خروجی HDMI 2.0b نیز بر روی این کارت تعبیه شده است.این کارت دو اسلات از فضای کیس را اشغال میکند و طول آن برابر 266 میلیمتر و عرض آن 111 میلیمتر و ارتفاع آن 39 میلیمتر است .

منبع : Guru3d

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

البته بهتره به جای" بازار انبوه" نوشته بشه برای "بازار ماینینگ" در نظر گرفته شده!! دیگه کار بجایی رسیده السا هم زده تو این خط :39_angry:

حالا جدای از این بحث  ELSA برند خوبیه ^_^ یدونه کارت 8500GT از ELSA دارم بعد 11 سال استفاده هنوز فنش میچرخه همه چیشم نرماله.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

مطمئنید السا چینیه؟

درود والا رو جعبه کارت چینی نوشته !!!! اکثریت این برند های کم اسم و رسم چینین دیگه :D:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، jetalpha گفته است :

البته بهتره به جای" بازار انبوه" نوشته بشه برای "بازار ماینینگ" در نظر گرفته شده!! دیگه کار بجایی رسیده السا هم زده تو این خط :39_angry:

حالا جدای از این بحث  ELSA برند خوبیه ^_^ یدونه کارت 8500GT از ELSA دارم بعد 11 سال استفاده هنوز فنش میچرخه همه چیشم نرماله.

درود

خوب بازار انبوه اسیا رو اکثریت ماینرکارا تشکیل دادن دیگه... فعلا گیمرها رفتن زیر سایه ماینرها !!!

لینک به دیدگاه

البته من قبلا یه نسخه گرافیک هیبریدی از این شرکت السا داشتم و مدت زیادی استفاده کردم. دمای کارت بسیار عالی بود و تو بازیها بیشتر از ۶۰ نمی رفت. مدل کارت ۶۸۰ چهار گیگ بود. خیلی راضی بودم ازش. اتفاقا خیلی هم تعجب می کردم که همین سازنده ای، نتونسته زیاد اسم و رسم در کنه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 42 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود والا رو جعبه کارت چینی نوشته !!!! اکثریت این برند های کم اسم و رسم چینین دیگه :D:D

جاپونه:D

http://www.elsa-jp.co.jp/single/

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، HeX گفته است :

همشون قیافتن شکل هم هستن فرقی نداره :8_laughing:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...