رفتن به مطلب

مشاوره لپتاپ گیمینگ

mokh1999
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود عزیزان

لطف کنید  اطلاعاتتون  درباه لپتاپ گیمینگ مطرح کنید 

بنده قصد خرید دارم تاپیک خرید هم زدم  و  حداکثر در بدترین شرایط((که خدا کنه به وجود نیاد)) تا نیمه اول فروردین قطعی میشه هم  بازار به ثبات میرسه انشالله و هم چند قطعه سخت افزاریم به فروش میره تا اون موقع 

pc خوب دارم که گمینگ رو باهاش انجام میدم  اما بنا به شرایطی که دارم دسترسیش برام سخته و یه چیزی میخوام که همرام باشه

لبتاپ فعلی هم مدل ایر اپل 2013 هست و به نوعی اولین خریدم تو لپتاپ ویندوزی حساب میشه ((یکمی تحقیق کردم  تا اطلاعاتم بیاد بالا تو این زمینه))

معیار های مدنظرم به ترتیب اهمیت :

جابه جایی  وزن  و  کیفیت بدنه

قدرت گرافیگی( خودم فکر کنم بهترین انتخاب با گرافیک 1060 باشه هم معقوله هم نیاز به کولینگ انچنانی نداره)

از برند لنوو بدم نمیاد اما ترجیح میدم استفاده نکنم با این که میدونم جزو تولید کننده های خوبه

صفحه لمسی هم چیز اضافیه برام اصلا کاربردی نیست بلکه بیشتر تبلیغاتیه ((مثل این که باتری رو هم زودتر خالی میکنه))

کاربری هم  اول گیم  60fps  full hd  بعد  فیلم ((عشق به گیم اسیرمون کرده دیگه!)) در مسافرت  و  زمان هایی که خونه نیستم که جدیدا زیاد شده

شاید این لپتاپ اپلم رو بفروشم اگر پولم جور نشه یا نیازم برطرف شه با خرید جدید پس توی پیشنهاداتتون این رو مدنظر بگیرید

قیمت هم نهایت 7 م.ت کمتر باشه بهتره چون اصولا زیاد هزینه کردن برای لپتاپ منطقی نیست به نظرم((تا وقتی pc هست))

با تشکر

لینک به دیدگاه

gl503 vm  گزینه خوبیه جدید اومده نمیدونم توی ایران هم وارد شده یا نه.

لینک به دیدگاه

سلام

بر اساس اولویت قیمت :

گزینه اول :
https://www.digikala.com/Product/DKP-346447/Lenovo-Legion-Y520-G-15-inch-Laptop#!/tab-techspecs/

گزینه دوم :

https://www.digikala.com/Product/DKP-484425/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-Aspire-V15-Nitro-VN7-593G-73FZ#!/tab-techspecs/

اینا رو توی گوگل سرچ بزنید مدل رو از سایت notebookcheck نقد و بررسی کامل دارن فک کنم

تا عید هم صبر کنین به نظرم بلکه تخفیف خوبی زد دیجی کالا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...