رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم رندر پریمیر و افترافکت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به همه دوستان عزیز و گرامی

کار اصلی من با 2 تا نرم افزار پریمیر و افترافکت (و برای خروجی گرفتن از اونا media encoder) هستش و کار کردن realtime هم برام مهمه

حالا میخوام با بودجه تقریبا 3 میلیون یه سیستم (بدون  گرافیک و ODD ) تهیه کنم

گرافیک خودم 750ti هست و میخوام نگهش دارم

اول اینکه توی بنچمارکها اونطوری که متوجه شدم ryzen توی workstation بهتر از اینتل عمل کرده، درسته؟ یعنی پریمیر تعداد هسته حقیقی و مجازی براش خیلی مهمتره؟

دوم این سیستم پیشنهادی خودم خوبه؟

image.png

لینک به دیدگاه

سلام

رم رو 16 بزارید و ترجیحا دو تا 8 بخرید بهتره به نظرم که دوکاناله ست بشن

خودم رو سیستم برا یکی از بچه ها افترافکت که رندرگرفتم اول رم 4 بود پرش کرد . 8 گذاشتم اون رو هم پر کرد

این نرم افزار ها خوراکشون رم هست انگار :| البته رم رو 8 کردم دو سه دقیقه بهتر شد زمان رندر

بعد SSD هم بزارید به نظرم واجبه

ولی باز منتظر نظر دوستان دیگه باشید

ویرایش شده توسط Software98
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Software98 گفته است :

سلام

رم رو 16 بزارید و ترجیحا دو تا 8 بخرید بهتره به نظرم که دوکاناله ست بشن

خودم رو سیستم برا یکی از بچه ها افترافکت که رندرگرفتم اول رم 4 بود پرش کرد . 8 گذاشتم اون رو هم پر کرد

این نرم افزار ها خوراکشون رم هست انگار :| البته رم رو 8 کردم دو سه دقیقه بهتر شد زمان رندر

بعد SSD هم بزارید به نظرم واجبه

ولی باز منتظر نظر دوستان دیگه باشید

ممنونم دوست عزیز

الان رو سیستمم رم 8 دارم اصلا پیش نمیاد که پر بشه و واقعا بودجم برای ssd هم جوابگو نیست

برای رندر هم بیشتر پردازنده و بعضی جاها گرافیک درگیر میشه، البته این چیزی بوده که من با سیستم نه چندان قوی تجربه کردم

ممنون میشم اساتید نظرشو در مورد AMD Vs INTEL در سیستم های رندرگیری بخصوص نرم افزارهای بالا بگن

و اینکه ساختار این رم مناسب این مادربوردو پردازنده هست؟ یعنی میتونم از کل فرکانسش استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

درود

با توجه به بودجه و داشتن کارت گرافیک فهرست مناسبی است، اگر امکان افزایش بودجه است کیس بهتری بردار.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، P@dmIRA گفته است :

ممنونم دوست عزیز

الان رو سیستمم رم 8 دارم اصلا پیش نمیاد که پر بشه و واقعا بودجم برای ssd هم جوابگو نیست

برای رندر هم بیشتر پردازنده و بعضی جاها گرافیک درگیر میشه، البته این چیزی بوده که من با سیستم نه چندان قوی تجربه کردم

ممنون میشم اساتید نظرشو در مورد AMD Vs INTEL در سیستم های رندرگیری بخصوص نرم افزارهای بالا بگن

و اینکه ساختار این رم مناسب این مادربوردو پردازنده هست؟ یعنی میتونم از کل فرکانسش استفاده کنم؟

والا با این اوضاع فعلی و مسخره بازی ها و مشکلاتی که از ناحیه اینتل دیده میشه من به شخصه سمت AMD میرم . مخصوصا این که الان منتظرم نسل 2 پردازنده هاش بیان

در خصوص رم

http://www.legitreviews.com/ddr4-memory-scaling-amd-am4-platform-best-memory-kit-amd-ryzen-cpus_192259

این بررسی رو بخونید

فرکانس های بالا رو هم پشتیبانی میکنه ولی تا 3000 کاراییش افزایش پیدا میکنه

این مناسب بودن از این نظر که ساپورت کنه رو نمیدونم هنوز رایزن نبستم . تو انجمن موضوع در این زمینه زیاد هست بگردید

لینک به دیدگاه

دوستان میشه راهنمایی کنید؟

پاور کافیه برای این پردازنده و 750Ti ?? پاور بهتری با این قیمت سراغ ندارین؟

اگه این رم بندازم رو مادربورد و نخوام تا 3000 اورکلاک کنم، میتونم از فرکانس پایینتری مثل 2666 استفاده کنم؟

پیشاپیش سپاس

ویرایش شده توسط P@dmIRA
لینک به دیدگاه

واقعا کسی نمیتونه جواب بده یا تاپیک دیده نشده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...