رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد نصب فن و کولر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یک کیس Striker دارم که میخوام واتر کولر GLC240-EVO روش نصب کنم

خواستم کولر رو داخل سقف نصب کنم دیدم جای یک فن خالی میمونه و قشنگ نیست

حالا میخوام جلوی کیس نصب کنم اما نمیدونم هوای کولر که میاد داخل کیس باعث افزایش دما میشه یا نه؟

درکل چه پیشنهادی دارید؟ روی سقف یا جلوی کیس یا جای دیگه نصبش کنم؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

سلام دوستان من یک کیس Striker دارم که میخوام واتر کولر GLC240-EVO روش نصب کنم

خواستم کولر رو داخل سقف نصب کنم دیدم جای یک فن خالی میمونه و قشنگ نیست

حالا میخوام جلوی کیس نصب کنم اما نمیدونم هوای کولر که میاد داخل کیس باعث افزایش دما میشه یا نه؟

درکل چه پیشنهادی دارید؟ روی سقف یا جلوی کیس یا جای دیگه نصبش کنم؟

سلام gh-moradi عزیز، آقا کیس استریکر 3 تا فن داره، 2 تا جلو و یک دونه عقب، واتر کولر رو در سقف نصب کن، و بقیه فن ها هم که سر جا شونه . 

بهتره در این کیس واتر کولر در سقف نصب بشه، در جلو باعث افزایش دمای کارت گرافیک و اس اس دی m.2 میشه. آقا میخوای این واتر کولر رو برای پردازنده 1800x استفاده کنی، به نظرم از خمیر خودش که در متعلقاتش هست استفاده نکن (هیچ مشکلی نداره این خمیر، ولی با این هزینه ای که کردی، استفاده از یک خمیر خوب خیلی بهتره، و حداقل تا چند سال از خمیر زیر کولر راحتی، البته به شرایط کاری سیستم هم ربط داره) 

به ترتیب از یکی از خمیرهای زیر استفاده کن (پردازنده تو از کیفیت بالایی برخورداره و به جای خمیر آشغال زیر ihs، لحیمه و خیلی خوبه که احتیاج به دلید نسبتاً پر دردسر نداره) :

Thermal Grizzly (دو مدل داره کانداکتونات و Kryonaut، پردازنده اینتلم رو یکی از دوستان با همین خمیر کانداکتونات برام دلید کرد، و زیر کولر هم زد، فوق العاده عالیه، گرونه و استفاده کردنش سخته)

GELID GC-EXTREME (عالی، گرون، استفاده راحت)

Cooler Master MasterGel Maker Nano  (استفاده راحت، قیمت مناسب، کارایی خوب)

Noctua NT-H1 (قدیمی و جواب خودشو خوب پس داده)

(ارائه خدمات دلید و فروش انواع خمیرهای درجه یک دنیا رو آقای سعید بهمنیان انجام میدن) 

اینم یک عکس از تست انواع خمیرها بر روی پردازنده 7700K  (فرکانس پردازنده تا 4.8 گیگاهرتز با ولتاژ 1.34 ولت افزایش دادن) (ممنون از سید مهدی یحیایی عزیز و کاربلد) :

green-gt-4-premium-temperature.jpg

green-gt-4-premium-performance.jpg

ویرایش شده توسط محمد برخوردار
لینک به دیدگاه

تشکر از توضیحات کامل شما محمد جان ❤

بله بعد از مشورت با دوتا دیگه از دوستان به این نتیجه رسیدیم که طبق فرمایش شما کولر رو داخل سقف کیس نصب کنم اینطوری تهویه بهتری داره

اما در مورد خمیر عرض کنم که متاسفانه خمیر حرفه‌ای موجود ندارم ولی دوتا خمیر کار راه‌بندازن دارم

اولی Thermalright Chill Factor 3

دومی خمیری که همراه کولر Cooler Master Hyper 412 Slim هست (که فکر میکنم x1 باشه)

به نظرتون فعلا کدوم از اینا رو استفاده کنم تا خمیر خوب تهیه کنم؟

درضمن پسر خوبی هستم و تحت هیچ شرایطی پردازنده رو اورکلاک نمیکنم چون همینجوری قدرت لازمه رو داره ^_^

لینک به دیدگاه

مشکل جالب که در حین اسمبل کردن باهاش برخورد کردم!

دقت کنید فن‌های جلوی کیس یکی رو به داخل و یکی رو به بیرون بسته شدن درصورتیکه عکسهای ارجینال شرکت گرین رو بررسی کردم هردو فن هوا رو به داخل پرتاب میکنند

۲۰۱۸۰۲۱۸_۲۳۱۴۲۴.jpg

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

مشکل جالب که در حین اسمبل کردن باهاش برخورد کردم!

دقت کنید فن‌های جلوی کیس یکی رو به داخل و یکی رو به بیرون بسته شدن درصورتیکه عکسهای ارجینال شرکت گرین رو بررسی کردم هردو فن هوا رو به داخل پرتاب میکنند

هول هولکی بستن رفتن!:D

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

هول هولکی بستن رفتن!:D

دقیقا همینطوره و الان هم دارم واسه این موضوع تاپیک جدید ایجاد میکنم بلکه به گوش مسئولین برسه

اینم لینکش: مشکل فن‌های کیس استرایکر Striker

ویرایش شده توسط Gh-Moradi
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

تشکر از توضیحات کامل شما محمد جان ❤

بله بعد از مشورت با دوتا دیگه از دوستان به این نتیجه رسیدیم که طبق فرمایش شما کولر رو داخل سقف کیس نصب کنم اینطوری تهویه بهتری داره

اما در مورد خمیر عرض کنم که متاسفانه خمیر حرفه‌ای موجود ندارم ولی دوتا خمیر کار راه‌بندازن دارم

اولی Thermalright Chill Factor 3

دومی خمیری که همراه کولر Cooler Master Hyper 412 Slim هست (که فکر میکنم x1 باشه)

به نظرتون فعلا کدوم از اینا رو استفاده کنم تا خمیر خوب تهیه کنم؟

درضمن پسر خوبی هستم و تحت هیچ شرایطی پردازنده رو اورکلاک نمیکنم چون همینجوری قدرت لازمه رو داره ^_^

مخلصم، اولی (Thermalright Chill Factor 3) خیلی بهتره. خدا آقای بهمنیان رو از ما نگیره، https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/48338-فروش-گریزلی-کانداکتونات-و-gelid-gc-extreme-و-لیکویید-اولترا/&page=4&tab=comments#comment-1002048 این لینک تاپیک ایشون، فروش بهترین خمیرهای دنیا . 

در مورد مشکل فن های استریکر، انشالا سید موسوی راهنماییت میکنه . 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

مخلصم، اولی (Thermalright Chill Factor 3) خیلی بهتره. خدا آقای بهمنیان رو از ما نگیره، https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/48338-فروش-گریزلی-کانداکتونات-و-gelid-gc-extreme-و-لیکویید-اولترا/&page=4&tab=comments#comment-1002048 این لینک تاپیک ایشون، فروش بهترین خمیرهای دنیا . 

ممنونم محمد جان حتما به آقای بهمنیان پ.خ میدم جهت خرید یک خمیر حرفه‌ای

فن‌ها هم مشکلشون رو برطرف کردم و الان دارم واتر کولر رو نصب میکنم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، محمد برخوردار گفته است :

سلام. خمیر موجود درون پکیج خنک کننده های آبی سری Glaceir EVO همون خمیر GREEN GT-4 Premium هستش و همون طور که در نتایج رویو سایت سخت افزار مشاهده کردید کارایی بهتری نسبت به خمیرهایی مثل CF III و سایر خمیرهای هم رده و هم قیمت خودش داره. 

بنده استفاده از خمیرهای مجزا رو پیشنهاد نمی کنم چون خمیر موجود درون پکیج کیفیت و کارایی فوق العاده بالایی داره و استفاده از خمیرهای فلزی و خاص با قیمت های بسیار بالا  تاثیر آن چنان محسوسی در افزایش کارایی نخواهد داشت. 

برای مثال اختلاف قیمت بین مدل GREEN Glacier 120 EVO و GREEN Glacier 240 EVO حدود 90 هزار تومان هستش و قیمت خمیرهای رده بالا هم تقریباً همین حدود هستش. انتخاب با شماست ...

لینک به دیدگاه

بله تشکر از پاسخ شما پس با این وجود از خمیر خود کولر Glacier 240 EVO استفاده میکنم

فقط من دقیقا متوجه نشدم که کانکتورهای واتر کولر مربوطه رو به کدام پین‌های مادربرد وصل کنم

مادربرد بنده ROG CROSSHAIR VI HERO

fan-controls.jpg

چیزی که متوجه شدم باید کانکتورهای کولر رو به سوکت‌های بالا سمت راست مادربرد متصل کنم

فن‌های کولر رو به دوتا سوکت سمت چپ (قرمز) و پمپ رو به سوکت سمت راست (زرد) متصل کنم.آیا این درسته یا من اشتباه میکنم؟

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

بله تشکر از پاسخ شما پس با این وجود از خمیر خود کولر Glacier 240 EVO استفاده میکنم

فقط من دقیقا متوجه نشدم که کانکتورهای واتر کولر مربوطه رو به کدام پین‌های مادربرد وصل کنم

چیزی که متوجه شدم باید کانکتورهای کولر رو به سوکت‌های بالا سمت راست مادربرد متصل کنم

فن‌های کولر رو به دوتا سوکت سمت چپ (قرمز) و پمپ رو به سوکت سمت راست (زرد) متصل کنم.آیا این درسته یا من اشتباه میکنم؟

سلام. طبق تصویر زیر فن ها و پمپ رو متصل کنید: 

glc240.thumb.jpg.0a6a9ed207d1961d9c4062a5890e8525.jpg

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

fan-controls.jpg

نه درسته دوست عزیز

سیم پمپ به هدر زرد رنگ و دو تا فن هم به هدر های قرمز بالایی سمت راست!

امیدوارم اسمبل موفقی داشته باشی مشتاق دیدن کار شما هستم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...