رفتن به مطلب

مشکل فن‌های کیس استرایکر Striker

Recommended Posts

سلام دوستان در حین اسمبل کردن به یک مورد جالب برخورد کردم که برام مشکل ساز هم شد!!

دقت کنید فن‌های جلوی کیس یکی رو به داخل و یکی رو به بیرون بسته شدن درصورتیکه عکسهای ارجینال شرکت گرین رو بررسی کردم هردو فن هوا رو به داخل پرتاب میکنند

برطرف کردن این مشکل ارزش پس فرستان نداره چون یک هفته طول میکشه که بره و برگرده از طرفی هم اگه بخوام خودم دست به کار بشم خیلی اذیت میشم ولی خب به صرفه تر هستش

۲۰۱۸۰۲۱۸_۲۳۱۴۲۴.jpg

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

این خوبه که همیشه قبل از استارت زدن ، همه چیز رو چک کنید...

منم این مشکل رو در یکی از کیس های گرین تجربه کردم که فن های سقف رو به اشتباه رو به داخل بسته بودند و به جای دمنده به حالت مکنده نصب شده بود؟!!

طبق استاندارد نصب فن ها ، برای کیس شما هم فن های جلو هر دو باید به حالت مکنده باشند و هوا رو به داخل بمکند و فن های سقف و پشت باید به صورت دمنده باشند تا انتقال هوای گرم داخل به بیرون بدرستی انجام پذیرد.

لینک به دیدگاه

درود 

بنده هم همین کیس استریکر رو دارم فن ها مشکلی نداره و درست نصب شده

لینک به دیدگاه

خخخ

خیلی کنترل کیفیت خوبه اینجا

البته کاش همین چیزا باشه طوری نیس

فقط هواپیماها سقوط نکنن 

لینک به دیدگاه

جناب اذیت شدن نداره که! شما این خار های پلاستیکی که می بینید رو فشار بدید به طرف هم و بعد به طرف داخل. هر طرف 3 یا 4 عددی از اینها داره که با آزاد کردنشون پنل جلوی کیس باز می شه و شما به پیچ های فن ها دسترسی دارید. بعد از اینکه فن رو بر عکس کردید پنل رو بزارید سر جاش و با فشار آروم خار ها رو جا بزنید. 10 دقه هم شاید طول نکشه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، HK888 گفته است :

جناب اذیت شدن نداره که! شما این خار های پلاستیکی که می بینید رو فشار بدید به طرف هم و بعد به طرف داخل. هر طرف 3 یا 4 عددی از اینها داره که با آزاد کردنشون پنل جلوی کیس باز می شه و شما به پیچ های فن ها دسترسی دارید. بعد از اینکه فن رو بر عکس کردید پنل رو بزارید سر جاش و با فشار آروم خار ها رو جا بزنید. 10 دقه هم شاید طول نکشه.

دوست عزیز  این خارها یک آچار مخصوص دارن وقتیکه ابزار مخصوص اینکار رو نداشته باشی خیلی وقتگیره

بعد از یکساعت درگیر شدن تازه موفق شدم خارها رو با پنس و پیچگوشتی آزاد کنم و پنل رو دربیارم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

دوست عزیز  این خارها یک آچار مخصوص دارن وقتیکه ابزار مخصوص اینکار رو نداشته باشی خیلی وقتگیره

بعد از یکساعت درگیر شدن تازه موفق شدم خارها رو با پنس و پیچگوشتی آزاد کنم و پنل رو دربیارم

,والا من سالهاست بدون پیچ گوشتی یا آچار مخصوصا کیس هایی با خار های اینطوری رو باز کردم پنلاشون رو. شاید خیلی محکم باشه ولی تا حالا من احتیاجی به آچار نداشتم برای باز کردنشون. هر طور صلاح می دونید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

سلام دوستان در حین اسمبل کردن به یک مورد جالب برخورد کردم که برام مشکل ساز هم شد!!

دقت کنید فن‌های جلوی کیس یکی رو به داخل و یکی رو به بیرون بسته شدن درصورتیکه عکسهای ارجینال شرکت گرین رو بررسی کردم هردو فن هوا رو به داخل پرتاب میکنند

برطرف کردن این مشکل ارزش پس فرستان نداره چون یک هفته طول میکشه که بره و برگرده از طرفی هم اگه بخوام خودم دست به کار بشم خیلی اذیت میشم ولی خب به صرفه تر هستش

سلام. ابتدا خیلی متاسفیم بابت مشکلی که برای شما پیش اومده و از این بابت رسماً از شما عذرخواهی می کنیم. 

ممنون که این مشکل رو با ما در میان گذاشتید. موردی که به اون اشاره کردید به واحد QC کارخانه منتقل شد. اگر ممکنه لطف کنید شماره سریال کیستون رو در پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا پیگیری های لازم برای کنترل بیشتر در خط مونتاژ این کیس انجام بشه. 

برای حل مشکل  باید پنل جلویی کیس رو جدا کنید تا بتونید به فن مورد نظر دسترسی پیدا کنید. برای این کار ابتدا با دست چپ بدنه کیس رو نگه دارید، سپس دست راستتون رو داخل دریچه موجود در زیر پنل جلو کرده و با دقت اون رو به سمت خودتون بکشید.

پس از جا به جایی فن با دقت خارهای پنل کیس رو درون روزنه های موجود روی سینی جلو جا بیندازید و با فشار سطحی روی چهار طرف پنل  رو روی کیس نصب کنید. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

سلام منم همین کیس رو دارم قاب جلو کیس رو در بیارین راحت در میاد پیچ های فن روبازکنید فن رو برعکس کنید ۲۰۱۸۰۲۱۸_۲۳۱۴۲۴.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. ابتدا خیلی متاسفیم بابت مشکلی که برای شما پیش اومده و از این بابت رسماً از شما عذرخواهی می کنیم. 

ممنون که این مشکل رو با ما در میان گذاشتید. موردی که به اون اشاره کردید به واحد QC کارخانه منتقل شد. اگر ممکنه لطف کنید شماره سریال کیستون رو در پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا پیگیری های لازم برای کنترل بیشتر در خط مونتاژ این کیس انجام بشه. 

برای حل مشکل  باید پنل جلویی کیس رو جدا کنید تا بتونید به فن مورد نظر دسترسی پیدا کنید. برای این کار ابتدا با دست چپ بدنه کیس رو نگه دارید، سپس دست راستتون رو داخل دریچه موجود در زیر پنل جلو کرده و با دقت اون رو به سمت خودتون بکشید.

پس از جا به جایی فن با دقت خارهای پنل کیس رو درون روزنه های موجود روی سینی جلو جا بیندازید و با فشار سطحی روی چهار طرف پنل  رو روی کیس نصب کنید. 

نه خواهش میکنم عذرخواهی لازم نیست بالاخره خطای انسانی همیشه و همه جا وجود داره من این مسئله رو درک میکنم

مشکل مربوطه رو دیشب حل کردم با این وجود اگه بازهم لازم دونستید تا شماره سریال کیس رو براتون ارسال کنم

تشکر میکنم از حضور و پاسخگوئی شما

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

نه خواهش میکنم عذرخواهی لازم نیست بالاخره خطای انسانی همیشه و همه جا وجود داره من این مسئله رو درک میکنم

مشکل مربوطه رو دیشب حل کردم با این وجود اگه بازهم لازم دونستید تا شماره سریال کیس رو براتون ارسال کنم

تشکر میکنم از حضور و پاسخگوئی شما

خواهش می کنم. 

بله ما مد نظرمون اینه که این مشکل تکرار نشه. شماره سریال هم برای این منظور ازتون خواهستم که باید در کارخانه کیس های در محدوده شماره سریال کیس شما چک بشه. 

ممنون میشم به صورت خصوصی برای بنده ارسالش کنید. 

ویرایش شده توسط Mahdi_Moosavi
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان ظاهرا میشه گفت بی دقتی کارگر ارجمند هست که موقع اسمبل کردن اتفاق افتاده و حالا خریدار تو زحمت میفته!

خوب بود تو بخش بازبینی به این مسائل هم توجه کنن قبل از ارسال!

همین فوت کوزه گری هست که گاهی مشتری رو برای همیشه میپروننه !

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...