رفتن به مطلب

مشکل دیمیج خوردن ویندوز

mamad.n
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز من به تازگی لپتابم دچار این مشکل شده.که هر چی ویندوز عوض میکنم بعد از مدتی حدود ۳الی۴روزه ویندوز دچار مشکل میشه.برنامه هایی که روی ویندوز نصب میکنم sql server 2016 و visual studio هستش.مشکل برای ویندوز پیش میاد اینه که اصلا بالا نمیاد.و ریپیر هم نمیشه.کسی میتونه کمکم کنه که این مشکل برای چی پیش میاد.ایا مشکل هارد هستش یا مشکل نرم افزار هست.ممنون میشم کمکم کنید.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، mamad.n گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز من به تازگی لپتابم دچار این مشکل شده.که هر چی ویندوز عوض میکنم بعد از مدتی حدود ۳الی۴روزه ویندوز دچار مشکل میشه.برنامه هایی که روی ویندوز نصب میکنم sql server 2016 و visual studio هستش.مشکل برای ویندوز پیش میاد اینه که اصلا بالا نمیاد.و ریپیر هم نمیشه.کسی میتونه کمکم کنه که این مشکل برای چی پیش میاد.ایا مشکل هارد هستش یا مشکل نرم افزار هست.ممنون میشم کمکم کنید.

درود

چند تا پارتیشن دارید؟

از تبhealthنرم افزار hdtuneشات قرار بدید!

یه فول اسکن آنتی ویروس انجام بدید!

ویندوز روی چه نوع بوتی نصبه ؟لگیسیLagacyیاuefi؟

معمولا ویندوز با بوت uefiماندگاری بیشتری داره!

هنگام   نصب پارتیشن رو فرمت میکنید آیا؟

یک نسخه ی دیگر ویندوز رو نصب بفرمایید

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

من کلا دو تا پارتیشن دارم.یکیش ۶۰گیگ و دیگری۴۴۰گیگ هستش.میشه بیشتر توضیح بدید.ممکنه مشکل سخت افزاری باشه یا خیر؟؟

لینک به دیدگاه

بله هنگامی که میخوام ویندوز عوض کنم پارتیشن رو فرمت میکنم.متاسفانه با نوع بوت ویندوز اشنا نیستم از کجا میتونم ببینم روی چه نوع بوتی هست.من از دونوع ویندوز ۱۰و ویندوز ۸.۱رو امتحان کردم دوتا ویندوز همین مشکلو داشتم.گفتید healthنرم افزار.منظورتون کدوم نرم افزاره؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mamad.n گفته است :

بله هنگامی که میخوام ویندوز عوض کنم پارتیشن رو فرمت میکنم.متاسفانه با نوع بوت ویندوز اشنا نیستم از کجا میتونم ببینم روی چه نوع بوتی هست.من از دونوع ویندوز ۱۰و ویندوز ۸.۱رو امتحان کردم دوتا ویندوز همین مشکلو داشتم.گفتید healthنرم افزار.منظورتون کدوم نرم افزاره؟؟

اگر دقت بفرمایید نوشتم hdtune !

این یه نرم افزاری هستش که تست هارد رو نشون میده و سلامتی هارد توش هست

یه تب داره به اسمhealthکه سلامتی هارو رو نشون میده

اگر برید تو بایوس توی قسمت boot نوشته که توی چه بوتی هستش !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...