رفتن به مطلب

مشاوره برا گیم نت

Recommended Posts

با سلام خدمت دوست.

یکی از دوستانم می خواهد گیم نت بزنه. می خواستم یه سیستم بهم پیشنهاد دید که بدرد گیم نت بخوره و قیمت سیستمها بیشتر از 1500000 نشه.

ممنون می شم از راهنمایی های دوستان

لینک به دیدگاه

میتونید از کیس های استوک hp یا dell خریداری کنید با 4گیگ رم و cpu core i 5 زیر 1تومان در میاد بعد روی هر کدوم یک عدد کارت گرافیک gt 1030 بزارین در مجموع زیر 1.5 در میاد رم هم اگر خواستین بازیهای سنگین تری اجرا کنین میتونید اضافه کنید

لینک به دیدگاه

برای گیم نت با این بودجه راه دیگه ای ندارین

در ضمن مینی کیس استوک خیلی مناسب هست من خودم اول زیاد روش حساب نمیکردم ولی یکی از دوستان برای گیم نتش خرید خیلی عالی جواب میده

در هر صورت سیستم نو هم خواستین بگیرین گرافیک حتما gt 1030 بگیرین برای گیم عالیه نسبت به قیمت

اگر فروشنده خواست gt710 یا 730یا کلا ازین سری ها بده اصلا قبول نکنین برای گیم خوب نیست

لینک به دیدگاه

یکی از دوستانم گفته بهتره یه سیستم i3 نسل 7 ، رم 8 ببندی بجاش از گرافیک آنبرد استفاده کنی چون بازیهای گیم نت اغلب تحت شبکه هستند.

نظر دوستان چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وضعیت پی سی خیلی خرابه فکر کنم ps4 بهتر باشه ، پیشنهاد دوستمون خوبه اما اگه بخواین نو بگیرین دور بر i3 باید خط بکشین و پنتیوم 4400 یا 4500 بگیرین با گرافیک 1030 و 8 گیگی رم حدود 1600 در میاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...