رفتن به مطلب

کنسول یا pc

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

میخوام نظرتونو بدونم که کنسول اقتصادی تره یا pc ؟!

شاید خیلیا بگن خب معلومه کنسول چون کامپیوتر گیمینگ الان 6 تومن به بالا هستش ولی موضوع اینه که درسته شما میای 7 تومن پول میدی و تا 2 یا نهایت 3 سال بازی میکنی اما اگه اون طرف پول بازی رو حساب برسیم قضیه فرق میکنه شما با پول 2 تا بازی کنسول تمام بازی های جدید و قدیمی معروف رو برای pc میخری اما برای کنسول با این قیمت بازی هرگز نمیشه این کارو کرد اگر هم کسی باشی که هی بازی میکنه و تعویض میکنه اگه بازی جدیدو بخری همش استرس داری که سریع تر بازیو تموم کنی تا موقع فروش زیاد ضرر نکنی اگه هم بازی قدیمی بخری(اونایی که مدتی از زمان عرضه گذشته) بخاطر قدیمی بودن تو فروشش به مشکل میخوری پس به نظرتون pc بهتر نیست؟!:35_thinking:

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست گلم من قضیه باصرفه بودن رو اصلا کاری ندارم و در مورد لذت بازی کردن بهتون میگم 

اگر تا حالا کنسول نداشتی به نظرم سمتش نرو و همون pc ردیف کن . ماه پیش خود من این مشکل انتخاب رو داشتم و به خاطر اینکه تا حالا کنسول نداشتم یه کنسول خریدم و الان به شدت پشیمونم چون اصلا با دسته نمیشه راحت بازی کرد و کیفیت و جزئیات گرافیکی و تعداد فریم دیگه بماند 

الانم کنسول رو گذاشتم برای فروش که یه گرافیک ردیف کنم . حالا شانسی که آوردم کنسول ps3 خریدم ببینم میتونم باهاش کنار بیام یا نه .که میبینم اصلا نمیتونم . شما هم اگر خیلی شک داری به نظرم نهایت برو یه گیم نت ببین میتونی با دسته کنار بیای یا نه . با اینکه دوستان میگن یه مقدار زمان بزاری به دسته عادت میکنی ولی به نظر بنده نمیشه . مخصوصا بازیهایی مثل کال آف یا بتلفید که با دسته از فوشم بدتره :(

لینک به دیدگاه

عادلانه و در شرایط برابر اگر نگاه کنیم یک کنسول با بازیهای کرک شده از یک کامپیوتر با بازیهای کرک شده اقتصادی تر هست. 

ولی اگر با‌توجه به واقعیت دنیا و بازار بخوایم نگاه کنیم من ترجیح میدم pc ببندم تا کنسول هک نشده بخرم.( یکبار خریدم و یکسال داشتمش. کم هم باهاش بازی کردم و دیدم با جیب خالی من جور در نمیاد فروختم :3_grin: )

الان من نشستم بازیهایی دارم میرم با pc قدیمی خودم که هنوز رفیقم نمیتونه بخره اونا رو برا ps4 چون کنسولش هنوز هک پذیر نیست ورژنش.

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

سلام بنظرم بستگی به شخص شما داره که با کنسول بیشتر کار کردین یا کامپیوتر .از لحاظ هزینه کنسول بهتره یه بوهایی هم داره میاد که دارن کنسولای جدیدو کرک میکنن و حتی همین الانشم بازی رو بازی میکنی و عوض میکنی با کس دیگه. ولی از نظر من کامپیوتر یه حال دیگه ای داره .منو اگه ول کنن با کامپیوتر 24 ساعت میشینم پا بازی کانتر ولی با کنسول نه

لینک به دیدگاه

اگه میخای از بازی لذت ببری و هزینه چند برابری pc رو بیخیال شو یه pc پرقدرت بخر کیف کن 

تاکید میکنم اگه میخای لذت بازیو ببری یه کیس گیمینگ خوب بخر

لینک به دیدگاه

دادا اگه هزینه برات مهم نیس ک PC خیلی بهتره

ولی بازار الان خیلی افتضاحه.مخصوصا قیمت رم و پاور و گرافیک!و فکر نمیکنم تا اونور سال درست بشه!(یادش بخیر پارسال تقریبا این موقه ها آتیش بازی های کارت گرافیک بود و با 2.200 صاحب کارت 1080 میشدی)

خب تو بازار الان اگه بخوای اقتصادی فک کنی باید کنسول بگیری!(قیمت یه رم 16 و یه پاور درست حسابی = یه کنسول)

لینک به دیدگاه

منم با یکی از دوستان موافقم لذت بازی با موس و کیبورد یه چیز دیگس

حالا ازادی و ماد و ... بماند

لینک به دیدگاه

ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه این سوال منو جواب بدید 

یه کارت هست مدل MSI GTX 1060 Gaming X - 6gig  طرف میگه نو هست چند تا سوال داشتم

از کجا بفهمم تحت فشار بوده یا نه ؟

چه تست هایی بگیرم ازش ؟

میشه راهنمایی کنید که خریدم به مشکل نخورم هر چی به نظرتون میرسه 

میگه رمش هاینیکس مگه این مدل فقط سامسونگ نیست ؟

گارانتی گرین خوبه ؟

ممنون میشم سریع جواب بدید

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

سلام ، 

خب به نظرمن هم برای گیم هیچ چیزی جای PC رو نمیگیره ، ولی به قول دوستان با وضعیت قیمت قطعات کامپیوتر الان توی بازار ایران کنسول به صرفه تر درمیاد (چون میشه کپی خور کردش از نظر هزینه بازی) .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mojtabashahi گفته است :

سلام ، 

خب به نظرمن هم برای گیم هیچ چیزی جای PC رو نمیگیره ، ولی به قول دوستان با وضعیت قیمت قطعات کامپیوتر الان توی بازار ایران کنسول به صرفه تر درمیاد (چون میشه کپی خور کردش از نظر هزینه بازی) .

?

داداش وقتی نظر میذاری لطفا تاریخ تاپیک رو هم مدنظر قرار بده.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

1f914.png

داداش وقتی نظر میذاری لطفا تاریخ تاپیک رو هم مدنظر قرار بده.

چشم عزیز ، عذرخواهی می کنم !

لینک به دیدگاه

کنسول در برابر کامپیوتر مثل میکرو در برابر پی اس فور هست حلا خودت حساب کن گرافیک حالت را بهم میزنه کارت 1030 از کنسول بهتر گرافیک میده بازیهای جدید هم اگه کرک نشه میشه همون روز اول با 10 تومان اشتراکی نصب کرد به هیچ وجه سمت کنسول نرو من تجربه دارم

لینک به دیدگاه

سلام

من هر 2 تا کنسول و pc رو داشتم

اگر فریم ریت و گرافیک بالا تو بازی های مولتی پلت فرم برات مهمه برو سمت pc

اگر گیم پلی و داستان واست مهمه مخصوصا بازی های انحصاری برو سمت کنسول ها

کنسول تو زمینه بازی های انحصاری حرف اول و آخر رو میزنه

البته pc هم تعداد زیادی انحصاری داره ولی همه شون استراتژی و point and click هستن

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، mojtabashahi گفته است :

چشم عزیز ، عذرخواهی می کنم !

? داداچ داری اچتباه میزنی. اختیار داری. ?

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، hosein5 گفته است :

کنسول در برابر کامپیوتر مثل میکرو در برابر پی اس فور هست حلا خودت حساب کن گرافیک حالت را بهم میزنه کارت 1030 از کنسول بهتر گرافیک میده بازیهای جدید هم اگه کرک نشه میشه همون روز اول با 10 تومان اشتراکی نصب کرد به هیچ وجه سمت کنسول نرو من تجربه دارم

دیگه اونقدرا هم نیس ?

مقرضانه نظر ندیم. بازیا تو کنسول در حد لو یا مدیومن و فریم و رزولیشنشون کمتره و از نظر گرافیک کلی اونقدرا هم عقب نیس کنسول. کنسول تو ایران الان اصلا به صرفه نیست اصلا.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
لعنتیا جفتشون گرون شدن
توصیه میکنم از بحث گیمینگ خارج بشید و دنبال کسب کار برید روزی حدود 25 ساعت ??

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در در 1396/12/02, 22:27:44، amirafshar گفته است :

ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه این سوال منو جواب بدید 

یه کارت هست مدل MSI GTX 1060 Gaming X - 6gig  طرف میگه نو هست چند تا سوال داشتم

از کجا بفهمم تحت فشار بوده یا نه ؟

چه تست هایی بگیرم ازش ؟

میشه راهنمایی کنید که خریدم به مشکل نخورم هر چی به نظرتون میرسه 

میگه رمش هاینیکس مگه این مدل فقط سامسونگ نیست ؟

گارانتی گرین خوبه ؟

ممنون میشم سریع جواب بدید

تست دما  و فریم دهی تو بازیهای مث gta v  یا بازیهای دیگر

3dmark امتیاز دهیشو ببینی

coil whine نداشته باشه (دور فن ک بالا بره صدای نویز بدی میده)

گارانتی گرین سه سالست ببین چقد از گارانتی کارت مونده

و بله گرین خوبه 

لینک به دیدگاه

ببین کنسول که الان دیسک شده 800 بعد چند ماه تازه میشه 500

باید 500 بدی بخری حالا چند بفروشی و کی بفروشی معلوم نیس

من کنسول داشتم گاد اف وار خریدم 300 و همون 300 هم فروختم ولی الان دیگه اینطوری نیست

در مورد اکانت هکی و حتی ظرفیتی هم تازگیا بدجور بن میکنه سونی خیلی ریسک داره بری طرفش در مورد کپی خور شدن کنسولم حرف و حدیث زیاده

اما در مورد کامپیوتر

ببین الان باید برا پی سی بالای بیست هزینه کنی

من کارتم 1070tiو دوستام که 1080ti دارن مثلا تو بازی مثل فار کرای تو 4kنمیتونن همیشه 60 فریم بگیرن و اکثرا کمتره فریما

فقط یه بازی نیست و خیلیا اینطوری هستن

همین گوست رکون یا فورزا یا رکور و خیلی بازیای دیگه رو من مشکل دارم

پس حداقل باید 1080tiبگیری اگه 4kبازی میکنی که خود کارت فقط 8 تومن در میاد حداقل

بعد تازه نسل بعدی که یکی دو سال دیگه میاد دیگه این سیستمت بدرد نمیخوره باید همه چیزشو عوض کنی

من الان مگه چند وقته 6700kخریدم !همین الان جز از رده خارج شده هاس

یه سال دیگه8700kو همچنین بردش از رده خارج میشه

من میگم کنسول بگیر اخرای نسل بفروش و بعد با تاخیر یک ساله یه سیستم قوی ببند تا چند سال راحت باشی چون گرافیک بازیا بر اساس قدرت کنسول پیاده سازی میشه و خب کنسول جدیدم بیاد حداقل چهار سالی نسخه جدیدش وارد بازار نمیشه

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

ببین کنسول که الان دیسک شده 800 بعد چند ماه تازه میشه 500

باید 500 بدی بخری حالا چند بفروشی و کی بفروشی معلوم نیس

من کنسول داشتم گاد اف وار خریدم 300 و همون 300 هم فروختم ولی الان دیگه اینطوری نیست

در مورد اکانت هکی و حتی ظرفیتی هم تازگیا بدجور بن میکنه سونی خیلی ریسک داره بری طرفش در مورد کپی خور شدن کنسولم حرف و حدیث زیاده

اما در مورد کامپیوتر

ببین الان باید برا پی سی بالای بیست هزینه کنی

من کارتم 1070tiو دوستام که 1080ti دارن مثلا تو بازی مثل فار کرای تو 4kنمیتونن همیشه 60 فریم بگیرن و اکثرا کمتره فریما

فقط یه بازی نیست و خیلیا اینطوری هستن

همین گوست رکون یا فورزا یا رکور و خیلی بازیای دیگه رو من مشکل دارم

پس حداقل باید 1080tiبگیری اگه 4kبازی میکنی که خود کارت فقط 8 تومن در میاد حداقل

بعد تازه نسل بعدی که یکی دو سال دیگه میاد دیگه این سیستمت بدرد نمیخوره باید همه چیزشو عوض کنی

من الان مگه چند وقته 6700kخریدم !همین الان جز از رده خارج شده هاس

یه سال دیگه8700kو همچنین بردش از رده خارج میشه

من میگم کنسول بگیر اخرای نسل بفروش و بعد با تاخیر یک ساله یه سیستم قوی ببند تا چند سال راحت باشی چون گرافیک بازیا بر اساس قدرت کنسول پیاده سازی میشه و خب کنسول جدیدم بیاد حداقل چهار سالی نسخه جدیدش وارد بازار نمیشه

شما خیییییییلی خییییییلی اروپایی و امریکایی فکر میکنی،اگه قرار باشه همه مثل شما فکر کنن،باید برن خودشونو از پلی چیزی پرت کنن پایین چون نمیتونن فلان بازیو با تنظیمات الترا روی ۴kو فریم ۶۰ بازی کنن!این چیزا تو خوده کویتم لاکچریه تو ایران که چه عرض کنم،یه کلیه کمه،یه چشمم باید بفروشی

در 12 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

سلام

من هر 2 تا کنسول و pc رو داشتم

اگر فریم ریت و گرافیک بالا تو بازی های مولتی پلت فرم برات مهمه برو سمت pc

اگر گیم پلی و داستان واست مهمه مخصوصا بازی های انحصاری برو سمت کنسول ها

کنسول تو زمینه بازی های انحصاری حرف اول و آخر رو میزنه

البته pc هم تعداد زیادی انحصاری داره ولی همه شون استراتژی و point and click هستن

بازیای مولتی پلتفرم pc؟؟؟؟؟

گیم پلی و داستان کنسول!!!!

انحصاری؟؟؟فقط کنسول!!!

Pc ؟؟؟point and click!!!!!

دوست عزیز تا حالا کامپیوتر داشتی؟من از ۶سالگی تا ۲۰کنسول باز بودم کامپیوتر بار اول بازی کردم کنسولو فروختم.

یا شما داری اشتباه میزنی یا من کنسول میخریدم میزاشتم بغل دی وی دی برا دکور خونه،حرفای شما از ریشه اشتباهه،بماند چقد تو اخبار شنیدم که بخاطر بازیای مثل کانتر و وارکرفت طرف اینقد بازی کرده تا خونش خشک شده مرده...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

ببن الان باید برا پی سی بالای بیست هزینه کنی

درود. داداش چخبره مگه جنگه الان یه پی سی میان رده برای بازی میشه با 5 تومن با تمامی متعلقات بستش. (مانیتور و کیس)

همین سیستم امضای من کیسشو 4300 خریدم همین دو هفته پیش مانیتورشم 1.050

پس نیازی به خرجای چند ده میلیونی نیس!

در ۱ ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

شما خیییییییلی خییییییلی اروپایی و امریکایی فکر میکنی،

ایشون تو ایران زندگی نمیکنن مثه اینکه ?

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

شما خیییییییلی خییییییلی اروپایی و امریکایی فکر میکنی،اگه قرار باشه همه مثل شما فکر کنن،باید برن خودشونو از پلی چیزی پرت کنن پایین چون نمیتونن فلان بازیو با تنظیمات الترا روی ۴kو فریم ۶۰ بازی کنن!این چیزا تو خوده کویتم لاکچریه تو ایران که چه عرض کنم،یه کلیه کمه،یه چشمم باید بفروشی

بازیای مولتی پلتفرم pc؟؟؟؟؟

گیم پلی و داستان کنسول!!!!

انحصاری؟؟؟فقط کنسول!!!

Pc ؟؟؟point and click!!!!!

دوست عزیز تا حالا کامپیوتر داشتی؟من از ۶سالگی تا ۲۰کنسول باز بودم کامپیوتر بار اول بازی کردم کنسولو فروختم.

یا شما داری اشتباه میزنی یا من کنسول میخریدم میزاشتم بغل دی وی دی برا دکور خونه،حرفای شما از ریشه اشتباهه،بماند چقد تو اخبار شنیدم که بخاطر بازیای مثل کانتر و وارکرفت طرف اینقد بازی کرده تا خونش خشک شده مرده...

اولا یه نگاهی به سن و سال من بنداز بعدا نظر بده

من 25 سال که pc گیمرم

ولی بعد بازی کردن همون آت و آشغالهایی که pc به عنوان انحصاری داره میده  اومدم سمت کنسول و رستگار شدم

شمام با همون کانتر خوش باش من با رد دد و اسپایدی خوشم ??

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

ایشون تو ایران زندگی نمیکنن مثه اینکه 1f601.png

در 2 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

اروپایی و امریکایی فکر میکنم؟!

خب طرف با ps4 proمیتونه بازی هارو  با حالتی مشابه4kتجربه کنه

الان برا همچین تجربه ای رو کامپیوتر شما باید حداقل کارتت 1080 باشه که خود کارت فقط 6 میلیون قیمتشه و اونم ارزون ترین برند که msiهست!

الان اینا چیه شما گفتید؟

این بنده خدا با 4 تومن چی بسته

1060 الان سه و خورده ایه

مگه بگردی قطعات قدیمی و سری های 9 هزار پیدا کنیم که اونم باز با این پول چیزی در نمیاد

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

الان برا همچین تجربه ای رو کامپیوتر شما باید حداقل کارتت 1080 باشه که خود کارت فقط 6 میلیون قیمتشه و اونم ارزون ترین برند که msiهست!

الان اینا چیه شما گفتید؟

1060 الان سه و خورده ایه

مگه بگردی قطعات قدیمی و سری های 9 هزار پیدا کنیم که اونم باز با این پول چیزی در نمیاد

والا داداش من که از سیستمم راضیم. اون 4 کی هم 4کی واقعی نیس که اینجور میگین از شما بعیده. کاری ندارم به این چیزا ولی سیستم 20 تومنی بستن تو این اوضاع همونقد جوکه که 3 تومن بدی پای کنسول جوکه. خریدار خودش هرجور مایله میتونه خرید کنه. شما هم که راضی بودین  بخاطر پول بازی نمیرفتین کنسولو بفروشین غیر اینه؟ من حد وسطو درنظر گرفتم گفتم با این بودجه میشه یه کیس خوب بست باهاش تا دو سال بازی کرد به راحتی دیگه بقیه قضایا با خود تصمیم گیرنده.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

اولا یه نگاهی به سن و سال من بنداز بعدا نظر بده

من 25 سال که pc گیمرم

ولی بعد بازی کردن همون آت و آشغالهایی که pc به عنوان انحصاری داره میده  اومدم سمت کنسول و رستگار شدم

شمام با همون کانتر خوش باش من با رد دد و اسپایدی خوشم ??

رستگار باش پیر گیم،من که تاحالا ندیدم کسی سه سال مرتب رد دد و اسپایدی به قول خودت بازی کنه،ولی دیدم طرف با همین ات واشغالا مثل کانتر بزرگ شده ۱۵سال گذشته هنوزم بازی میکنه،چون مثل رددد واسپایدی بعد یه مدت ادم سر درد نمیگیره از تکراری بودنش،کانتر یه مپ ddust ۲ اندازه ۲۰مگ داره پونصدتا دی ال سی بازیا کنسول نمیتونن جاشو پر کنن،تو فعلا تو کف لست او اس بعدی باش ببین اون دختر لباس قرمزه باز از کی لب میگیره،نمیدونم این انحصاریا پس اس بازین یا فیلم سینمایی اینقد cutscene دارن،بعد میگی گیم پلی!اینقد داستان دوست داری بشین فیلم و سریال نگاه کن،هم محتواش بیشتره هم یه چیزی یاد میگیری

۲۵سالpc  گیمره بعد میگه پیسی بدرد بازیا مولتی پلتفرم میخوره خخخخخخخخخ

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

الان اینا چیه شما گفتید؟

1060 الان سه و خورده ایه

4k پی اس فور جوک ساله همه میدوننupscale شده هست،هیچوقتم گرافیک پی اس و ایکس باکس در حد الترای کامپیوتر نمیشن،واکثر بازیا روی ۳۰فریم قفلن،جدا از این حرفا ،کسی که کامپیوتر میخره یکی از بزرگترین هدف هاش گیمه اما نه هدف اصلیش!برا مثال منی که به غیر از گیم خیلی کارای دیگه غیر گیم دارم که فقط با کامپیوتر امکان پذیر هست،چرا بیام کنسولی بخرم با اون دردسر هک و کرکش،وقتی میتونم  پول روی همون پول کنسول بزارم و یه دستگاه قدرتمنده همه کاره بخرم که همه ی نیاز هامو براورده کنه؟الان من سیستمم تو این گرونی تقریبا ۵ملیون میارزه که کمو بیش در حد ps4 هست،با این اوصاف در همون حد عمل میکنه،کارو بارمم باش انجام میدم ،مگه اینکه مایه دار باشم که بخام همه رو باهم بخام که این بحثش جداست

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...