رفتن به مطلب

اجرا نشدن گدجت ویندوز 7 تحت هیچ شرایط

amirsss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

مدتیه که وقتی میخوام تو ویندوز ( 64bit sp1 ) گجت باز کنم با پیام خطای desktop gadget has stopped workin' مواجه میشم و هر چی علت رو سرچ میکنم به نتیجه ای نمیرسم تنها کاری که تونستم انجام بدم این بود که به قسمت event viewer رفتم تا حداقل ببینم اون لحظه که با این ارور مواجه میشم علتش از چی میتونه باشه

موقع باز کردن گجت دو تا پیام پشت سر هم در event viewer نوشته میشه ::

Faulting application name: sidebar.exe, version: 6.1.7601.17514, time stamp: 0x4ce7a1c7

Faulting module name: jscript9.dll, version: 9.0.8027.6000, time stamp: 0x4ce63006

Exception code: 0xc0000096

Fault offset: 0x000000000002d7f6

Faulting process id: 0xf44

Faulting application start time: 0x01cc636b415542c7

Faulting application path: C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe

Faulting module path: C:\Windows\System32\jscript9.dll

Report Id: 7f1015e9-cf5e-11e0-be95-00c2b03003e0

----------------------------------------------------------------------------------------------

Windows cannot access the file for one of the following reasons: there is a problem with the network connection, the disk that the file is stored on, or the storage drivers installed on this computer; or the disk is missing. Windows closed the program Windows Desktop Gadgets because of this error.

Program: Windows Desktop Gadgets

File:

The error value is listed in the Additional Data section.

User Action

1. Open the file again. This situation might be a temporary problem that corrects itself when the program runs again.

2. If the file still cannot be accessed and

- It is on the network, your network administrator should verify that there is not a problem with the network and that the server can be contacted.

- It is on a removable disk, for example, a floppy disk or CD-ROM, verify that the disk is fully inserted into the computer.

3. Check and repair the file system by running CHKDSK. To run CHKDSK, click Start, click Run, type CMD, and then click OK. At the command prompt, type CHKDSK /F, and then press ENTER.

4. If the problem persists, restore the file from a backup copy.

5. Determine whether other files on the same disk can be opened. If not, the disk might be damaged. If it is a hard disk, contact your administrator or computer hardware vendor for further assistance.

Additional Data

Error value: 00000000

Disk type: 0

کارهای مختلفی از جمله اجرا کردن اسکن دیسک ، غیرفعال و فعال کردن گجت در on/off windows features ، چک کردن هاردهای اکسترنال که درست وصل باشن ، هاردهای اینترنال و دیویدی درایو درست وصلن ، نصب مجدد جاوا ، نصب مجدد ادوب فلش پلیر و اسکن سیستم.

خودم فکر میکنم اشکال از jscript9.dll باشه ولی نمیدونم باید چیکارش کنم

لطفا کمک کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

این گجت اورجینال ویندوز هست یا جدا نصب کردین؟

لینک به دیدگاه

با سلام

نه اریجینال خود ویندوز ( گجت ساعت ویندوز ) اما خوب فکر کنم بهتره تاپیک بسته شه چون به خاطر مشکل دیگری کل ویندوز قبلیم متاسفانه خراب شد و به ناچار مجبور به نصب مجدد شدم ...

البته من باشخصه وقت زیادی رو در اینترنت صرف یافتن راه حل برای این موضوع کردم و نتیجه ای برام نداشت و فکر کردم تنها راهش کمک گرفتن از کسایی هست که در ویندوز 7 کاملا حرفه ای هستن و پیش خودم گفتم اول نتایج event viewer رو اینجا بفرستم تا شاید با کمک دوستان راه حلی پیدا شه و در آخرم هدفم این بود که به سایتهای خارجی برم و اونجا مطرح کنم ...

اما خوب اصلا کار به اونجا نکشید و ویندوز قبلیم کامل خراب شد و متاسفانه مجبور به نصب مجدد شدم.

در هر حال مرسی از شما که کمک کردید

پ.ن : محل ارسال تاپیک بنظر میاد که اشتباهه ، مدیران اگر اینطور فکر میکنند میتونند انتقالش بدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به کارهایی که خودت انجام دادی شما چند تا راه حل دیگه داشتی:

1: استفاده ازsfc /scannow

2: Restore کردن Gadget ها از طریق پالیسی

3: استفاده ازSystem Restore و برگردوندن سیستم به مرحله قبل از خرابی

4: استفاده از Repair Install

5: نصب مجدد ویندوز @};-

که قسمت شده و مرحله آخر رو رفتی.

از پارتیشن ویندوز بعد از آماده سازی کامل و نصب درایور ها و نرم افزار های مورد نیاز یه ایمیج بگیر تا در مواقع لزوم در عرض 3-4 دقیقه بتونی سیستم رو برگردونی.

لینک به دیدگاه

از پارتیشن ویندوز بعد از آماده سازی کامل و نصب درایور ها و نرم افزار های مورد نیاز یه ایمیج بگیر تا در مواقع لزوم در عرض 3-4 دقیقه بتونی سیستم رو برگردونی.

اگر آموزشی در این رابطه به من معرفی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهنرین نرم افزار برای این کار که من باهاش کار کردم که مجانی باشه رو معرفی میکنم:

EaseUS Todo Backup

از اینجا دانلود کن:

لینک شما

با این راهنمای تصویری یه cd یا usb بوت باهاش درست کن:

لینک شما

با این راهنما از پارتیشن یا فولدر ها بک آپ بگیر:

لینک شما

با این راهنمای تصویری از طریق CD یا USB بوتی که درست کردی ایمیج رو برگردون:

" قسمت "Solution 2: Restore system partition from EaseUS Todo Backup WinPE based bootable disk" رو باید انجام بدب"

لینک شما

==

نرم افزار های دیگه مثل Norton Ghost هم تونت هست که میتونی گوگل کنی ولی این نرم افزار حرفه ای و آپ تو دیت هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی فراموش کردم بنویسم برای درست کردن WinPE based bootable disk نیاز به Windows Automated Installation Kit داری ( من روسیستم نصب داشتم) و اگر رو سیستم نصب نداشته باشی حجم زیادی داره برای دانلود نزدیک 1 گیگ

بجاش میتونی Linux based bootable disk رو با هموم برنامه ایجاد کنی که دقیقا همون کار رو انجام میده فقط از Hardware RAID پشتیبانی نمیکنه و دیگه نیاز به دانلود فایل اضافی نداری

یعنی میشه:

بعد از دانلود نرم افزار و نصب اون با این راهنمای تصویری CD یا UDB بوت درست کن:

لینک شما

با این راهنمای تصویری از طریق CD یا USB بوتی که درست کردی ایمیج رو برگردون:

که ایندفه قسمت اول رو باید بری یعنی :

Solution 1: Restore system partition from EaseUS Todo Backup Linux based bootable disk

لینک شما

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...