رفتن به مطلب

مشاوره خرید چند بازی برای تعطیلات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستان

میخوام یک کنسول ps4 بگیرم و تعدادی بازی برای اینکه یه مدت از مشغله و زندگی دوربشم و سرم گرم بشه بعدم بفروشم :))

یه چندتا بازی خوب اگه میشه معرفی کنید 3 یا 4 تا که دیگه هزینه زیاد بالا نره و تو این دو هفته بشه تمومش کرد و خلاصه حسابی بازی کرد

اگه بازی جذاب نباشه بیشتر از یکی دوساعت نمیتونم بازی کنم و خسته میشم دنبال بازی های جذاب هستم مخاطب رو بشونه 7-8 ساعت پای بازی 

لینک به دیدگاه

Hellblade: Senua's Sacrifice

nfs payback 

bf1

fifa18

ویرایش شده توسط 7alireza7
لینک به دیدگاه

بازی که زیاده و شما هم نگفتی چه سبکی بیشتر میپسندی. من از بین اونایی که تجربه کردم :

The last of Us سوم شخص، داستان خوب، گیم پلی خیلی خوب

Until dawn سوم شخص، معمایی و اگر سبک ترسناک دوست داری بازی کن. البته زیاد ترسناک نیست ولی گرافیک و گیم پلی گیرایی داره.

Nioh و Bloodborne بازیهای هاردکور هستند و Boss Fight های بسیار سختی دارن،  اگر بازی کردی دیدی از پسشون بر میای اینا رو هم تا اخر برو.

پ.ن : Nioh انحصاری نیست و برا PC هم اومده خوشبختانه

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1396/12/05, 22:17:58، Extreme Plus گفته است :

سلام به همه دوستان

میخوام یک کنسول ps4 بگیرم و تعدادی بازی برای اینکه یه مدت از مشغله و زندگی دوربشم و سرم گرم بشه بعدم بفروشم :))

یه چندتا بازی خوب اگه میشه معرفی کنید 3 یا 4 تا که دیگه هزینه زیاد بالا نره و تو این دو هفته بشه تمومش کرد و خلاصه حسابی بازی کرد

اگه بازی جذاب نباشه بیشتر از یکی دوساعت نمیتونم بازی کنم و خسته میشم دنبال بازی های جذاب هستم مخاطب رو بشونه 7-8 ساعت پای بازی 

سلام 

خوب هستین 

این ایدی تلگرام من هست اگە میشه بهم پیام بدید چند تا سوال داشتم 

داشتم مطالبتون میخوندم سال 94 چند تا پیام داده بودی در مورد امنیت لینوکس و کالی 

راهنمابی میخواستم لطفا به تلگرامم پیام بدید 

??????????

@rashidrz

لینک به دیدگاه

درود

اینایی که میگمو سعی کنین به هر شکلی هم شده تهیه کنین و تجربه کنین.

last of us

uncharted collection

uncharted 4

uncharted lost legacy

horizon zero dawn

beyond two souls - heavy rain

اینارو حتما تجربه کنین و توصیه میشه نفروشین تا بتونین god of war جدید هم تجربه کنین!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...