رفتن به مطلب

سایز هارد اکسترنال و کیف

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من یک مقدار جستجو کردم و کیف هارد اکسترنال اکثرا زدن برای هارد 2.5 اینچ مناسب هست و این هارد میشه چند اینج؟ هر 25 میلی متر یک اینچ هست درسته؟ پس این 3.5 اینچی میشه؟ من باید کیفی بخرم که هارد 3.5 اینچ جا بگیره؟ ممنون

https://www.wdc.com/products/portable-storage/my-passport.html#WDBYFT0020BWT-WESN

لینک به دیدگاه

سلام شما باید کیف هارد 3.5 که برای هارد های اینترنال هست تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

سلام

جسارتا حداکثر سایز همان 3.5 هست نه؟ 

یعنی ما کیف هارد اینترنال در اصل باید بخریم برای هارد اکسترنال؟ چرا؟ مگر هارد های اکسترنال همشون 2.5 هستند که کیف هاشون 2.5 هست؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود

کیف ۲.۵ اینچی مناسب هارددیسکهای بیرونی بدون آداپتور است، اما برخی هارددیسکها کمی بزرگتر اند، به دلیل پوشش کلفتتر برای ضدضربه بودن، ممکن است در کیف جا نشوند. لینک هارددیسک باز نمی شود، اگر مدل مای پاسپورت است در کیف ۲.۵ اینچی جا می شود.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ممنون هارد این هست
هاردديسک اکسترنال وسترن ديجيتال مدل My Passport WDBYFT0020B ظرفيت 2 ترابايت

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، life2444 گفته است :

ممنون هارد این هست
هاردديسک اکسترنال وسترن ديجيتال مدل My Passport WDBYFT0020B ظرفيت 2 ترابايت

خواهش

در دو نمونه ی برزنتی-پارچه ای که من دارم، جا می شود،چون هارددیسکی دارم که ابعادش تقریبا با آن یکیست و برای آن استفاده می کنم.

اینجا دقیقا ابعاد را نوشته

https://www.wdc.com/products/portable-storage/my-passport.html#WDBYFT0020BWT-WESN

اگر حضوری می خواهی بخری که امکان آزمودن هست، اگر آنلاین می خواهی بخری، دو فروشگاه آسارایان و digik.ir مشاوره ی خرید دارند و قابل اعتمادند.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش

در دو نمونه ی برزنتی-پارچه ای که من دارم، جا می شود،چون هارددیسکی دارم که ابعادش تقریبا با آن یکیست و برای آن استفاده می کنم.

سلام آقای بهمنیان ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی از اون موقع که دو عدد هارد 2 ترا خریداری کردم 3 تا هارد 500 گیگ قبلیم بلا استفاده شدن چون متاسفانه مادربرد من 4 عدد جای ساتا داره . و من ssd هم دارم

حالا میخاستم بپرسم آیا تبدیل sata به usb پیدا میشه که هارد 3.5 اینچی رو به پورت usb وصل کنه ؟ (مثل هارد اکسترنال) و اینکه من تو سایت لیون و دیجی کالا رو گشتم چیزی پیدا نکردم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

سلام آقای بهمنیان ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی از اون موقع که دو عدد هارد 2 ترا خریداری کردم 3 تا هارد 500 گیگ قبلیم بلا استفاده شدن چون متاسفانه مادربرد من 4 عدد جای ساتا داره . و من ssd هم دارم

حالا میخاستم بپرسم آیا تبدیل sata به usb پیدا میشه که هارد 3.5 اینچی رو به پورت usb وصل کنه ؟ (مثل هارد اکسترنال) و اینکه من تو سایت لیون و دیجی کالا رو گشتم چیزی پیدا نکردم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

درود

بله برند اوریکو تنوع خوبی در بازار داخلی دارد.

https://www.orico-iran.ir/product-category/storage/hdd-dock/

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

بله برند اوریکو تنوع خوبی در بازار داخلی دارد.

https://www.orico-iran.ir/product-category/storage/hdd-dock/

مرسی آقا سعید واقعا آچار فرانسه لیونی شما  ?

تمام داکهایی که دیدم آداپتور دارن - به نظرتون مدلی هست که از برق usb تغذیه کنه ؟ یا باید یکی از همینارو تهیه کنم ؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

مرسی آقا سعید واقعا آچار فرانسه لیونی شما  1f605.png

تمام داکهایی که دیدم آداپتور دارن - به نظرتون مدلی هست که از برق usb تغذیه کنه ؟ یا باید یکی از همینارو تهیه کنم ؟

خواهش می کنم

usb تکی  برای تامین توان هارددیسک ۳.۵ اینچی کم می آورد.منطقا اگر داکی بخواهد بدون برق مجزا کار کند، باید باتری یا ورودیهای usb بیشتری داشته باشد که ندیده ام و گمان نکنم تولیدش توجیه اقتصادی داشته باشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...