رفتن به مطلب

وای فای لپ تاپ

sara. semati
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوستان من یه لپ تاپ asus k556u دارم که چندوقته وای فایش مشکل پیدا کرده. 

هات اسپات گوشی رو روشن میکنم (هات اسپاتم پسورد نداره.) و بعد وای فای لپ تاپو روشن میکنم. هات اسپات رو پیدامیکنه و بهش متصل میشه(توی گوشی هم مینویسه یک دستگاه متصل شد)  اما یه علامت تعجب میاد کنار علامت وای فای لپ تاپ. و اصلا نمیتونه از دیتای گوشی استفاده کنه بهیچ وجه. یعنی تو بروزر مینویسه آفلاین.

لازم به ذکره که تاحالا با دوتا گوشی که قبلا به یکیش میتونست متصل شه این موضوعو امتحان کردم اما درست نشد. اگر راهنماییم کنین خیلی خیلی ممنون میشم چون اصلا نتونستم درستش کنم... از ادمین های محترم کمال تشکر و سپاس رو دارم... 15199814791531475345565.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز الان شما لبتابت وصله ولی

یه پسورد رویه هات اسپاتت بزار بعد امتحان کن ببین درست میشه

(بعضی از گوشی ها تویه هات اسپاتشون تنظیمات زیادی دارن مثلا اینکه چقد اینترنت رو برای دستگاههای دیگه شیر کنه و یا اینکه به دستگاه های دیگه اجازه بده نت استفاده کنند یا نه مثلا الان لبتاب وصله ولی گوشی اجازه شیر کردنه نت رو نمیده و ...)

ایناروهم چک کن ببین اصلا خود گوشیت نت داره  یا اینکه لب تابت پروکسی چیزی نداره (شاید اصلا لبتابت به نت وصل نشه)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...