رفتن به مطلب

باس ۳۲۰۰ ولی ۲۱۳۳ در رایزن

Recommended Posts

سلام خسته نباشید، من بعد از ۸سال کار رندر با اینتل ۹۵۰ که واقعاً راضی بودم ازش اومدم و سیستم جدید گرفتم 

رایزن ۱۷۰۰ و g.skill tridentz series 16gb (2x8gb) ddr4-3200 و asus prime x370

گرافیک ۶۵۰ oc و هارد یک ترا و پاور ۷۵۰ از قبل داشتم، ویندوز ۱۰ 

مشکل من اینه باس رم هارو کامل نمیخونه و واقعن سرعت رو کم کرده، چون رم های تک کاناله ۲۴۰۰ هم روش تست کردم و سرعتش از این بیشتر بود... 

باس رم ها بیشتر از ۲۱۳۳ نمیره

چه کنم؟!

لینک به دیدگاه

قدم اول آپدیت بایاس هست باتوجه به اینکه ای ام دی تو پشتیبانی از فرکانس های بالا مشکلاتی داشته و داره تا حدودی باید حتما بایاس آپدیت باشه.

https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-X370-PRO/HelpDesk_Download/

من رو مین خودم هم هنوز مشکل دارم و کاملا رو 3200 استبل نیست با این حال از زمان عرضه با اپدیت های زیادی که دادن مشکلات تا حدود زیادی برطرف شده!

مطمئنید xmp و فعال کردید ؟ چون رو فرکانس های کمتر از 3200 نباید به اون صورت مشکلی داشته باشه ......

ویرایش شده توسط VansForeveeeee
لینک به دیدگاه

پروفایل XMP رو غیرفعال کنید ، فرکانس و ولتاژ و زمان های تاخیر رو به صورت دستی وارد کنید ، بنده همین پردازنده و مادربورد رو بدون مشکل با رم 3000 روی فرکانسی بالاتر از 3000 کار میکردم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...