رفتن به مطلب

مناسب ترین قیمت برای Titan Xp

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید بزرگوار

در فروردین ماه یک عدد کارت گرافیک TITAN XP Collector Edition بدست بنده خواهد رسید

این کارت رو یکی از دوستانم از آمریکا قراره برای من بیاره

سوالی که برام پیش اومده اینه که ارزش فروش در ایران داره؟؟

بهترین قیمت برای کارتی که در بازار ایران وجود نداره چقدر هستش؟؟

با توجه به وضعیت PassMark - G3D Mark این کارت قوی ترین کارت گرافیک دنیا هستش که از مدل TITAN V و نسخه TITAN XP معمولی قوی تر هستش...

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید...

لینک به دیدگاه

چون بدون ضمانت و گارانتی هست و اینکه ماینر هم به خاطر سیستم تهویش  سراغش نمیره و مشتریانی خاص داره بعید میدونم بیشتر از 7 تومن بشه فروخت

تازه این قیمتم خیلی خوشبیناس!

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، AminC گفته است :

از تایتان V قوی‌تره؟؟؟:)

index.php?ct=news&action=file&id=24692

در رابطه با قیمت هم حداقل8 میلیون تومن ارزش داره

با سلام مجدد

دوست خوبم شما مدل معمولی Titan Xp رو قرار دادید عزیزم

در عکسی که attach کردم دقت بفرمایید  تفاوت هایی وجود داره بین collector edition و مدل معمولی.

بنده از وبسایت هایی مثلmaltina که خرید از آمازون دارن استعلام قیمت کردم با احتساب هزینه گمرک و ارسالش به ایران مبلغی بالای 10میلیون رو اعلام کردن ???Screenshot_2018-03-04-22-41-09.thumb.png.1cf72dc704b94639ea10bcc4d9afb7e7.png

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

چون بدون ضمانت و گارانتی هست و اینکه ماینر هم به خاطر سیستم تهویش  سراغش نمیره و مشتریانی خاص داره بعید میدونم بیشتر از 7 تومن بشه فروخت

تازه این قیمتم خیلی خوشبیناس!

چرا 7 تومان؟؟؟؟؟؟ ???? حتی اگر هزینه گمرک و حتی هزینه ارسال رو هم در نظر نگیریم قیمت دلاری این کارت با دلار نرخ امروز که معادل 4750 هستش بالای 8.5 میلیون میشه ها ?

لینک به دیدگاه

از تایتان V قوی تر هست؟ :4_joy::4_joy:

Titan XP Collector's Edition با Titan XP معمولی هیچ تفاوت آنچنانی ندارند. تنها اندکی از 1080Ti قوی تر هستند.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mage گفته است :

چرا 7 تومان؟؟؟؟؟؟ 1f636.png1f636.png1f610.png1f610.png حتی اگر هزینه گمرک و حتی هزینه ارسال رو هم در نظر نگیریم قیمت دلاری این کارت با دلار نرخ امروز که معادل 4750 هستش بالای 8.5 میلیون میشه ها 1f615.png

اخه الان با هفت تومن میشه یه1080tiبا سیستم تهویه خوب و گارانتی خرید

شما بگو اصلا قیمت دلاری این محصول رو تبدیل کنیم میشه 20 میلیون!باز فرقی تو اصل ماجرا نداره

چرا طرف باید بر فرض هشت یا نه میلیون یا حتی بیشتر بایت این قطعه هزینه کنه؟!!

لینک به دیدگاه

خدا ریشه هر چی ماینر هست رو از روی زمین بکنه کارت 3 میلیونی رو کردند 8 میلیون ..کارت رو اونقدر اور میکنند و آخرش که تبدیل به اسقاتی شد یک اسپری میزنن تمیزش میکنن میزارن تو جعبه میان توی این فروم یا فروم های دیگه مینویسن تنها باهاش بازی شده هفته ای 1 ساعت

6 تایا 8 تا کارت قوی رو میزنن به یک پاور 700 وات  و اخرش میان میزارنش برای فروش

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/14, 03:25:15، Analyser گفته است :

خدا ریشه هر چی ماینر هست رو از روی زمین بکنه کارت 3 میلیونی رو کردند 8 میلیون ..کارت رو اونقدر اور میکنند و آخرش که تبدیل به اسقاتی شد یک اسپری میزنن تمیزش میکنن میزارن تو جعبه میان توی این فروم یا فروم های دیگه مینویسن تنها باهاش بازی شده هفته ای 1 ساعت

6 تایا 8 تا کارت قوی رو میزنن به یک پاور 700 وات  و اخرش میان میزارنش برای فروش

دقیقا ارتباطشو با موضوعی که مطرح کردم متوجه نشدم ولی ممنون از نظرتون :|

لینک به دیدگاه

درود برادر متاسفانه مدتیه تو سر مال زن تو فروم زیاد شده فک نکنم اینجا به نتیجه ی مطلوبی برسین.

موفق باشین 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود برادر متاسفانه مدتیه تو سر مال زن تو فروم زیاد شده فک نکنم اینجا به نتیجه ی مطلوبی برسین.

موفق باشین 

والا هیچ نخواست بخره . قیمت رو صرفا گفتن . تایتان xp درسته که کارت بسیار عالی هست ولی بدلیل اینکه FE هستش و کولینگ عالی ای مثل استریکسهای ایسوس یا ... ندارن اگه بخواین از تمام قدرتش استفاده کنین باید با کولینگ مایع استفاده کنین و اینکه کارت گارانتی نداره . کارت گرافیک اونم مثلا 10 میلیون واقعا اشتباه هست . چون کم نیست سوختگی های گرافیک . من خودم گرافیک بدون گارانتی عمرا نمیخرم . چند وقت پیش تو همین فروم لایتنینگ MSI گذاشته بودن 5.5 و خرید امارات بود و بدون گارانتی ؛ در حالیکه همون کارت تو آریا کامپیوتر 7 میلیون قیمت خورده بود . این کارت تو گیمینگ در حد 3 تا فریم بطور متوسط با 1080ti فرق داره و تو رندرینگ کارتی مثل P4000 با حدود 6تا7 تومن خیلی ازین کارت و 1080ti جلوتره . درضمن پوسیدون 1080ti ایسوس با اون کولینگ فوق العاده اش حدود 6.5 تو کشور گرانتی دارش موجوده و تو مالتینا بالای 8 تومن قیمت میده . 

در کل فروش تایتان خیلی سخته و بدلیل قیمت بالاش و عدم تهویه درست و حسابی اش مشتری خاص خواهد داشت مگر اینکه قیمت بسیار مناسب باشه . 

در در 1396/12/13, 23:43:17، mrp7 گفته است :

از تایتان V قوی تر هست؟ :4_joy::4_joy:

Titan XP Collector's Edition با Titan XP معمولی هیچ تفاوت آنچنانی ندارند. تنها اندکی از 1080Ti قوی تر هستند.

دقیقا تایتان V حداقل 50% از تایتان xp قویتر هست . ولی اونم حدود 5000$ پولشه و توجیح اقتصادی نداره . 

من خودم به جهت رندرینگ یه P6000 کوادرو و یه زئون 2699 از آمازون گرفتم دست دومش شد حدودا 6000$ با هزینه ارسال و ... ولی خودم از دوبی دادم برام آوردن و پول گمرک ندادم . با اینکه تو ارزونی دلار با دلار 3600 تومن حدودا خرید کردم و حدود 22 تومن برای خودم در اومده ولی فکر میکنید به همیه راحتی هاست فروش  . کار حضرت فیله !!!!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

والا هیچ نخواست بخره 

داداش شما خودتون دارین با زبون بی زبونی کارت ایشونو تخریب میکنین. خب به نظرتون کار صحیحیه؟

من که نگفتم ایکس پی از وی قویتره میگم فروم دیگه اون فروم سابق نیس و افراد سودجو بشدت زیاد شدن.

یه نگاهی به بازارچه بندازین گواهی بر حرف من.

این رفیقمون گفتن قیمت بذارین دوستان هم قیمت بذارن ولی دیگه تخریب ادامه ی بحثا چیه من یکی متوجه نمیشم. سوال اینه راضی میشین تو پست مشابهی که خودتون گذاشتین این اتفاقات بیفته؟ مسلما جواب خیر هست.  

لینک به دیدگاه

استارتر گرامی تفاوت در قیمت های اعلامی مربوط به نگاه متفاوت افراد هستش .

از دید یه گیمر این کارت ارزش خرید کمی داره در حالی که با توجه به قدرت بسیار بالا و دارا بودن آخرین فناوری ها هستند کسانی که حاضر اند برای این کارت پول خوبی بدن .

در واقع اگر از نظر پرفورمنس خالص در گیم حساب کنیم به یک رقمی می رسیم . اگر با توجه به قیمت دلاریش صحبت کنیم به یه قیمت دیگه می رسیم  . درنهایت این خریدار و فروشنده هستند که با توافق هم یه مبلغی رو براش مشخص می کنند . حالا شاید یه نفر حاظر باشه 10 تومن بده یکی 12 تومن ، یکی 15 تومن هم راضی باشه و در عین حال یکی با 8 تومن هم نخوادش .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

نمیدونم یادتون میاد یا نه یه مدت لیون تایتان Z دوال GPU آورد که هنوز 980ti با قیمتی زیر 2 میلیون روی بورس بود بقیمت 7 میلیون . شاید چندتایی هم بیشتر نبود ولی فروش رفت . 

تایتان xp نه به قدرت کوادرو ها برای ودک استیشن ها میرسه و نه چندان از 1080ti قویتره . ولی بعید میدونم با قیمت 15 میلیون کسی بخره اونو . با 15 تومن شما میتونید همین الانشم 3 تا 1080 ببندید یا با حدود 12 تا 13 تومن 2 تا 1080 ti ببندید که نه تنها تو گیم بلکه تو هر نرم افزاری هم تایتان xp بهشون نمیرسه . فروش محصولات خاص مشتری های خاص میخواد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...