رفتن به مطلب

فروش پاور کاملا سالم silverstone 1000 watt با مشکل ظاهری کاهش قیمت فقط 300 تومان

ali lotfi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام درود فراوان به شما بزرگواران 

جهت اعتماد سازی در سایت پرشین تولز در خدمت شما هستم

https://forum.persiantools.com/members/aboskolo.48172/

با یک پاور سیلور استون 1000 وات در خدمت شما هستم که کاملا سالم هستش ولی پاور از قاب اهنی پاور در اورده شده . پاور اصلا تا الان نه تعمیر شده نه قطعه ایش تعویض شده خیالتون راحت باشه
توضیحات 
پاور برای یکی از دوستانم هستش موقعی که این پاور خریده چون اکثر پاورها برق ارت دارن و باید سیم بکشن به لوله گاز وصل بکنند ایشون از بی تجربگی از قاب اهنی در میاره به خیال اینکه دیگه ارتی وجود نداره و قاب اهنی و کارتنش هم موجود نیست 
پاور 2013 خریداری شده

قیمت 300 تومان

24 ساعت مهلت تست

من سیستم جمع کردم کارت 1080 و cpu i7 7700k و رم gskill 16 gig فعلا پاور نداشتم از دوستم 2 هفته همین پاور قرض گرفتم استفاده بکنم تا یک پاور بخرم چون از سلامتش از اون روزی که خرید باخبر بودم
تو این 2 هفته با این پاور هیچ مشکلی نداشتم انواع بازیارو انجام دادم بدونه هیچ مشکلی برام کار می کرد اکثر مواقع 24 ساعت هم سیستمم روشن بوده برای دانلود. این از سالم بودن پاور خیالتون راحت باشه
قیمت پیشنهادی به بالاترین پیشنهاد
خواستم به دوستم برگردونم پاور گفتم می خوای برات بفروشم گفت اگر قیمت مناسب خریدن بفروش برام اگر قیمت مناسب نخریدن برای مصرف خودم نگه می دارم

ij2e_img_1194.jpg
h8z8_img_1196.jpg

نکته.
من خودم تو جعبه کارتونی چهار گوش گذاشته بودم استفاده می کردم شما هم اگر خواستید با چندتا چوب و اره و میخ می تونید براش یک جعبه درست بکید بزارید توش

پاور یک کابل 8 پین برای cpu داره 
برای گرافیک هم2 تا 8 پین داره هم 6 پین 
کابل ساتا داره برای هارد 
کابل برق داره
کابل ساتا برای فن یا برق هم داره تو عکس همه وسایلاش هستش 
خلاصه اینه اگر خواستید پ.م بدید .از نظر کارشناسی در این تاپیک خوداری بکنید گزارش میشه

ویرایش شده توسط ali lotfi
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز چه قیمتی برای پاور در نظر داری برام پ خ کن لطفا

لینک به دیدگاه

بدرد بستن روی کیس میخوره؟؟

300 خریدارم

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

بدرد بستن روی کیس میخوره؟؟

300 خریدارم

رفیق پاور کاملا سالمه فقط اهن دورش نیست

بدرد بستن رو کیسم می خوره 

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، tsd137 گفته است :

سلام بزرگوار لینک از پاور میدید؟

سلام رفیق عرض ادب 

من مدل دقیق این پاور اصلا نمی دونم چیه فقط چیزی که یادم ادم می مونه 1000 وات سیلور استون

هرچی تو گوگل سرچ می کنم  سیلور استون 1000 وات یک مدل دیگه میاره که جدیده فقط مدل جدید سرچ می کنه  قدیمی نمیاره

ظاهرش یادمه عکسشم بیاره حله

لینک به دیدگاه

یه سوال ؛ اصلا از کجا میشه فهمید 1000 واته و مثلا 800 وات نیست؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

یه سوال ؛ اصلا از کجا میشه فهمید 1000 واته و مثلا 800 وات نیست؟؟؟؟

شما درست می فرمایید

چون اطلاعاتی کافی در مورد اینکه بگم چطور میشه متوجه شد پاور چند وات هستش نمی تونم نظر بدم چون واقعیت بلد نیستم

ولی من همیشه برگمو مردونه بازی می کنم اون چیزی هستشو رو می کنم 

روزی که خریداری شد من شاهد 1000 وات  بودم تو عنوان تاپیک اعلام کردم 

حالا من از شما یک سوال دارم  حالا که نمیشه متوجه شد از رو عکس چند وات هستش کلا من نباید بزارم برای فروش؟برای خودمم سواله پس باید چکار کرد؟

خلاصه ظاهر و باطن اینه و سیستم  قوی منو با کیفیت بالا اجرا کرد با بازیهای روز بدونه کوچکترین ایراد

لینک به دیدگاه

میدونید برای چی میپرسم . من یه باندل گرفتم و حداقل 570 گرافیک . میخوام بزارم برای ماین . خوب اگه مثلا این پاور رو با یه گرافیک استفاده کنین بدون هیچ ایرادی کار میکنه ولی اگه بخواین 24×7 و با 5 تا گرافیکی که حداقل هر کدوم 170 وات مصرف دارن نمیشه ریسک کرد . گواهی اش چی هست ؟؟ پلاتینیوم هست ؟گلد هست؟؟

واقعا اینا برای مصرف کننده مهم هست . وگرنه 750 با گارانتی حداقل دو ساله رو تو همین فروم همین الان حدود 400 میفروشن!!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

میدونید برای چی میپرسم . من یه باندل گرفتم و حداقل 570 گرافیک . میخوام بزارم برای ماین . خوب اگه مثلا این پاور رو با یه گرافیک استفاده کنین بدون هیچ ایرادی کار میکنه ولی اگه بخواین 24×7 و با 5 تا گرافیکی که حداقل هر کدوم 170 وات مصرف دارن نمیشه ریسک کرد . گواهی اش چی هست ؟؟ پلاتینیوم هست ؟گلد هست؟؟

واقعا اینا برای مصرف کننده مهم هست . وگرنه 750 با گارانتی حداقل دو ساله رو تو همین فروم همین الان حدود 400 میفروشن!!

اصلا نمی دونم گواهیش چیه چون یادم نیست 

پس با اینه حرفا شخص استفاده کننده اگر این پاور رو می خواد بهتره با یک کارت گرافیک استفاده بکنه چون نمی دونم چه گواهی داره

نهایتش منم قیمت رو میارم رو 400 تومان

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود

اول ارسال قبول است؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

اول ارسال قبول است؟

بله عزیز ارزش شما و دیگر دوستان خیلی بیشتر از این حرفها هستش 

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ali lotfi گفته است :

بله عزیز ارزش شما و دیگر دوستان خیلی بیشتر از این حرفها هستش 

محبت داری. با توجه به تضمین سلامت و عدم تعمیر خریدارم. هماهنگی در پ.خ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...