رفتن به مطلب

قابلیت جدید درایور AMD برای ماینرها

Recommended Posts

دوستان ورژن جدید 18.2.3 درایور گرافیک های amd داده شد. خبری که برای ماینرها خوب بود این بود که دیگه لازم نیست نسخه بلاکچین این درایور رو به صورت جداگانه دانلود و نصب کنن. تو تنظیمات خود درایور معمولی هم جایی برای این کار گذاشته شده که اگر این کار رو انجام بدین به گفته یکی از دوستان حتی می تونین به میزان یک مگاهش هم هشریت بیشتری از درایور بلاکچین بگیرین. برای این کار به تنظیمات درایور برین و مسیر زیر رو برین:
Gaming...Global setting...GPU Workload...
در اینجا گزینه Compute رو انتخاب کنین تا از کارت شما برای عملیات محاسباتی استفاده بشه.
دوستانی که تجربه استفاده از این تنظیمات رو دارن میتونن اینجا نظراتشون رو اعلام کنن تا ببینیم تو بیشتر موارد فرقی دیده میشه یا نه.
این هم لینک خود سایت amd برای این خبر:
https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/DH-024.aspx

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

سلام

من خیلی وقته دارم از این حالت استفاده میکنم و از فقط این نسخه نیست یادمه از یکی دو نسخه قبلشم این گزینه رو من تو Gaming => Global Settings داشتم و به نظر من که این حالت فرقی با درایور بلاک چین نداره چون من که نهایت هش ریت یه RX 580 یعنی 30 الی 31 رو با این حالت و مود بایوس میگیرم.

درایور بلاک چین برای من از همون اول هنگ میکرد و با اینکه به خروجی تصویر مادربورد وصلم ولی ویندوزم دیگه تصویر نمیداد و مجبور شدم در حالت Safe Mode با DDU حذفش کنم.

اگر چهار تا گرافیک بندازم روی مادربرد، خروجی تصویر رو باید به کدوم یکی وصل کنم؟ با آنبرد هم میتونم تصویر بگیرم؟ تنظیمات خاصی داره یا همون کابل رو وصل کنم خودش تصویر رو میاره ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

اصلاً با آنبرد بگیری بهتره چون یه بار خروجی تصویر هم به هیچ کارتی اضافه نمیکنی.

تنظیمات خاصی هم نداره فقط کابلو وصل کن به خروجی مادربورد.

تو بایوسم میتونی مقدار حافظه رم که به گرافیک آنبرد اختصاص داده میشه رو یکم بیشتر کنی تا پرفورمنس گرافیک آنبرد هم  بالاتر بره.

من قبلا خیلی شده که گرافیک رو سیستم بوده و اگر کابل تصویر رو به انبرد وصل کنم تصویر نمی داد. فکر می کردم تنظیمات خاصی می خواد. اینم تست می کنم. حتی با یه کارت گرافیک رو ی مادربرد هم این حالت صدق می کنه؟ و این که اگر تعداد بیشتری کارت گرافیک داشته باشیم  باید برای هر کدوم یه بار درایور نصب کنیم ؟ و برای هر کدوم افتربرنر باز کنیم و اورش کنیم یا یه بار افتربرنر رو باز کینم همه کارتها رو خودش می شناسه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...