رفتن به مطلب

مشکل درگیر بودن هارد در ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی تون

من از زمان انتشار ویندوز 10 تا بحال شاید 10 بار انواع ورژن ها و نسخه های ویندوز 10 رو نصب کرده باشم ، و در تمام این نسخه ها هاردهام مخصوصا درایوی که ویندوز درش نصب هست وقتی سیستم بالا میاد تا 5 دقیقه هارد درگیر پردازش هست یعنی 100 درصد پر میشه و باعث کندی شدید ویندوز میشه و باید صبر کنم تا خودش بعداز تقریبا 5 یا 6 دقیقه از 100 درصد به صفر برسه و نمیتونم هیچ کاری انجام بدم چون سرعت سیستم به شدت پایین میاد .  و  هر زمان که ریستارت ناگهانی یا برق رفتگی پیش بیاد بازهم این مشکل قبل از بالا اومدن ویندوز هست و اینم بگم که هیچکدام از قطعات مشکلی ندارن و یا بدسکتور و این جور موارد هم نیست ، مطمنم که مشکل از ویندوز 10 هست که زمان بالا اومدن هارد شدیدا شروع به لود یه سری فایل ها تو تسک منیجر برای هارد دیسک میکنه که خیلی ناخوشاینده .

اگر کسی راهی روشی برای این مشکل داره خواهشا راهنمایی کنید دوستان عزیز

مواردی که شاید سوال بفرمایید :

1. هاردهام همگی HDD 7200 دور هستند و SSD ندارم !
  2. ویندوز10  تمام نسخه ها رو امتحان کردم !
  3. تو  تسک منیجر قسمت سرویسش خیلی از پردازش ها رو هم غیر فعال کردم اما بازم مشکل پابرجاست !
  4. با برنامه های مختلف بدسکتوریابی انجام دادم و مشکلی نبوده !
  5. و در آخر مطمنم که مشکل از پردازش های اضافی خود ویندوز 10 هست  زمانی که ویندوز بالا میاد درگیرن ، که در ویندوز 7 و قبل از آن وجود نداشتن این نوع پردازش ها روی هارد دیسک !

ویرایش شده توسط Majidi
لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Majidi گفته است :

سلام به همگی تون

من از زمان انتشار ویندوز 10 تا بحال شاید 10 بار انواع ورژن ها و نسخه های ویندوز 10 رو نصب کرده باشم ، و در تمام این نسخه ها هاردهام مخصوصا درایوی که ویندوز درش نصب هست وقتی سیستم بالا میاد تا 5 دقیقه هارد درگیر پردازش هست یعنی 100 درصد پر میشه و باعث کندی شدید ویندوز میشه و باید صبر کنم تا خودش بعداز تقریبا 5 یا 6 دقیقه از 100 درصد به صفر برسه و نمیتونم هیچ کاری انجام بدم چون سرعت سیستم به شدت پایین میاد .  و  هر زمان که ریستارت ناگهانی یا برق رفتگی پیش بیاد بازهم این مشکل قبل از بالا اومدن ویندوز هست و اینم بگم که هیچکدام از قطعات مشکلی ندارن و یا بدسکتور و این جور موارد هم نیست ، مطمنم که مشکل از ویندوز 10 هست که زمان بالا اومدن هارد شدیدا شروع به لود یه سری فایل ها تو تسک منیجر برای هارد دیسک میکنه که خیلی ناخوشاینده .

اگر کسی راهی روشی برای این مشکل داره خواهشا راهنمایی کنید دوستان عزیز

مواردی که شاید سوال بفرمایید :

1. هاردهام همگی HDD 7200 دور هستند و SSD ندارم !
  2. ویندوز10  تمام نسخه ها رو امتحان کردم !
  3. تو  تسک منیجر قسمت سرویسش خیلی از پردازش ها رو هم غیر فعال کردم اما بازم مشکل پابرجاست !
  4. با برنامه های مختلف بدسکتوریابی انجام دادم و مشکلی نبوده !
  5. و در آخر مطمنم که مشکل از پردازش های اضافی خود ویندوز 10 هست  زمانی که ویندوز بالا میاد درگیرن ، که در ویندوز 7 و قبل از آن وجود نداشتن این نوع پردازش ها روی هارد دیسک !

سلام

علاوه بر جواب خوب دوستمون

معمولا یه سرویس هست به اسم Superfetch که من تا حالا زیاد دیدم هارد رو درگیر میکنه

چک کنید اگر همینطور هست موقتا غیرفعالش کنید تست کنید بعد

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، hmasroor گفته است :

سلام

موقعی که اینطوری میشه ببینید میتونید Task Manager رو باز کنید و ردیف هاشو بر اساس ستون Disk مرتب کنید.اینطوری منظوره:

بعد اگه دیدید یه نرم افزار خاص هست که داره Disk رو روی 100% استفاده میکنه اونو پیدا و حذف کنید.

گاهی ممکنه ویروس هم نباشه و یکی از همین نرم افزار هایی که شما تو ویندوز های قبلی راحت استفاده میکردید باشه که تو ویندوز 10 سازگار نیست.

خودم مشکل هنگ کردن موقع Start-up رو داشتم تا اینکه فهمیدم یکی از نرم افزار های خودمم که تو ویندوز های قبلی چنین مشکلی ایجاد نمیکرد تو ویندوز 10 اینکارو میکنه.

سلام دوست خوبم بله تو تسک منیجر  هم نشون نمیده که کدوم برنامه هارد رو کامل درگیر کرده فکر کنم یه سرویس مخفی باشه که حتی صدای قاروقور شکم هارد هم شنیده میشه وقتی رو صددرصد هست

در 13 ساعت قبل، Software98 گفته است :

سلام

علاوه بر جواب خوب دوستمون

معمولا یه سرویس هست به اسم Superfetch که من تا حالا زیاد دیدم هارد رو درگیر میکنه

چک کنید اگر همینطور هست موقتا غیرفعالش کنید تست کنید بعد

سلام دوست عزیزم خیلی وقته این گذینه رو غیرفعال کردم اما بازم زمان بوت و بالا آومدن ویندوز مشکل پابرجاست ممنون از راهنمایی تون .

لینک به دیدگاه

سلام بنده این مشکل رو داشتم و windows auto search. رو خاموش کردم و حل شد اگر توی گوگل به مابع انگلیسی مراجعه کنید آموزش خاموش کردنش هست.

لینک به دیدگاه

با اجازه صاحب تاپیک من هم سوال مشابهی دارم که همینجا میپرسم

من هم مشکل مشابهی دارم

و اون اینه که موقع بازی لود هارد برای 2-3 ثانیه میره روی 100% که اگه داخل هر بازی باشم کاملا فریز میشه

مخصوصا موقع بازی انلاین خیلی اذیتم میکنه

این اتفاق ممکنه روزی 2-3 بار بیشتر نیوفته ولی خیلی ازاردهندست

Superfetch  رو هم قبلا امتحان کردم ربطی به اون نداره

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/16, 02:35:34، Hosein Amiri گفته است :

با اجازه صاحب تاپیک من هم سوال مشابهی دارم که همینجا میپرسم

من هم مشکل مشابهی دارم

و اون اینه که موقع بازی لود هارد برای 2-3 ثانیه میره روی 100% که اگه داخل هر بازی باشم کاملا فریز میشه

مخصوصا موقع بازی انلاین خیلی اذیتم میکنه

این اتفاق ممکنه روزی 2-3 بار بیشتر نیوفته ولی خیلی ازاردهندست

Superfetch  رو هم قبلا امتحان کردم ربطی به اون نداره

سلام تاپیک متعلق به همه شما دوستان عزیزه

لطفا دوستان  دیگه هم راهنمایی کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...