رفتن به مطلب

خرید pc

Recommended Posts

سلام. بعد از کلی تحقیق و پرس و جو و نظر صاحبنظران در تالار گفتمان به یه جمع بندی رسیدم برای خرید یک کیس با متعلقات کامل، اگه باز برای جایگزینی هر قطعه ای ایرادی هست دوستان محبت کنند بهم بگن البته بنده معتقد به پردازنده اینتل هستم چون کارایی بسیار عالی دارند یکی دیگر از دلایلم اینه که گرمای کمتری تولید می کنند به نسبت ای ام دی ها با توجه به اینکه بنده در جنوب کشورم و این مناطق گرمتر هست اینتل مناسب تره. قطعاتی که انتخاب شده رو مشاهده کنید و اگه راهنمایی بود که لازم به ذکر بود ممنونم میشم راهنمایی ام کنید چون قرار هست تو هفته بعد سفارش خرید بدم . چون بهر حال این سیستم چیزی حول حوش 8 تومن حداقل درمیاد. ضمناً  عمده کارم کار با نرم افزار های ادوب خصوصا پریمیر و افترافکت و فتوشاپ هست در مرحله دوم بازی.

CPU : Intel Core i7-7700K   4.2-4.5    Kaby Lake

Motherboard : ASUS PRIME Z270-AR LGA1151 Z270

RAM:   G.Skill TridentZ 16GB 8X2, 3200 MHZ CL16

Graphic Card:      ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING

SSD:      SAMSUNG 960 Evo PCIe NVMe M2 - 250GB

HDD:   Seagate Barracuda 2TB 64MB Buffer

Power :   Green 650B-ocpt evo

Case    :    Green Z4 Astiak

ODD:       ASUS 24X

CPU Cooler :    GREEN GLC240-EVO GLACIER

Monitor  : ASUS MX259H AH-IPS 25inch

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، hunter6470 گفته است :

سلام هانتر عزیز، آقا پردازنده های نسل جدید AMD در هر وضعیتی، از پردازنده های اینتل خنک ترن. قطعات مچ و خوبی رو انتخاب کردید .

چند نکته :

واتر کولر خیلی خوبیه، ولی برای اورکلاک سنگین مناسب نیست (این مسئله رو گفتم چون دوستان از قطعات گرین بد و بیرا میگن و ...)

میتونی رم های TRIDENT Z مدل RGB رو بخری، قشنگتره .

در کل برای نیاز شما رایزن بهتر بود، ولی دیگه ذهنتو درگیر نکن و خریدتو بکن . 

اگر من جای شما بودم، حتماً پردازنده رو دلید میکردم (در این صورت دمای پایین، پایداری، اورکلاک حرفه ای) (در گیم و اورکلاک فقط اینتل)

لینک به دیدگاه

ممنونم آقا محمد بابت لطف تون.

به نظر شما کدام مدل از پردازنده AMD رو جایگزین کنم بهتره؟

و برای کولر چی خوبه؟

لینک به دیدگاه

آقا محمد پردازنده سیستم خودتون اینتل I7 7700 هست ناراضی هستید ازش؟ کارایی اش چطوره از لحاظ عملکرد و دما؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، hunter6470 گفته است :

و برای کولر چی خوبه؟

در 24 دقیقه قبل، hunter6470 گفته است :

آقا محمد پردازنده سیستم خودتون اینتل I7 7700 هست ناراضی هستید ازش؟ کارایی اش چطوره از لحاظ عملکرد و دما؟

من از سیستمم کاملاً راضی هستم، (پردازنده من دلید شده است)

نیاز من رندر و طراحی بود، ولی بازم سراغ AMD نرفتم، زمانی که این سیستم رو میخواستم ببندم اوایل ورود رایزن به بازار ایران بود، و هزازتا مشکل داشت (برد خوب وارد نشده بود، بایوس درستی براش نبود، رم سازگار براش نبود و ... خلاصه من همیشه اینتل داشتم و حال و حوصله دردسر ندارم)

چون نیاز شما طراحی در کنار گیم هستش پردازنده رایزن با پسوند X انتخاب کنید (1600X یا 1700X) چون فرکانس پایه این  مدلها بیشتره و در گیم بهتره. واتر کولر، گرین گلیشر ایوو 240، مناسبه . 

لینک به دیدگاه

اگه بودجه تون نمیرسه برای 1060 میتونید باندلتون روی ایسوس پریم X370 + سی پی یو 1600 بردارید . البته اگه 1700 هم برداری نسبت به 7700 حدود 300 تومنی کمتر میشه و میتونی اونو روی گرافیک بزارید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، محمد برخوردار گفته است :

من از سیستمم کاملاً راضی هستم، (پردازنده من دلید شده است)

نیاز من رندر و طراحی بود، ولی بازم سراغ AMD نرفتم، زمانی که این سیستم رو میخواستم ببندم اوایل ورود رایزن به بازار ایران بود، و هزازتا مشکل داشت (برد خوب وارد نشده بود، بایوس درستی براش نبود، رم سازگار براش نبود و ... خلاصه من همیشه اینتل داشتم و حال و حوصله دردسر ندارم)

چون نیاز شما طراحی در کنار گیم هستش پردازنده رایزن با پسوند X انتخاب کنید (1600X یا 1700X) چون فرکانس پایه این  مدلها بیشتره و در گیم بهتره. واتر کولر، گرین گلیشر ایوو 240، مناسبه . 

پردازنده من دلید شده است رو متوجه نشدم دلید یعنی چی؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، hunter6470 گفته است :

پردازنده من دلید شده است رو متوجه نشدم دلید یعنی چی؟

یعنی خودت پردازنده رو با تیغ نصف کنی و خمیر زیرشو عوض کنی . که خیلی کار خطرناکیه کوچیکترین اشتباه پردازنده رو به فنا میده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hunter6470 گفته است :

و برای کولر چی خوبه؟

رایزن 1600 میتونه در پرفورمنس خالص با 7700 رقابت کنه .

شما همچنین نیاز خاصی به برد با سوکت X370 ندارید و حتی با برد های سری B هم میتونید اور کنید .

فقط در انتخاب رم برای رایزن باید وسواس بیشتری به خرج بدید . ضمنن نسل جدید رایزن به زودی عرضه میشه که مشکلاتش از بین رفته و پرفورمنس بیشتری داره . اون موقع شما میتونید فقط با تعوِیض CPU به پرفورمنس بیشتر  و سیستم روانتری دسترسی پیدا کنید هرچند بعید میدونم نیازی داشته باشید .

1700 و بالاتر در سری رایزن در حکم سری 6900 در اینتل هستند . اگر بودجه اجازه میده سراغشون برید .

لینک به دیدگاه

دوستان بهترین کولر برای این نوع پردازنده چی هست؟ قیمتش 500 هم باشه ایرادی نداره؟ فقط خنک کنندگی عالی داشته باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...