رفتن به مطلب

فروش CRATIVE FATAL1TY USB GAMING

HeX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

یک عدد هدست حرفه ای کریتیو مدل HS 1000

کاملا سالم و تمیزه و به جرت میگم 5ساعت کارنکرده.

نوی این محصول حدود 100 هزار تومان هست البته اگر تو بازار پیدا بشه.

با بسته بندی سالم و تمیز.

گارانتی به پایان رسیده که شاب بوده.

بیشتر از 9 ماهه که تو کمد بوده و استفاده نشده.

لینک محصول

قیمت پایه : 60 هزار تومان

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

اینم عکسهاش :

post-7048-0-22314500-1329584099_thumb.jpg

post-7048-0-26368900-1329584083_thumb.jpg

post-7048-0-55644300-1329584065_thumb.jpg

لازم به ذکر هست نیازی به نصب درایور نیست و Plug & Play هست.به محض اینکه USB رو وصل کنی فعال میشه.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، مدل معمولیش رو نداری؟ منظورم بدون USBـش هست، خودم دارم خیلی راضیم، میخوام برای اون یکی سیستمم هم یکی بگیرم.

سال پیش معمولیش رو از آقای حسینی خریدیم 54 تومن.

اگر سراغ داشتی پ.خ بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز فقط همین رو دارم که USB هست.اگر برای کامپیوتر میخوای استفاده کنی با مدل 3.5 میلیمتری تفاوتی برات نداره.با این تفاوت که شاید شما پورت خالی 3.5 میلیمتری نداشته باشی برای اتصال هدست ولی یه پورت USB خالی رو هر کیسی پیدا میشه.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلا آقا معین

ما هنوز مشتری هستیما.!

البته اگرنزدیک عید تخفیف نوروزی داشته باشه؟! 8-X

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

پ . خ کردم ولی شما جواب ندادین -- اگه مایل بفروش هستین 50 میخرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیزم 50 هزار تومان برای هدستی که نوش کمی بیش از صد هزار تومان هست و چند ساعت هم بیشتر کار نکرده کمی بی انصافی نیست؟

لینک به دیدگاه

ادم بعضی پست ها رو می بینه ، نمی تونه هیچی نگه . شما اگه خریدار نیستی پس چرا تاپیک دیگران رو خراب می کنی . البته مشخصه شما ایدی یکی دیگه از کاربرها هستی ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم منکر این نشدم که کارکرده هست و خدا میدونه مدت کار کردش زیر 5 ساعت هست و بقیه مدت کاملا بدون استفاده داخل کمد و یا تو ویترین مغازه بوده و اما چون مغازه داخل محله هست خوب کسی اینقدر هزینه نمیکنه و معمولا افراد خاصی داخل پاساژها دنبال اینطور کالا ها میروند.

قیمت داخل سایت هم از مدیران سوال کنید برای چه زمانی هست؟

این هم لینک قیمت آپدیت شده.البته 7 هزار تومان گرون زده و آخرین قیتی که داشتم 103 هزار تومان بوده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ادم بعضی پست ها رو می بینه ، نمی تونه هیچی نگه . شما اگه خریدار نیستی پس چرا تاپیک دیگران رو خراب می کنی . البته مشخصه شما ایدی یکی دیگه از کاربرها هستی ...

با تشکر از توجه شما.واقعا همینه و بعضی دوستان خیلی کم لطفی میکنند.به قیمت چند ماه پیش ایشون استناد میکنند و تا اونجایی هم که امکان داره کالا رو بی ارزش جلوه میدن ولی همه افراد باید انصاف و صداقت را در خرید فروش در نظر بگیرند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما خودت ناراحت نکن دوست من.من اصلا از هیچکس ناراحت نمیشم و آپ در نظر میگیرم.حالا بالاخره یا فروش میره یا نمیره! ;)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...