رفتن به مطلب

مشکل نوسان در هش اتریوم.....؟

Recommended Posts

سلام دوستان

من دو ماهه ، یک ریگ ماینینگ بستم اول با مینبورد مشکل داشتم که بیش از 4 کارت روش جواب نداد که یکی دیگه گرفتم

مشکل دومی که پیش اومد بعضی اوقات سیستم به ویندوز که میرسید تصویر نمیداد یا کلا تصویر نمیگرفتم

ی دفعه کلا تصویر نگرفتم تا مجبور شدم رایزر گرافیکی که ازش تصویر میگرفتم رو تعویض کنم (از gtx 970 تصویر میگیرم)

حالا مشکلی که پیش اومد روی 5 تا 570 که در حال ماین اتر هستند نوسان به وجود اومد و سیستم نصف روز در حال کار بود هنگ میکرد

چند تا رایزر 008s از لیون خریدم که امروز رسیدن و همه رو تعویض کردم ، حالا میبینم باز همین مشکل نوسان هست  ، البته خوشبختانه هنوز هنگ و تصویر نگرفتن رو ندیدم

به نظرتون مشکل از چه چیزی هست؟ با gpu-z که چک کردم دیدم مصرف کارتها هم نوسان خیلی زیادی داره و مشخصه که کامل کار نمی کنند

3 تا از کارتها سافایره و دو تا ایسوس

noise.thumb.jpg.27ddb4dd424ef6bd24e668b9da8170b3.jpg

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

گرافیک ها رو تک به تک اضافه کردم (به جز 970 که ازش تصویر میگیرم)

کارت اول رو که گذاشتم مشکلی نبود

کارت دوم رو که اضافه کردم ، کارت اول به مشکل خورد......

000000.jpg.177c1e9bd07c267d5ad8fd9a6bffb474.jpg

همونطور که میبینید مصرف کارت همش روی 40 وات هست و هر چند ثانیه ، یک ثانیه میشه 90 وات و با تمام توان کار می کنه

به نظرتون مشکل از چه چیزی هست؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام دوستان

گرافیک ها رو تک به تک اضافه کردم (به جز 970 که ازش تصویر میگیرم)

کارت اول رو که گذاشتم مشکلی نبود

کارت دوم رو که اضافه کردم ، کارت اول به مشکل خورد......همونطور که میبینید مصرف کارت همش روی 40 وات هست و هر چند ثانیه ، یک ثانیه میشه 90 وات و با تمام توان کار می کنه

به نظرتون مشکل از چه چیزی هست؟

ممنون

کور ولتاژ رو دستکاری کردین؟ اگر بله چقدر آوردین پایین؟ اگر میتونید تصویری از کلیمور بدین تا بهتر بشه بررسیش کرد.

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

کور ولتاژ رو دستکاری کردین؟ اگر بله چقدر آوردین پایین؟ اگر میتونید تصویری از کلیمور بدین تا بهتر بشه بررسیش کرد.

سلام

بله ، تا جایی که کاملا پایدار باشه

این هم شات از کلیمور البته اینجا همش رو ثابت زده و همیشه همینطور نیست مثلا 5 تا پشت سر هم ثابته بعدی رو کمتر میزنه ، داخل استخر بهتر مشخص میشه

11111111.thumb.jpg.7ff9e319c648b0c8a0e7e82bd7841b3d.jpg

111111111.thumb.jpg.33b2ee8e01ba64d7923f6c1923cd6254.jpg

فعلا همین دو تا 570 رو بیشتر نذاشتم و 3 تای دیگه قطع هستن چون این کم و زیاد شدن وات مطمعنن در عمر پاور هم تاثیر داره و با پاورمتر که سر راه پاور هست هم کاملا مشخصه مصرف برق هر ثانیه کم و زیاد میشه

اصلا نمیدونم چرا اینطوری شد ، فقط چون دیدم 970 تصویر نمیده مجبور شدم رایزرش رو تعویض کنم بعد دیدم 570 ها این مشکل رو پیدا کردن و رایزر جدید خریدم همه رو تعویض کردم باز دیدم این مشکل هست

قبلا میدیدم وقتی ویندوز میاد بالا قبل از صفححه ی لاگین ویندوز صفحه سیاه میشد و تصویر نمیداد و باید ریست میکردم اما خداروشکر دیگه این مشکل رو ندارم اما ی مشکل بدتر جایگزین شده

لینک به دیدگاه

شما از داخل Radeon Control panel هرچی تنظیمات مرتبط با پاور سیوینگ هست رو خاموش کنید مثل Radeon Chill و کراسفایر هم احتمالا فعال هست اون رو هم خاموش کنید

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

شما از داخل Radeon Control panel هرچی تنظیمات مرتبط با پاور سیوینگ هست رو خاموش کنید مثل Radeon Chill و کراسفایر هم احتمالا فعال هست اون رو هم خاموش کنید

تنظیم خاصی ندیدم ، chill خاموشه ، کراسفایر هم ندیدم احتمالا خودش غیر فعاله

درایور 18.2.1 هم نصب کردم اما حالت compute فعال نمیشد و در حالت عادی 18 بود هش ریت دوباره برگشتم به همین درایور بلاکچین ، باز هم مشکل پابرجاست

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

مشکل رو پیدا کردم

ویندوز رو تعویض کردم مشکل حل شد ، پیگیر این شدم که این مشکل برای چی بوده

آخرین نرم افزاری که نصب کرده بودم aura بود برای تنظیم کردن رنگ led کارت گرافیک ایسوس (روی سافایر ها نویز مینداخت)، بعد از تعویض ویندوز دیدم این مشکل نیست بعد از نصب نرم افزار ها دوباره مشکل به وجود اومد ، چند تا از سرویس ها رو غیر فعال کردم دیدم مشکل حل شد و در اخر فهمیدم مشکل از این نرم افزار بوده

حالا برای اینکه مطمعن بشم دوباره این نرم افزار رو تست کردم ، زمانی که این نرم افزار رو نصب می کنیم در حالت دیفالت روی rainbow هست که در این حالت مشکل داره و اگه تنظیم کنم روی static دیگه مشکلی نداره

انشاءالله که هیچ وقت به اینجور مشکلات برنخورید 

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام دوستان

مشکل رو پیدا کردم

ویندوز رو تعویض کردم مشکل حل شد ، پیگیر این شدم که این مشکل برای چی بوده

آخرین نرم افزاری که نصب کرده بودم aura بود برای تنظیم کردن رنگ led کارت گرافیک ایسوس (روی سافایر ها نویز مینداخت)، بعد از تعویض ویندوز دیدم این مشکل نیست بعد از نصب نرم افزار ها دوباره مشکل به وجود اومد ، چند تا از سرویس ها رو غیر فعال کردم دیدم مشکل حل شد و در اخر فهمیدم مشکل از این نرم افزار بوده

حالا برای اینکه مطمعن بشم دوباره این نرم افزار رو تست کردم ، زمانی که این نرم افزار رو نصب می کنیم در حالت دیفالت روی rainbow هست که در این حالت مشکل داره و اگه تنظیم کنم روی static دیگه مشکلی نداره

انشاءالله که هیچ وقت به اینجور مشکلات برنخورید 

از شما هم ممنون که خبر دادید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...