رفتن به مطلب

ماد کردن فال اوت 4

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1344/?

ببین این مود رو استفاده نکردی اشتباهی؟خودش برا واقعی شدن بازی چیزا رو غیر فعال میکنه

https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2707/

اینم یه فیکس برا درایوا amd شاید جواب داد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 24 اسفند 1396 در 18:53، silvermanhhh گفته است :

ببین این مود رو استفاده نکردی اشتباهی؟خودش برا واقعی شدن بازی چیزا رو غیر فعال میکنه

ممنون از توجهت ، تست میکنم نتیجه اعلام میکنم

در در 24 اسفند 1396 در 18:53، silvermanhhh گفته است :

دوست عزیز مشکل از یه ماد بود (Generic Compact HUD) با غیرفعال کردنش حل شد

ممنون از همه دوستانی که کمک کردن ، ولی این وسط یه چیزیو نمیدونم من که همه مادها رو غیر فعال کردم اما بازم مشکل داشتم الان دلت کردم حل شد

+1 به همه پست ها دادم

نمیدونم کدوم ماد باعث شده شبها با اینکه چراغم روشنه اما واسه دیدن دشمنها باید مانیتورو بغل کنم از جایی میشه روشنایی بازی بیشتر کرد ؟

ولی به قیافه پایپر یه نگاه بندازین جذاب نشده ?

Fallout4_2018_03_18_20_57_52_114.thumb.png.fd1f9090ce8895117ac1739fe03ea514.pngFallout4_2018_03_18_20_54_54_611.thumb.png.5a8b719705654e9fab9ab908a0f2edeb.pngFallout4_2018_03_18_20_53_06_011.thumb.png.b913ad261f7e9589b29ac38f614605e6.png

اینم اسکرین نکسوس

3.thumb.jpg.0ab490508ccc6e6fb788beed8c57ae3b.jpg4.thumb.png.f82bd0d5adb9fad53f6bb22d59001531.png

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

در در 18 اسفند 1396 در 19:46، Hassan.SK گفته است :

سلام

دوستان برای پنجمین و آخرین بار میخوام فال اوت بازی کنم البته با مادینگ ، اونایی که مدکردن راهنمایی کنن هم مدهای گرافیکی و هم تجهیزات ، اسلحه و ... ، چون اولین باره میخوام مد اضافه کنم و فال اوت اونجوری که من گرفتم کلی مد داره پس جهت صرفه جویی در وقت و نت از شما کمک می گیرم .

نسخه آخر فشرده از دانلود ها نصب کردم

سلام خسته نباشید

ببینید من تو سایت nexus رفتم دانلود منجر NMM هم دانلود کردم ماد ها رو هم نصب کردم ولی کمی زبانم ضعیفه نمیتونم بفهمم روش نصب ماده چجوریه ولی تمام چیزای مورد نیازش رو نصب کردم حتی موقع فعال سازی بعضی از مادها بازی میپره بیرون و بعضی از مادهای که گرفتم وقتی فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیافته کلا از این برنامهه هیچی سر در نمیارم در واقع نوبم 0_0 خخخخخخخخ

راستیتش pc ضعیفه نمیتونم تنظیمات گرافیکی lighting shadow و بقیع رو low کنم سیستم لگ میزنه سگی 0__________0

لطفا کمک کنید help 

تنکس فراوان ممد هدشات 0_0

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، mamad78 گفته است :

سلام خسته نباشید

ببینید من تو سایت nexus رفتم دانلود منجر NMM هم دانلود کردم ماد ها رو هم نصب کردم ولی کمی زبانم ضعیفه نمیتونم بفهمم روش نصب ماده چجوریه ولی تمام چیزای مورد نیازش رو نصب کردم حتی موقع فعال سازی بعضی از مادها بازی میپره بیرون و بعضی از مادهای که گرفتم وقتی فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیافته کلا از این برنامهه هیچی سر در نمیارم در واقع نوبم 0_0 خخخخخخخخ

راستیتش pc ضعیفه نمیتونم تنظیمات گرافیکی lighting shadow و بقیع رو low کنم سیستم لگ میزنه سگی 0__________0

لطفا کمک کنید help 

تنکس فراوان ممد هدشات 0_0

لینک مود هایی که نصب کردیو بزار ،تا قضیه روشن بشه

اینو در نظر داشته باشی که مود ها هر چقد سبک هم باشن،بازی رو سنگین تر از حالت vanilla میکنن

ادیت:الان یادم اومد بگم ،این تنظیمات رو روی فایل ini فال اوت انجام دادی؟

فایل fallout4custom.ini رو پیدا کن توی documents ,و این خط رو اضافه کن:

[Archive]

binvalidateOlderFiles=1

=sResourceDataDirsFinal

How to enable modding

1. Navigate to your Fallout 4 Folder at the following location "Documents\My Games\Fallout4"
  2. Within this folder you'll find a number of .ini files.
  3. Open (or create, if missing) Fallout4Custom.ini with your favourite text editor (we use Notepad++).
  4. Add the following lines to your Fallout4Custom.ini
    [Archive]
    bInvalidateOlderFiles=1
    sResourceDataDirsFinal=
  5. Save and close Fallout4Custom.ini

That's it, you're ready to get modding! :)

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 21 مهر 1399 در 10:47، Silvermanhhh گفته است :

لینک مود هایی که نصب کردیو بزار ،تا قضیه روشن بشه

اینو در نظر داشته باشی که مود ها هر چقد سبک هم باشن،بازی رو سنگین تر از حالت vanilla میکنن

ادیت:الان یادم اومد بگم ،این تنظیمات رو روی فایل ini فال اوت انجام دادی؟

فایل fallout4custom.ini رو پیدا کن توی documents ,و این خط رو اضافه کن:

[Archive]

binvalidateOlderFiles=1

=sResourceDataDirsFinal

How to enable modding

1. Navigate to your Fallout 4 Folder at the following location "Documents\My Games\Fallout4"
  2. Within this folder you'll find a number of .ini files.
  3. Open (or create, if missing) Fallout4Custom.ini with your favourite text editor (we use Notepad++).
  4. Add the following lines to your Fallout4Custom.ini
    [Archive]
    bInvalidateOlderFiles=1
    sResourceDataDirsFinal=
  5. Save and close Fallout4Custom.ini

That's it, you're ready to get modding! :)

داداش گلم سلام

مود ها رو از طریق نرم افزار Nexus Mod Manager خودش ظاهرا موقع اکتیو کردن مودها همه کارا رو میکنه و مود ها رو توی پوشه data میبره و حتی موقع پاک کردن یا deactive کردن درست انجام میده من مشکل اکتیو کردن مود ها رو حل کردم و مد های که نصب میکنم الان کار میکنن وحتی فایل نوت پد ini هم خود به خود تغییر میده تا مودها اکتیو بشن خود برنامه Nexus Mod Manager 

خب صحیح هست میدونم هرچقد مود بریزم باعث میشه از حالت نمی دونم چی چی vanila سنگین تر میشه ولی مودهای که تا بحال نصبیدم شامل مودهای peformence یا همون عملکرد بهتر شدن سیستم بودن (حالا بعید بدونم پفورمنس رو درست تایپیده باشم 0____0)

خب اینم عکس از مودهای که نصبیدم image_2020_10_22_175910.png

هنو اکثریت اکتیو نکردم فقط در حد نصبیدن هستن

والا دنبال یه مود هستم بتونه تنظیمات shadow و تنظیمات lighting و حتی textures ها روهم پایین بیاره یا کلا قطع کنه(اصن برن به درک سیاه لامصب تمام زمان لودینگ و قدرت pc مو ماییده 😂😐

لطفا مارا راهنمایی بکن silver جان 😪

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mamad78 گفته است :

داداش گلم سلام

مود ها رو از طریق نرم افزار Nexus Mod Manager خودش ظاهرا موقع اکتیو کردن مودها همه کارا رو میکنه و مود ها رو توی پوشه data میبره و حتی موقع پاک کردن یا deactive کردن درست انجام میده من مشکل اکتیو کردن مود ها رو حل کردم و مد های که نصب میکنم الان کار میکنن وحتی فایل نوت پد ini هم خود به خود تغییر میده تا مودها اکتیو بشن خود برنامه Nexus Mod Manager 

خب صحیح هست میدونم هرچقد مود بریزم باعث میشه از حالت نمی دونم چی چی vanila سنگین تر میشه ولی مودهای که تا بحال نصبیدم شامل مودهای peformence یا همون عملکرد بهتر شدن سیستم بودن (حالا بعید بدونم پفورمنس رو درست تایپیده باشم 0____0)

خب اینم عکس از مودهای که نصبیدم image_2020_10_22_175910.png

هنو اکثریت اکتیو نکردم فقط در حد نصبیدن هستن

والا دنبال یه مود هستم بتونه تنظیمات shadow و تنظیمات lighting و حتی textures ها روهم پایین بیاره یا کلا قطع کنه(اصن برن به درک سیاه لامصب تمام زمان لودینگ و قدرت pc مو ماییده 😂😐

لطفا مارا راهنمایی بکن silver جان 😪

سلام فکر کنم این قضیه ای که دنبالش هستید مود نیست بلکه باید توی فایل های .ini تنظیمات گرافیکو دستکاری کنید تا به نتیجه برسید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

سلام فکر کنم این قضیه ای که دنبالش هستید مود نیست بلکه باید توی فایل های .ini تنظیمات گرافیکو دستکاری کنید تا به نتیجه برسید

نمیشه راهنمایی کنید چیکار کنم و تو فایل های ini چه ارقام و چه نوشته های باید تغییر کنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

حقیقتا اگه خودتون فال اوت 4 بازی کرده باشید میدونید که تنظیمات گرافیکی توی لانچر طبق این تصویر پایین و همشون روی medium هستن نور پردازی سایه گرافیکی وحتی تکستژورش اگه میشه بگین چطور اینا رو low کنم یا غیر فعال کنم

لطفا بهم بگین چه چیزهای باید توی فایل ini تغییر بدم image.thumb.png.d4450fcd7056a5f04facc81280ee533e.png

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، mamad78 گفته است :

نمیشه راهنمایی کنید چیکار کنم و تو فایل های ini چه ارقام و چه نوشته های باید تغییر کنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

حقیقتا اگه خودتون فال اوت 4 بازی کرده باشید میدونید که تنظیمات گرافیکی توی لانچر طبق این تصویر پایین و همشون روی medium هستن نور پردازی سایه گرافیکی وحتی تکستژورش اگه میشه بگین چطور اینا رو low کنم یا غیر فعال کنم

لطفا بهم بگین چه چیزهای باید توی فایل ini تغییر بدم image.thumb.png.d4450fcd7056a5f04facc81280ee533e.png

والا من آخرین باری که بازی کردم چند سال پیش بود اصلن یادم نیست اگه بتونید برید تو سایت های خارجی کمکتون میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...