رفتن به مطلب
  • 0

مشکل قفل اکانت گوگل در گوشی تازه ریست شده(لطفا راهنمایی کنید)

Amirhossein Azimi
 اشتراک گذاری

سوال

درود 

بتازگی گوشی CAT S60 خودمو ریست فاکتوری کردم تا حال هوای گوشی عوض شه اما بعد ریست گوشی زمانی که تنظیمات اولیه مانند زبان و WI FI درگوشی انجام میدم و به صفحه قفل اکات گوگل گوشی میرسم بدلیل اینکه ایدی جیمیل و پسوردش فراموش کردم مجبور شدم از طریق گزینه های یاداوری گوشی اقدام کنم!!! 

زمانی که ایدی جیمیل و پسوردشو بیاد اوردم گوشی از من خواست تا پسورد جدیدی برای اکانت جمیلم انتخواب کنم و منم کردم اما بعد این انتخواب ارور زیرو میده 

photo_2018-03-10_23-15-51.thumb.jpg.328c2669739776c7f3912ffb5a159775.jpg

بعد خوندن متن که گفته بعد تغییر پسورد باید 24 ساعت بعد دوباره اقدام به وارد کردن اکانت کنم منم منتظر موندم تا زمان 24 ساعت بگذره و بعد طی کردن این زمان دوباره اقدام کردم اما دوباره این ارور داد

حالا از دوستانی که راهی به نظرشون میرسه یا تجربه ای دارن ممنون میشم باهام درمیون بذارن چون گوشی گوشی کاری هست و شدیدا زیر فشارم

اصلا دوستانی که زبانشون قوی هست ایا من درست متن ترجمه کردم؟؟؟!!!

لینک به دیدگاه

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 5 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

در تب Apps with account access و بعد تب Manage APPS چک گردید و هیچ نرمافزاری  ثبت نشده بود 

بعد به تب Recently used devices رفتم و دستگاه های مرتبط پیدا کردم حال چگونه اقدام به حذف انها کنم؟

روی هر دستگاه که کلیک کنی زیرش گزینه ی remove دارد.

لینک به دیدگاه

• 1

درود

پس از تغییر رمز، در محیط وب وارد تنظیمات شناسه شو و بخش دستگاهها دسترسی همه را حذف کن. 

پس از ۲۴ ساعت از نو در گوشی با رمز جدید لاگین کن.

نهایتا اگر خیلی عجله داری می توان شناسه ی جیمیل تازه ساخت و همه ی محتویات شناسه ی پیشین را به آن منتقل کرد و با شناسه ی جدید در گوشی وصل شد.

متن دقیقا می گوید ۲۴ ساعت پس از تایید رمز جدید باید لاگین کنی.

پرسش: آیا تایید دو مرحله ای برای جیمیل فعال است؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 1
در 12 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

چجوری میتونم اینکارو انجام بدم؟

تایید دومرحله ای خیراما بازیابی با شماره خود مبایل ثبت شده

وقتی در مرورگر در نشانی myaccount.google.com لاگین کنی، دو بخش devices و apps دستگاهها و برنامه هایی که به شناسه ی گوگل وصل اند را می نماید و از همانجا می توان حذفشان کرد.

لینک به دیدگاه

• 1
در ۱ ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

گزینه remove در زیر دیوایس ها نیست تنها گزینه LOST THIS DEVICE موجود هست

5aa4522e60fec_Inkedbandicam2018-03-1101-05-43-175_LI.thumb.jpg.b7dbc5e759a4ea90024987b6e82db380.jpg

دو دستگاه دیگر s60 چیستند؟ آن دو را حذف کن.

لینک به دیدگاه

• 1
در 23 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

از روشی که به من گفتین نتونستم مشکل حل کنم برای همین به دنبال اموزش مرتبط در youtube رفته و این ویدعو پیداکردم که با جولو رفتن تمامی مراحل به صورت کاملا دقیق (100%) توانستم مشکل FRP حل و جدبزرگ گوگل را دور بزنم :8_laughing:1f602.png1f605.png

بازم از شما بسیار تشکر میکنم که تا این ساعت صبح منو یاری کردین و به من حقیر امید دادین در تاریکی نا امیدی 

لینک ویدعو برای شما و دیگر دوستان که اگر زمانی به مشکلی شبیح من برخوردین .از به باد رفتن پول شما جولوگیری کند:

https://www.youtube.com/watch?v=Yn3JbwU9ZDg

خواهش می کنم. من که کاری نکردم. این گونه که دریافتم به دلیل رمز غلط دادن، گوگل دستگاه را گم یا سرقت شده ارزیابی کرده بوده و  آن برنامه هویت صاحب دستگاه را برای گوگل باز تعریف می کند.

لینک به دیدگاه

• 0
در 18 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نهایتا اگر خیلی عجله داری می توان شناسه ی جیمیل تازه ساخت و همه ی محتویات شناسه ی پیشین را به آن منتقل کرد و با شناسه ی جدید در گوشی وصل شد.

متن دقیقا می گوید ۲۴ ساعت پس از تایید رمز جدید باید لاگین کنی.

پرسش: آیا تایید دو مرحله ای برای جیمیل فعال است؟

چجوری میتونم اینکارو انجام بدم؟

تایید دومرحله ای خیراما بازیابی با شماره خود مبایل ثبت شده

5aa44b9787291_Inkedbandicam2018-03-1100-47-12-502_LI.thumb.jpg.4dc869b5ba3eff99bcb4602747a8db8e.jpg

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

• 0
در 4 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

وقتی در مرورگر در نشانی myaccount.google.com لاگین کنی، دو بخش devices و apps دستگاهها و برنامه هایی که به شناسه ی گوگل وصل اند را می نماید و از همانجا می توان حذفشان کرد.

در تب Apps with account access و بعد تب Manage APPS چک گردید و هیچ نرمافزاری  ثبت نشده بود 

بعد به تب Recently used devices رفتم و دستگاه های مرتبط پیدا کردم حال چگونه اقدام به حذف انها کنم؟

5aa44ffc9d952_bandicam2018-03-1101-05-43-175.thumb.jpg.b3830b2a69a435e295ee8bc60ba9649b.jpg

5aa4500c89481_bandicam2018-03-1101-06-16-097.thumb.jpg.405cfad5463fe4812526cba393dd1a74.jpg

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

گزینه remove در زیر دیوایس ها نیست تنها گزینه LOST THIS DEVICE موجود هست

5aa4522e60fec_Inkedbandicam2018-03-1101-05-43-175_LI.thumb.jpg.b7dbc5e759a4ea90024987b6e82db380.jpg

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دو دستگاه دیگر چیستند؟ آن دو را حذف کن.

درود 

از روشی که به من گفتین نتونستم مشکل حل کنم برای همین به دنبال اموزش مرتبط در youtube رفته و این ویدعو پیداکردم که با جولو رفتن تمامی مراحل به صورت کاملا دقیق (100%) توانستم مشکل FRP حل و جدبزرگ گوگل را دور بزنم :8_laughing:??

بازم از شما بسیار تشکر میکنم که تا این ساعت صبح منو یاری کردین و به من حقیر امید دادین در تاریکی نا امیدی 

لینک ویدعو برای شما و دیگر دوستان که اگر زمانی به مشکلی شبیح من برخوردین .از به باد رفتن پول شما جولوگیری کند:

https://www.youtube.com/watch?v=Yn3JbwU9ZDg

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش می کنم. من که کاری نکردم. این گونه که دریافتم به دلیل رمز غلط دادن، گوگل دستگاه را گم یا سرقت شده ارزیابی کرده بوده.

بله و بخاطر همین FRP کلا گوشی قفل و حتی بعد 24 ساعت سپری کردن زمان تایین شده قفل باز نمیشد اما با کمک این ویدعو تونستم مشکل حل و به ریش گوگل بخندم?

قسمت جالب همینجاست که به یکی از دوستانم که تعمیرکار نرم افزار موبایل هست به من گفت که باید برای باز کردن قفل  کلیدی از گوگل خریداری کنم که مبلغ اون 150 تومن میباشد که برای انجام باز کردن قفل FRP باید پرداخت کنم 

اما وقتی این حرف شنیدم خودم به دنبال چاره رفتم

چون تجربه به من ثابت کرده زمانی که دوستان اینشکل صحبت میکنن به معنی اینه که برای خودشون رایگان در میاد و به این بهانه از ملت بیچاره به دلیل نداشتن اگاهی مبالغی گذاف دریافت میکنن و کما مراجعه کننده از روی ناچاری مجبور به پرداخت اینچنین مبالغ میشود!!!

بازم تشکر از شخصه عزیز شما که منو یاری کردین در این زمان که همه خواب هستن!!! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...