رفتن به مطلب

مقدار واقعی هشریت اتریوم کارت p106 و 1070

Recommended Posts

سلام دوستان  یه سوال داشتم

من هم کارت p106 و هم 1070 دارم  ولی عملا فرکانس رو که از یه حدی بالاتر میبرم کارت کرش میکنه و هشریت صفر میشه و  باید دوباره سیستم رو ری استارت کنم

حداکثر افزایش فرکانس پایدار برای p106 برابر +230 و برای 1070 مقدار +525 هستش

هشریت این دو کارت در دو فرکانس ذکر شده به ترتیب 22 و 31 مگاهشه

آیا این سقف هشریت طبیعیه یا اورکلاک من یه جایی مشکل داره؟

ویرایش شده توسط #mobin#
لینک به دیدگاه

در در 1396/12/20, 21:00:45، hmasroor گفته است :

فقط یه چیزی رو آقا محسن یادشون رفته تو فیلم بیارن اونم GPU Memory Errors هستش اگه اورکلاک مموری کارت خیلی بیش از حد توانش باشه پشت سر هم خطای Out of Memory میگیره اما این خطا رو جایی حین ماینینگ شما نشون نمیده به جاش تاثیرش رو تو کاهش هش ریت Effective خودتون تو pool میبینید.

پیشنهاد میکنم بعد از هر بار اورکلاک یه یکی دو ساعتی بذارید Claymore باز باشه بعدش نرم افزار رایگان HWInfo رو دانلود و اجرا کنید و تو بخش Sensors ببینید که GPU Memory Errors رو چند میزنه این عدد هرچی کمتر و رو به صفر باشه بهتره بعدش اگه بیشتر از 0 بود یه بار سیستم رو Restart کنید تا این عدد 0 بشه بعدش دوباره اورکلاک رو تغییر بدید و یکی دو ساعت با HWInfo تست کنید ببینید این بار چی خطا مموری میگیره یا نه.

لایک:11_blush:

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، #mobin# گفته است :

سلام دوستان  یه سوال داشتم

من هم کارت p106 و هم 1070 دارم  ولی عملا فرکانس رو که از یه حدی بالاتر میبرم کارت کرش میکنه و هشریت صفر میشه و  باید دوباره سیستم رو ری استارت کنم

حداکثر افزایش فرکانس پایدار برای p106 برابر +230 و برای 1070 مقدار +525 هستش

هشریت این دو کارت در دو فرکانس ذکر شده به ترتیب 22 و 31 مگاهشه

آیا این سقف هشریت طبیعیه یا اورکلاک من یه جایی مشکل داره؟

کاملا بستگی به چیپ مموری کارت داره

1070 اگر سامسونگ باشه تا 900 هم اور میشه اما میکرون بیشتر از 600 کرش میکنه

1060 هم اگر هاینکس باشه متاسفانه زیاد قابلیت اور نداره

لینک به دیدگاه

داداش هشریت یا هش ریت؟

ادم اخه با حشریت اشتباه میگیره خب

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، babakkh گفته است :

کاملا بستگی به چیپ مموری کارت داره

1070 اگر سامسونگ باشه تا 900 هم اور میشه اما میکرون بیشتر از 600 کرش میکنه

1060 هم اگر هاینکس باشه متاسفانه زیاد قابلیت اور نداره

چیپ P106  رو نمیدونم ولی چیپ 1070 سامسونگه و بیشتر از 600 نمیشه

مشکل از افزایش دما هم میتونه باشه؟ بالای 70 بره؟

یا از پاور؟ مال من 650 واته برای دوتا کارت کفایت میکنه؟

ویرایش شده توسط #mobin#
لینک به دیدگاه

کارت 1070 مدل inno3dichill x4 هستش بررسی هم که کردم چیپستش سامسونگه

ولی تو نرم افزار ها اطلاعاتی در مورد چیپست کارت msi p106 نزده بود

شما راهی رو میشناسید که شه سازنده چیپست رو فهمید؟ نرم افزار خاصی در این زمینه وجود داره؟

لینک به دیدگاه

هاینیکس که کلا بدترین رم هست برای 1060 و کار خاصی نمیشه براش کرد الان دمای 1070 چقدر هست؟ پاور لیمیت رو بزارید رو 70 فن روی زیاد کنید

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، babakkh گفته است :

هاینیکس که کلا بدترین رم هست برای 1060 و کار خاصی نمیشه براش کرد الان دمای 1070 چقدر هست؟ پاور لیمیت رو بزارید رو 70 فن روی زیاد کنید

این کارت رو از خود لیون خریدم???

دمای کارت روی 69 درجه است

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

من کارت p106 gigabyte دارم  رمش hynix هست اصلا اورکلاک روش جواب نمیده وقتی مموری رو روی ۳۵۰ تا ۴۵۰ میبرم یکمی هش ریتش میره بالا تا ۲۰ میره اما یکم بعدش کرش میکنه و صفر میشن من که نتونستم اورکلاک کنم یا راه حلی پیدا نکردم هنوز فعلا با هر کارت ۱۷.۵ mh میگیرم تا اینکه راه حلشو پیدا کنم چون توی اینترنت میبینم که با کارت های p106 تا ۲۴ هش میگیرن از این کارت ها اما راهشو پیدا نکردم اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

در در 12 اردیبهشت 1398 در 00:33، hamed.farivar گفته است :

من کارت p106 gigabyte دارم  رمش hynix هست اصلا اورکلاک روش جواب نمیده وقتی مموری رو روی ۳۵۰ تا ۴۵۰ میبرم یکمی هش ریتش میره بالا تا ۲۰ میره اما یکم بعدش کرش میکنه و صفر میشن من که نتونستم اورکلاک کنم یا راه حلی پیدا نکردم هنوز فعلا با هر کارت ۱۷.۵ mh میگیرم تا اینکه راه حلشو پیدا کنم چون توی اینترنت میبینم که با کارت های p106 تا ۲۴ هش میگیرن از این کارت ها اما راهشو پیدا نکردم اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

سلام

در کنترل پنل انویدیا optimize for compute رو فعال کنید ببینید تفاوتی نمیکنه ، من انویدیا استفاده نمیکنم که دقیقتر بگم اما این مورد رو چک کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...