رفتن به مطلب

( وب سرور مجازي در ويندوز) xampp


 اشتراک گذاری

Recommended Posts

جهت يادگيري نصب و كار با اين نرم افزار ابتدا آن را با حجم 27.8 MB از لينك پايين

سپس جهت نصب بصورت زير عمل كنيد:

برنامه را اجرا نموده و آدرسي را كه ميخواهيد برنامه در آن قسمت قرار گرفته و در واقع وب سرور ويندوز شما شود را وارد نموده، سپس دكمه Extract را بزنيد.

extract-xampp.gif

اكنون به محلي كه قبلا جهت قرارگيري فايلهاي xampp وارد نموده بوديد رفته و فايل setup_xampp.bat را اجرا نماييد. در صورتي كه به شما پيغام هايي نمايش داده شد و درخواست وارد نمودن يك كليد بصورت (Y/N) را نمود، شما كليد Y را وارد نموده و كليد Enter را از صفحه كليد بزنيد.

اكنون براي هر بار اجراي وب سرور مجازي شما بايد فايل xampp-control.exe را اجرا نموده و سپس بر روي دكمه هاي Start كه در مقابل دو گزينه Apache و Mysql قرار دارد كليك نماييد تا وب سرور مجازي در ويندوز شما آماده كار شود:

run-apache-mysql.gif

حال جهت رفتن به لوكال، مرورگر اينترنتي خود را باز نموده (مانند Internet Explorer) سپس در مقابل نوار آدرس آن بنويسيد http://localhost سپس كليد Enter را بزنيد:

local-url.gif

پيشنهاد: جهت راحتي كار با xampp پيشنهاد ميكنيم فايلهاي index.html و index.php را از آدرسي كه xampp را نصب كرده ايد، در پوشه htdocs حذف نماييد. در اين صورت پس از رفتن به آدرس http://localhost جهت ورود به بخش مديريتي زمپ، روي متن پوشه xampp در مرورگر كليك نماييد.

نحوه اجراي فايلهاي PHP در لوكال هاست: جهت انجام اين كار فايل هاي خود را بايد در آدرس نصبي زمپ، پوشه htdocs قرار دهيد. به عنوان مثال فايل myfile.php در محل ذكر شده كپي نموده و در مرورگر خود مينويسيم http://localhost/myfile.php .

نكته: شما ميتوانيد جهت مرتب سازي در پوشه htdocs كه زمپ در آنجا قرار دارد از طريق ويندوز پوشه ايجاد نماييد. همچنين ميتوانيد برنامه هايي نظير CMS (سيستم مديريت محتوي، جهت مديريت سايت و مواردي از اين قبيل) را در اين قسمت قرار داده، و با آنها همانند يك سايت واقعي كار كنيد.

ايجاد پايگاه داده و كاربر (DataBase – User) : جهت انجام اين كار به بخش مديريت زمپ برويد. اگر پيشنهادي كه ما در بالا داديم را عمل نماييد آدرس بصورت http://localhost/xampp و در غير اين صورت آدرس به حالت http://localhost خواهد بود رفته، در منوي سمت چپ، روي گزينه phpMyAdmin كليك كنيد:

select-phpmyadmin.gif

اكنون روي گزينه Privileges كليك نماييد:

create-privileges.gif

اكنون روي گزينه Add a new User كليك كنيد:

addnewsuser.gif

حال در بخش Login Information در مقابل گزينه User Name نام كاربري پايگاه داده، مقابل Password رمز عبور و در Re-type مجددا همان رمزعبور را وارد نماييد. سپس دكمه generate را بزنيد. و در بخش Database for user گزينه دوم يعني Create database with same name and grant all privileges را فعال سازيد:

و در مرحله آخر در بخش Global privileges روي گزينه Check All كليك نموده تا تمامي گزينه هاي پايين آن فعال گردد، اكنون بر روي دكمه Go در پايين صفحه كليك نماييد:

check-all-go.gif

نكته مهم: در اين حالت نام پايگاه داده شما (DataBase Name) هم نام كاربري (User Name) خواهد بود.

درج اطلاعات پايگاه داده (Importing DataBase): جهت اين كار به بخش مديريت xampp برويد. اگر پيشنهادي كه ما در بالا داديم را عمل نماييد آدرس بصورت http://localhost/xampp/ و در غير اين صورت آدرس به حالت http://localhost خواهد بود، رفته در منوي سمت چپ، روي گزينه phpMyAdmin كليك كنيد:

select-phpmyadmin.gif

حال در ستون چپ، از قسمت DataBase پايگاه داده مورد نظر خود را انتخاب نماييد:

select-db.gif

حال در سمت راست، قسمت بالا گزينه Import را بزنيد:

import.gif

اكنون با كليك بر روي دكمه Browse فايل پايگاه داده مورد نظر خود را انتخاب كرده سپس دكمه Go را از قسمت پايين بزنيد.

نكته مهم: در صورتي كه پايگاه داده خود را Import كرديد ولي متن هاي فارسي در برنامه هايي نظير CMS بهم خورد، هنگام Import از ليست Character set of the file گزينه Latin1 را انتخاب كنيد و در برخي موارد در صورتي كه فرمت كدگذاري پايگاه داده شما (DataBase Encoding) با اين حالت نيز به درستي عمل نكرد گزينه UTF-8 را برگزينيد و سپس پايگاه داده را Import نماييد:

select-encoding.gif

دوستان عزیزم موفق باشید.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوستان عزیزن چند مطلب را بیان کنم :

اول اینکه بنده قصد تبلیغات را از طریق آموزش نداشتم، اگر این کار من در سایت مقبول نیست لطفا اعلام کنید.

این سایت بنده به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده، در این سایت با کمک شما دوستان امیدوارم بتوانیم به دانش یکدیگر افزوده و مشکلات را حل کنیم.

این آموزش را انتخاب نمودنم چون این مطلب بسیار پر کاربرد، و مور نیاز بود.

ضمنا از آقای حسینی درخواست دارم در صورتی که مشکلی نداشته باشد، برخی از مطالب سایت شما را در این وب سایت قرار دهم، البته با درج کامل منبع.

متشکرم.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...