رفتن به مطلب

خرید گوشی شیائومی mi5 یا همخانواده

Recommended Posts

درود بر دوستان

خریدار گوشی شیائومی mi5 یا همخانواده هایش هستم. دوسیم و دارای حافظه ی کمینه ۳۲ گیگ و سالم و تعمیر نشده باشد. همرده ها یا کمی ضعیفتر در بقیه ی گوشیهای آندرویدی هم به شرط قیمت مناسب پذیرفته می شود. اگر شیائومی است اولویت با رابط mi است. چون زیاد از گوشی سر در نمی آو رم، لطفا پیشنهادها همراه با مشخصات و وضعیت دقیق و قیمت باشد تا تاپیک بیجهت بالا نیاید. مثلا نوع رام و رابط کاربری و مهلت آزمون و ...

با احترام به همه ی دوستان، برای کاربران کم سابقه در بازارچه داد و ستد با سیستم واسطه یا واریز پس از مهلت آزمون باشد.

شاد باشید.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام داش سعید

این گوشی موجوده

شیامی Redmi Note 4x مدل 32 گیگ رم 3 دوسیم کارت (سیم دوم یا کارت حافظه)، پردازنده اسنپ دراگن ، رنگ گلد بدون گارانتی با اسکرین گارد معمولی و بک کیس ژله ای ، بدون خط و خش در حد نو ، تقریبا 3 ماه کارکرده

خواستید درخدمتم

قیمت نو این گوشی( ارزانترین در ایران) 735 تومن هست قیمت من 600 تومن تاقابل

کلیه گوشی های شیامی رابط کاربری mi دارن بجز گوشی mi a1 

این گوشی رابط کاربریش MIUI 9 هست که جدیدترینه و اندرویدش 7.0 هست که به زودری اندروید 8 براش میاد

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

سلام داش سعید

این گوشی موجوده

شیامی Redmi Note 4x مدل 32 گیگ رم 3 دوسیم کارت (سیم دوم یا کارت حافظه)، پردازنده اسنپ دراگن ، رنگ گلد بدون گارانتی با اسکرین گارد معمولی و بک کیس ژله ای ، بدون خط و خش در حد نو ، تقریبا 3 ماه کارکرده

خواستید درخدمتم

قیمت نو این گوشی( ارزانترین در ایران) 735 تومن هست قیمت من 600 تومن تاقابل

این گوشی رابط کاربریش MIUI 9 هست که جدیدترینه و اندرویدش 7.0 هست که به زودری اندروید 8 براش میاد

درود آقا فرزاد

این را برای محل کار می‌خواهم که فهرست مخاطبین زیاد است و برای هر مخاطب نیز مشخصات زیادی ذخیره می‌شود. پیشتر mi 4i را آزموده‌ام که وقتی با شناسه‌ی گوگل همگام می‌شد کندی و گیر بسیار می‌داشت. به علاوه mi 5 داشتیم که خراب شده و چون از همه‌نظر با نیازهایمان سازگار بود ترجیج می‌دهم همان یا mi 5s یا mi 5c باشد.

مشخصات redmi nite 4x را بر می‌رسم و پ.خ می‌فرستم.

کلیه گوشی های شیامی رابط کاربری mi دارن بجز گوشی mi a1 

سپاس

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

honor 6x موجود دو هفته کارکرد .با گارانتی مدیا پردازش  . نسخه اندرویدش به ۷ اپدیت شده. 

قیمت روز۱۲۵۰

http://www.digirooz.com/product/205291/قیمت-خرید-قیمت-فروش-HUAWEI-honor-6X

من ۹۵۰ تقدیم میکنم.

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/12, 10:33:38، m_555 گفته است :

honor 6x موجود دو هفته کارکرد .با گارانتی مدیا پردازش  . نسخه اندرویدش به ۷ اپدیت شده. 

قیمت روز۱۲۵۰

http://www.digirooz.com/product/205291/قیمت-خرید-قیمت-فروش-HUAWEI-honor-6X

من ۹۵۰ تقدیم میکنم.

درود دوست گرامی و سپاسگزارم.

مقایسه کردم برخی چیزها مانند گوریلا گلاس و  usb type c ندارد. در کل به دلیل رابط کاربری ترجیح می‌دهم همان Mi5 باشد.

لینک به دیدگاه

درود

آقا سعید گل  گوشی خودم Mi5S  هست   لا پر قو نگهداری شده با 2 تا قاب و جعبه کامل به جدید ترین آپدیت روز بصورت اتومات آپدیت شده 

شما مبلغ مد نظرت رو بفرما اگه بتونم با یه مبلغی MI6  بگیرم تقدیمتون میکنم ?

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، teknesian گفته است :

درود

آقا سعید گل  گوشی خودم Mi5S  هست   لا پر قو نگهداری شده با 2 تا قاب و جعبه کامل به جدید ترین آپدیت روز بصورت اتومات آپدیت شده 

شما مبلغ مد نظرت رو بفرما اگه بتونم با یه مبلغی MI6  بگیرم تقدیمتون میکنم 1f339.png

درود دوست خوبم

mi6 خیلی گران است! پ.خ می فرستم.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

mi6 خیلی گران است!

گوشی MI5  و  MI6  نخرید که متعلق به سازمان اطلاعات بریتانیا است.

تا چند وقت دیگه سیا و موساد هم گوشی میزنن .(البته مزاح میکنم)

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Elderado گفته است :

گوشی MI5  و  MI6  نخرید که متعلق به سازمان اطلاعات بریتانیا است.

تا چند وقت دیگه سیا و موساد هم گوشی میزنن .(البته مزاح میکنم)

درود علی جان

سازمان اطلاعات بریتانیا پس از واگذاری هنگ کنگ برخی امتیازات خود را به دولت دوست و برادرمان چین واگذار کرده، از جمله ساخت وسائل الکترونیکی با نامهای سازمانهای زیرمجموعه‌ش.  این گوشیها همه‌ی اطلاعات کاربر را شنود و بایگانی می‌کنند، اما ما چون حسابمان پاک است باکی از کسی نداریم. ?

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/22, 14:22:04، سعید بهمنیان گفته است :

درود بر دوستان

خریدار گوشی شیائومی mi5 یا همخانواده هایش هستم. دوسیم و دارای حافظه ی کمینه ۳۲ گیگ و سالم و تعمیر نشده باشد. همرده ها یا کمی ضعیفتر در بقیه ی گوشیهای آندرویدی هم به شرط قیمت مناسب پذیرفته می شود. اگر شیائومی است اولویت با رابط mi است. چون زیاد از گوشی سر در نمی آو رم، لطفا پیشنهادها همراه با مشخصات و وضعیت دقیق و قیمت باشد تا تاپیک بیجهت بالا نیاید. مثلا نوع رام و رابط کاربری و مهلت آزمون و ...

با احترام به همه ی دوستان، برای کاربران کم سابقه در بازارچه داد و ستد با سیستم واسطه یا واریز پس از مهلت آزمون باشد.

شاد باشید.

درود جناب بهمنیان , بنده توصیه می کنم از خرید mi5 صرفنظر کنید , باتری خوبی ندارن , همچنین نمایشگرشون هم زیاد چنگی به دل نمیزنه , پیشنهاد میکنم  توی این رنج قیمت سامسونگ تهیه کنید مثلا از سری J و یا سری A که هم باتری بهتری دارن هم نمایشگر بهتر

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/16, 15:26:19، Gintama گفته است :

درود جناب بهمنیان , بنده توصیه می کنم از خرید mi5 صرفنظر کنید , باتری خوبی ندارن , همچنین نمایشگرشون هم زیاد چنگی به دل نمیزنه , پیشنهاد میکنم  توی این رنج قیمت سامسونگ تهیه کنید مثلا از سری J و یا سری A که هم باتری بهتری دارن هم نمایشگر بهتر

درود دوست گرامی و سپاس

گوشی mi5 را مدتی داشتیم. خرسند بودیم ، اما خراب شد و تعمیر نشد. برای محل کار می خواهم و گوشیهای دیگری که در آن محدوده قیمت بودند عموما ضعیفتر بودند. شارژ سریع و usb type c ش خیلی به کارمان می آید و اگر گوشی دیگری با قیمت مناسب گیر بیاید که سخت افزار و نمایشگر مناسب و نیز usb type c داشته باشد هم قابل قبول است. به گمانم  سامسونگ با چنین امکاناتی قیمت بالاتری دارد. کلا از هر ریالی که خرج گوشی شود تا جای ممکن پرهیز می کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...