رفتن به مطلب

Genius SW-G5.1 یا Logitech Z506

ali hidden
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.یه راهنمایی بفرمایید بین این مدل اسپیکر Genius SW-G5.1 و Logitech Z506  از نظر فراگیری و شفافیت و کیفیت کدوم بهتره.واسه فیلم و بازی مد نظر هست.تشکر

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

Z506 از لحاظ ساخت و کارایی بسیار کالای با کیفیتی هست اما با توجه به افزایش قیمت عجیب ارزش خرید پایینی نسبت به پولی که شما میدید داره ، بنده 1 سال و نیم پیش یک عدد آکبندشو با دو سال گارانتی 190 خریدم و چند ماه  پیش تو همین فروم 220 فروختمش .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

Z506 از لحاظ ساخت و کارایی بسیار کالای با کیفیتی هست اما با توجه به افزایش قیمت عجیب ارزش خرید پایینی نسبت به پولی که شما میدید داره ، بنده 1 سال و نیم پیش یک عدد آکبندشو با دو سال گارانتی 190 خریدم و چند ماه  پیش تو همین فروم 220 فروختمش .

قیمت که کاریش نمیشه کرد و همینحوری بالا میره،الان این مدل کیفیت خوبی از نظر شفافیت و کیفیت داره نسبت به اون یکی مدل؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali hidden گفته است :

قیمت که کاریش نمیشه کرد و همینحوری بالا میره،الان این مدل کیفیت خوبی از نظر شفافیت و کیفیت داره نسبت به اون یکی مدل؟

بله صدای بسیار شفاف همراه با تفکیک عالی و بیس نرم و گوش نواز ، تو مدل های کریتیو و ادیفایرو برندهای معتبر دیگه هم سرچ داشته باشید ، قیمت لاجیتک منطقی به نظر نمیرسه .

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

بله صدای بسیار شفاف همراه با تفکیک عالی و بیس نرم و گوش نواز ، تو مدل های کریتیو و ادیفایرو برندهای معتبر دیگه هم سرچ داشته باشید ، قیمت لاجیتک منطقی به نظر نمیرسه .

من دنبال اسپیکر 5.1 میگردم که فقط به این دو مدل برخورد کردم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali hidden گفته است :

من دنبال اسپیکر 5.1 میگردم که فقط به این دو مدل برخورد کردم

به دلیل نزدیک شدن به پایان سال و انبار گردانی شرکت ها و یک سری مسایل دیگه موجودی ها بسیار محدود هستند ، پیشنهاد میکنم تا نیمه دوم فروردین و اردیبهشت صبوری پیشه کنید ☺️

لینک به دیدگاه

جنیوس که اصلا برند نیست دوست عزیز

دنبال دست دو درحداک هم باشین

از کاربر ferdosi (آقای فردوسی)هم سراغ بگیرین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

5.1 های  این   کلاس     درکل  متوسط   محسوب  میشن  وبرا  کسایی که    نمیخان  هزیه  بالا    بکنن  ولی  با این قیمت  که آکبندشون  الان دارن  اصلا   ارزش  خرید ندارن!

با این قیمت   میشه  2.1  خوب  خرید  که  بمراتب  کیفیت و  صدا بهتری  حتما  خواهند داشت 

درکل  5.1 فقط سری  های   حرفه ای   ارزش  خرید داره  مثل زد5500 و زد 906 لاجیتک  و   چند مدل  کریتیو   یا  احتمالا   ادیفایر  که خب  هزینشو زیاده   و 

تو  کلاس  پایین   مثل زد 506  لاجیتک  ایکس  540 و  تی  6100 تی  6060 تی  6300 کریتو   برا  کسایی  که  میخان  5.1 داشته باشن  ولی  باقیمت  خیلی  پایین اونو قت  توجیه داره  ولی  نه باقیمت  500 یا  600!!!

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

سلام

5.1 های  این   کلاس     درکل  متوسط   محسوب  میشن  وبرا  کسایی که    نمیخان  هزیه  بالا    بکنن  ولی  با این قیمت  که آکبندشون  الان دارن  اصلا   ارزش  خرید ندارن!

با این قیمت   میشه  2.1  خوب  خرید  که  بمراتب  کیفیت و  صدا بهتری  حتما  خواهند داشت 

درکل  5.1 فقط سری  های   حرفه ای   ارزش  خرید داره  مثل زد5500 و زد 906 لاجیتک  و   چند مدل  کریتیو   یا  احتمالا   ادیفایر  که خب  هزینشو زیاده   و 

تو  کلاس  پایین   مثل زد 506  لاجیتک  ایکس  540 و  تی  6100 تی  6060 تی  6300 کریتو   برا  کسایی  که  میخان  5.1 داشته باشن  ولی  باقیمت  خیلی  پایین اونو قت  توجیه داره  ولی  نه باقیمت  500 یا  600!!!

درود

جناب فردوسی عزیز اصولا در رنج 200 تا 300 تومان اسپیکر خوب 2.1 چی پیشنهاد میکنید. و آیا در همین رنج اسپیکر 5.1 کارکرده هم مورد مناسبی وجود داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

جناب فردوسی عزیز اصولا در رنج 200 تا 300 تومان اسپیکر خوب 2.1 چی پیشنهاد میکنید. و آیا در همین رنج اسپیکر 5.1 کارکرده هم مورد مناسبی وجود داره؟

سلام  دوست عزیز

2.1  میشه  c2 , c3  ادیفایر   اگر گیر بیارید  موردای  خوبین  و ارزش  خرید دارن   تو این رنج قیمت  از  کریتیو  هم سری  trigue  که  خب  فکر نکنم  گیر بیاد  دیگه خیلی  خوبه 

تو  5.1 هم  زیر سیصد   همون  z506  و x540 x530  لاجیتک   و t6100  کریتیو  ارزش  خرید دارن  

لینک به دیدگاه

با عذرخواهی از صاحب تاپیک 

اگر مشکل دوستمون حل شده، لطفا یه اسپیکر هم به من معرفی کنید 2.1 باشه برای موزیک...

الان خودم z443 دارم ولی کامل رضایت ندارم و قصد ارتقا دارم تا حدود 600 700. 

بین edifier و logitech در مجموع تفاوت خاصی هست توی این رنج قیمت؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، indianboy گفته است :

با عذرخواهی از صاحب تاپیک 

اگر مشکل دوستمون حل شده، لطفا یه اسپیکر هم به من معرفی کنید 2.1 باشه برای موزیک...

الان خودم z443 دارم ولی کامل رضایت ندارم و قصد ارتقا دارم تا حدود 600 700. 

بین edifier و logitech در مجموع تفاوت خاصی هست توی این رنج قیمت؟

سلام

دیگه بهترین انتخاب   از نظر قدرت  بالا و کیفیت و  شفافیت   میتونه زد623 لاجیتک باشه  که  thx  داره  و  200 واته  و البته   خیلی  تفاوت داره با  مدلی  که  درحال  حاضر دارید   و   نیاز به  تعریفم  نداره

البته  قیمت اکش  بالا رفته  

بین  این دو  برند  که تفاوت  هست   ولی  خب   لاجیتک  این مدلهاش  حداقل  امتحان  پس داده و   طرفدار  بیشتری  داره  

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/review/speaker-headphone/1751-logitech-z623-2-1ch-speaker-review-by-shahrsakhtafzar

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/23, 19:30:43، ferdosi گفته است :

سلام

ممنون از راهنماییت دوست عزیز.فقط چنتا نکته:اول اینکه همونطور که فرمودین برای بودجه متوسط این رنج 5.1 مناسبه.دوم اینه توی کشور ما هرچی رو که امروز نخری روز بعد قیمتش افزایش پیدا میکنه.دو سال پیش قصد خرید فرمان لاجینک رو داشتم که 880 بود دست دست کردم و امسال 1150 خریدمش!!!سوم اینکه الان اکثر کسانی که جنس دست 2 میفروشن قیمتشون به اک خیلی نزدیکه و ادم اک رو بخره بهتره.الان اک اسپیکر لاجیتک پیدا کردم 390 ولی دست دوم همین اسپیکر 550!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 19 ساعت قبل، ali hidden گفته است :

ممنون از راهنماییت دوست عزیز.فقط چنتا نکته:اول اینکه همونطور که فرمودین برای بودجه متوسط این رنج 5.1 مناسبه.دوم اینه توی کشور ما هرچی رو که امروز نخری روز بعد قیمتش افزایش پیدا میکنه.دو سال پیش قصد خرید فرمان لاجینک رو داشتم که 880 بود دست دست کردم و امسال 1150 خریدمش!!!سوم اینکه الان اکثر کسانی که جنس دست 2 میفروشن قیمتشون به اک خیلی نزدیکه و ادم اک رو بخره بهتره.الان اک اسپیکر لاجیتک پیدا کردم 390 ولی دست دوم همین اسپیکر 550!!!!

سلام   خواهش  میکنم بله  این رنج قیمت  البته آکبندش  به این قیمت  نمیارزه   و  درثانی  درمورد  قیمت   کاکرده تو لوازم جانبی  من  جمله  اسپیکر   حداقل  حداقل 30  درص  و   40 تا 50 درصد  حتی  افت قیمت  داره  و  در غیر  اینصورت خریدش   اصلا  توجیه نداره  

زد 506 خودم  اخیرا 50 درصد زیر قیمت  اک فروختم  

زد623  رو  40 درصد  زیر قیمت اک گذاشتم با اینکه  واقعا  با اک فرق  خاصی  نداره!

منظور  عرفش  این بوده و هست  حالا  کسی  میخاد  گرون فروشی  کنه شما  توجه  نکنید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...