رفتن به مطلب

پردازنده های جدید Ryzen،دوران فروش طلایی پردازنده های Athlon 64 را برای AMD دوباره زنده کرد!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

1ec358cd14babe0fd641e5acd9a70643.jpg

AMD طی بیانیه ای اعلام کرد که به مناسبت یک ساله شدن خانواده پردازنده های Ryzen ، مراسمی تحت عنوان "One Year Ryzen Anniversary"  را برگزار خواهد کرد، که در آن موفقیت این پردازنده ها را جشن خواهد گرفت.این شرکت همچنین قرار است از طرح ها و برنامه ریزی های خود در سال 2018 و حتی فراتر از امسال نیز پرده برداری کند.در این باره وقتی که از آقای جیم اندرسون ، مدیر بخش محاسباتی و گرافیکی AMD در مورد سهم بازار و وضعیت آن سوال شد ، وی در جواب گفت : کمپانی ما در طی سال های قبل و بعد از 2000 ، رهبری و کنترل خوبی بر بازار در حوزه پردازنده های مرکزی داشت .به لطف وجود پردازنده های Athlon64 ، رقبای قدرتمندی را نسبت به آنچه که کمپانی اینتل در آن زمان ارائه داد، وارد بازار رقابت کردیم. در ادامه آقای آندرسون گفت : من هیچ دلیلی بر مرور گذشته مان نمیبینم . ما مشکلات زیادی را در تاریخ گذشته مان تجربه کرده ایم و اکنون باز گشته ایم.در دهه 2000 سهم پردازنده های دسکتاپ ما کمی بیش از 20 درصد و در حوزه نوت بوک ها نیز کمی پایین تر از 20 در صد بوده است.

936bd8e4c75870ec6166a861b03c7fc1.jpg

AMD امیدوار است که بتواند با ارائه پردازنده هایی با تعداد هسته بیشتر در مقابل هزینه های کمتر پردازنده های Ryzen و همچنین  با مدیریت فناوریهای مدرن مانند یکپارچه سازی این پردازنده ها با پردازشگرهای گرافیکی VEGA در APU های جدید ، آن دوران طلایی را یک بار دیگر تکرار کند.AMD درسال 2017 بیشترین تمرکز را بر روی سری دسکتاپ پردازنده های Ryzen گذاشت ، اما اکنون در سال 2018 نیز ، تمرکز اصلی خود را بر روی سری موبایل این پردازنده ها متوجه خواهد کرد.سری دسکتاپ Ryzen در سال 2017 بیش از 50 درصد سهم AMD از بازارفروش در این حوزه را افزایش داد.این میزان فروش از محاسبه میزان فروش پردازنده های Ryzen در طی سه ماهه چهارم 2017 ، افزایش قابل ملاحظه 40 درصدی را نشان داد که بیشترین میزان درآمد کسب شده از مشتریان این شرکت بوده است.حتی میزان افزایش فروش 40 و یا 50 درصدی نیز توسط برخی خرده فروشی های مطرح نیز تایید شده است.

ffd5225ef59a0343390d6bc621c5e4c4.jpg

انتظار میرود AMD در سال 2018 ، بیش از 60 مدل پردازنده را در پلتفرمهای مختلف خود راه اندازی کند.البته تمکز اصلی این کمپانی بر روی پردازنده های پرقدرت سری موبایل برای دستگا ههای گیگمینگ قابل حمل خواهد بود.این کمپانی امیدوار است تا در این حوزه از بازار ، درآمد 10 میلیاردی را علاوه بر درآمد 9 میلیاردی پلتفرم دسکتاپ، نصیب آن کند.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون بابت مقاله زیبا ?

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

امیدورارم از این هم بیشتر موفق بشه amd  

هرچی باشه خیلی بیشتر از اینتل مشتری مداره  همونطور که میدونیم همین یک سال پیش اینتل عزیز واسه پردازنده معادل 1700  یعنی مدل 6900 K   هزینه 1000 دلاری از کاربرا میگرفت  

ولی با اومدن رایزن دیگه تولیدش هم متوقف کرد  ?

لینک به دیدگاه

واقعا amd با رایزن شاهکار کرد

من خودم رفیق 2 آتیشه داشتم ک میگفت هرچی هست و نیس فقط intel اما الان خیلی منو تشویق میکنه ک کوچ کردم به رایزن?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

علیرغم تمام پیشرفت  فوق العاده در تعدادهسته  وفرکانس در سرس 2000متاسفانه هنوز توی فرکانس amd عقب مگه 2800x بیرون بیاره ازamd دور از انتظار یک دفعه یک سری از قویترین پردازنده هایش   از چرخه تولید خارج کنند وسری ریفرش پایین تر جانشین آن کنند.باید منتظر مانند کی سری 2800x  بیرون می آورد. یا اینکه مستقیما سراغ نسل بعدی می رود در صورت ورود 2800xبه میدان کار برای پردازنده i7-8700kونسل بعدی آن سری 9وسری i7-7820k خیلی سخت خواهد شد.

لینک به دیدگاه

یعنی ای ام دی با این سیاستاش و برنامه هاش ترکوند.

همین طور پیشرفت کنه و روز به روز  سهمش تو بازار بره بالا اینتل مجبوره تغییراتی محسوس تو پردازنده هاش بزنه و قیمتاش رو پایین بیاره.تا وقتی که ای ام دی باشه و قیمت ارزان کمتر کسی هست که نره به سمت ای ام دی.اما هنوز  هم در مورد ای ام دی تو ذهن مردم یه سری اتفاقات و اخبار کذبی هست که هنوز اینتل رو ترجیح میدن.بابا برید یه کم درمورد پردازنده های ای ام دی تو   سایت های مختلف بخونید  تا متوجه شید که چقدر فرق میکنه با نسل  قدیمیش.

بهرته اینتل از هم از این سیاست های بدش دست برداره

زنده باد ای ام دی??

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

Amd با همین فرمون بره تا چند سال دیگه راحت کامل بازارشو از اینتل پس میگیره... ? 

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

ای ام دی اگه مشکل دیرینه ی مدیریت رم رو حل کنه واقعا دیگه هیچ بهونه ای برای نخریدنش وجود نخواهد داشت

لینک به دیدگاه

امیدوارم بعد از یکه تازی سیاست اینتل رو در پیش نگیره   AMD ?

لینک به دیدگاه

تنها مشکل پردازنده های amd قدرت تک هسته ای ضعیف تر نسبت به intel هست که برا افرادی مثل من که شبیه ساز کنسولا قدیمیو استفاده میکنم اینتل بهتره.اینو درست کنه دیگه اینتل میوفته عقب

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

تنها مشکل پردازنده های amd قدرت تک هسته ای ضعیف تر نسبت به intel هست که برا افرادی مثل من که شبیه ساز کنسولا قدیمیو استفاده میکنم اینتل بهتره.اینو درست کنه دیگه اینتل میوفته عقب

البته این مشگل amd  نیست مشکل برنامه نویس ها هست که تنبلی میکنن و نمیان نرم افزارهاشونو برای پردازش های چند رشته ای بهینه کنن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...