رفتن به مطلب

مشاوره خرید هدست محدوده 20000 تومان

ali_8114
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز لیون،

قصد خرید هدست در محدوده قیمتی 200 هزار تومن رو دارم

در این رده قیمتی خیلی محصولات زیادی نداریم متاسفانه و اغلب محصولات متنوع یا در محدوده 300000 تومن و بالاتر هستن یا در رده 120-130 هزار تومن

اگه دوستان در این رده قیمتی، محصول خوبی سراغ دارن توصیه بکنن ممنون میشم

خودم cm mh320 رو مد نظر دارم https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/لوازم-جانبی-کامپیوتر/هدست---هدفون/cooler-master/هدست-گیمینگ-کولر-مستر-masterpulse-mh320.html

چیز خوب دیگه ای پیدا نکردم. هدست روگوشی باشه میکروفون هم داشته باشه به منظور ویس چت در گیم (نه خود گیمینگ). در پخش موزیک هم خوب باشه و بیس خوبی بزنه. توقع ندارم مثه ریزر کرکن بیس بکوبه ولی مثل این هدفون بلوتوثیای 20 تومنی مترو هم نباشه. با دوتا جک 3.5 هم وصل بشه ترجیحا. برند باز هم نیستم و هرچی خوب باشه میخرم

نظرتون راجع به mh320 چیه؟ ریویو های خارجی بعضیاشون ازش تعریف کردن و بعضیاشونم تعریف نکردن و توصیه به خرید مدل بالاتر و گرونتر کردن

ممنون میشم راهنماییم کنین و حداکثر بودجه اختصاصی هم 220 هست. بیشتر ندارم |:

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

اگه 20 تومان بیشتر هزینه کنید این مدل عالیه  Logitech G430 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، unhappy گفته است :

اگه 20 تومان بیشتر هزینه کنید این مدل عالیه  Logitech G430 

در مورد g430 نقد هاشو خوندم

چون کاپ هاش کاملا ایزوله نیستن بیس خوبی ازشون شنیده نمیشه.

فقط دارم به این علت هدست میخرم که وویس چت لازم دارم. اولویت بعدی موزیکه نه جزییات گیمینگ. قرار نیست تو فورزا صدا چرخ بگیرم |:

این گزینه هم هست: یه هدفون خوب خریداری کنم با یه میکروفون رومیزی معمولی

این گزینه چطوره دوستان؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، testaccount گفته است :

g430 بهترین انتخاب در این بازه قیمت هست. من خودم دارم و به طور کامل نویز بیرون را حذف میکنه وقتی میذارم هیچی از بیرون شنیده نمیشه. در کل بهترین هدست در رنج 200 هزار تومن همینه.

عملکردش در پخش موزیک چطوره؟

از نظر تفکیک فرکانس ها و همچنین میزان شفافیت بیس چطور عمل میکنه؟

لینک به دیدگاه

داداش علی اشتباه قیمت رو زدی توی موضوع!من میخواستم تسکو و فراسو بیاند پیشنهاد بدم!:D

راستش اول پیشنهادم لاجیتک هست یکم هزینه بیشتر کنید 250تومان میتونی کریتیو sound blaster x .        کولر مستر و کینگ استون هم جدید آمدن ولی قیمت فضایی دارند!

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

داداش علی اشتباه قیمت رو زدی توی موضوع!من میخواستم تسکو و فراسو بیاند پیشنهاد بدم!:D

راستش اول پیشنهادم لاجیتک هست یکم هزینه بیشتر کنید 250تومان میتونی کریتیو sound blaster x .        کولر مستر و کینگ استون هم جدید آمدن ولی قیمت فضایی دارند!

ممنون گفتی درستش میکنم الان

راستش امیرجان لاجیتک نمیگیرم. چه فروشنده ها چه کریتیک های خارجی چه مصرف کننده ها همه به اتفاق میگن بیس تو موزیک نمیزنه. تفکیکش عالیه ولی بیس نمیزنه
بالاتر هم راستش نمیتونم برم. همین g430 الان رو 240 موجوده. sound blasterX h3 هم 290 قیمت خورده الان تو آریا

الان گزینه هام یکی کولرمستر mh320 عه یکی هم یه پله قیمتی بیام پایینتر. چون بالاتر نمیتونم برم |:

رفتم تو رده 120-150 تومن و مدلای جنیوس hs-h560 و msi ds502 و creative sound blaster blaze رو دارم بررسی میکنم

یا تا فردا صب میزنم با تیپاکس بیاد سریع یا کلا میره واس بعد عید

https://....ir/computer-accessories/headset-headphone/headset-genius-hs-g560-gaming

https://....ir/computer-accessories/headset-headphone/headset-msi-ds501-gaming

https://....ir/computer-accessories/headset-headphone/headset-creative-sound-blaster-blaze-gaming

راستش اصلا تفکیک صدا تو گیم و صدا پا مهم نیست واسم فقط میخوام تو موزیک خوب بکوبه و یه میکروفونم داشته باشه /:

فکر میکنم بهتر باشه که یه هدفون سونی یا سنهایزر یا jbl خوب بخرم به علاوه یه میکروفون رومیزی

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن اگه یه برند معروف که اصلا تخصصش یه چیز دیگست بیاد یه چیزی دیگه تولید کنه حتما اون خوبه!!؟؟

پیشنهادم به شما اینه حتما یه سر به این سایت بزنید : https://iranheadphone.com

ازشون بپرسید واسه چه کاری میخواید راهنمایی تون میکنن

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

ممنون گفتی درستش میکنم الان

راستش امیرجان لاجیتک نمیگیرم. چه فروشنده ها چه کریتیک های خارجی چه مصرف کننده ها همه به اتفاق میگن بیس تو موزیک نمیزنه. تفکیکش عالیه ولی بیس نمیزنه
بالاتر هم راستش نمیتونم برم. همین g430 الان رو 240 موجوده. sound blasterX h3 هم 290 قیمت خورده الان تو آریا

الان گزینه هام یکی کولرمستر mh320 عه یکی هم یه پله قیمتی بیام پایینتر. چون بالاتر نمیتونم برم |:

رفتم تو رده 120-150 تومن و مدلای جنیوس hs-h560 و msi ds502 و creative sound blaster blaze رو دارم بررسی میکنم

یا تا فردا صب میزنم با تیپاکس بیاد سریع یا کلا میره واس بعد عید

https://....ir/computer-accessories/headset-headphone/headset-genius-hs-g560-gaming

https://....ir/computer-accessories/headset-headphone/headset-msi-ds501-gaming

https://....ir/computer-accessories/headset-headphone/headset-creative-sound-blaster-blaze-gaming

راستش اصلا تفکیک صدا تو گیم و صدا پا مهم نیست واسم فقط میخوام تو موزیک خوب بکوبه و یه میکروفونم داشته باشه /:

فکر میکنم بهتر باشه که یه هدفون سونی یا سنهایزر یا jbl خوب بخرم به علاوه یه میکروفون رومیزی

جنیوس مرخصه . توی چیزهای پیش و پا افتاده مثل کیبورد و موس و دسته بازی با کیفیت ساختن مونده چه برسه یه جیزی که بحث صدا وسطه . من خودم creative sound blaster jamرو دارم خیلی کوچیکه ولی بیس و تفکیک صدای محشری داره ! ام اس آی کیفیت خوبی داره ولی شنیدم به گوش فشار وارد میکنه اولویت من اینه:

1-کریتیو sound blaster blaze gaming

2-msi DS 501

استودیو سنهایزر جز بهترین هدست هاست برای موسیقی ولی برای گیم نه زیاد و مشخص نیست اگر موسیقی برات مهمتر از گیمه سنهایزر . سونی اگر ps4goldرو بگیری عالیه و خیلی سبکه ولی ظریفه 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

استودیو سنهایزر جز بهترین هدست هاست برای موسیقی ولی برای گیم نه زیاد و مشخص نیست اگر موسیقی برات مهمتر از گیمه سنهایزر . سونی اگر ps4goldرو بگیری عالیه و خیلی سبکه ولی ظریفه 

سنهایزر الان وضعیت موجودیش خیلی خرابه

باید تا اواخر فروردین صبر کنم واسه اون. پارسال میخواستم یه سنهایزر خوب بگیرم ولی خب روز خرید ناموجود شد و منتفی شد همه چی

بودجه به سونی نمیرسه. احتمالا تا بعد عید برای سنهایزر صبر کنم اونم هدفون نه هدست.

یه میکروفون رومیزی خوب هم میگیرم برای امور مربوطه

با تشکر از راهنمایی های همه عزیزان :)

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/26, 06:24:06، ali_8114 گفته است :

در مورد g430 نقد هاشو خوندم

چون کاپ هاش کاملا ایزوله نیستن بیس خوبی ازشون شنیده نمیشه.

فقط دارم به این علت هدست میخرم که وویس چت لازم دارم. اولویت بعدی موزیکه نه جزییات گیمینگ. قرار نیست تو فورزا صدا چرخ بگیرم |:

این گزینه هم هست: یه هدفون خوب خریداری کنم با یه میکروفون رومیزی معمولی

این گزینه چطوره دوستان؟

میتونید بگید رنج قیمت میکروفون ها چقدره ؟

من یه میکروفون میخوام مثلا بشه وصل کرد به پیراهن، همچین چیزی با یک کیفیت مناسب صدای خروجی برای طرف مقابل.

شما سایتی میشناسید برای فروش ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، @حامد@ گفته است :

میتونید بگید رنج قیمت میکروفون ها چقدره ؟

من یه میکروفون میخوام مثلا بشه وصل کرد به پیراهن، همچین چیزی با یک کیفیت مناسب صدای خروجی برای طرف مقابل.

شما سایتی میشناسید برای فروش ؟

والا راستش عزیز دل میکروفون های حرفه ای دیجیکالا که همه بالای 200 قیمت دارن

امشب یا فردا یه سر میرم بازار ببینم میشه چیزی پیدا کرد یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

والا راستش عزیز دل میکروفون های حرفه ای دیجیکالا که همه بالای 200 قیمت دارن

امشب یا فردا یه سر میرم بازار ببینم میشه چیزی پیدا کرد یا نه؟

اگر مدل غیر حرفه ای که مناسب باشه برای گیم و در همین حد که صدا با کیفیت مناسب برسه به مخاطب یا هم تیمی پیدا کردید لطفی کنید من رو هم در جریان بزارید.

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/26, 23:02:25، testaccount گفته است :

الان منظورت لاجیتک بود؟ لاجیتک برندی هست که دقیقا تخصصش ساختن لوازم جانبی کامپیوتر یا peripheral هست. هدست هاش هم مثل بقیه محصولاتش عالی هستند و با بقیه برند ها رقابت می کنند.

کسی اصلا اسم برندی رو اورد!؟ :| 

هدست های خوبی تو بازار هست , یه خورده بگردید

ویرایش شده توسط Illidan
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...