رفتن به مطلب

خریدار فن بالای coolermaster-haf-X

obka
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

یک فن جهت نصب در بالای کیس هاف ایکس نیاز دارم اگر led باشه ک چه بهتر نبود هم معمولی باشه کفایت میکنه الان خودش یکی داره ولی یکی دیگه هم میخوام که جاشو پر کنه این فن حتما باید از همین شرکت باشه و ابعاد هم فکر میکنم 24 باشه البته نمیدونم شک دارم دوستانی که میدونند تصحیح کنند

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت مورد نظرتون چقدره ؟

لینک به دیدگاه

قیمت خاصی مد نظرم نیست ولی ابعادش :

Top:200 x 30mm fans

هستش شما اگر داری قیمت بده من پرس و جو میکنم

با تشکر

لینک به دیدگاه

اینم لینک محصول برای دیدن اطلاعات دقیق تر :

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6653

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به این لینک فنی که شما میخواید اگه پیدا بشه بالای 30 تومن قیمتش خواهد بود. من دارم ولی مال کیس HAF 932 خودمه و لازمش دارم. بعید میدونم اینجا گیرتون بیاد. البته فکر نمی کنم 2تا با یکی در بالا تفاوت زیادی در چرخش هوا ایجاد بکنه.به نظر من بیخیال شو همون یکی کافیه @};-

لینک به دیدگاه

حرف شما کاملا متین هستش و بعید به نظر میادش گیر بیادش ولی من برای گردش هوا زیاد نیازی ندارم بیشتر برا جلوگیری از نفوذ گرد و غبار هستش

خلاصه مرسی

منتظر دوستانی میشیم که دارند

لینک به دیدگاه

حرف شما کاملا متین هستش و بعید به نظر میادش گیر بیادش ولی من برای گردش هوا زیاد نیازی ندارم بیشتر برا جلوگیری از نفوذ گرد و غبار هستش

خلاصه مرسی

منتظر دوستانی میشیم که دارند

دوست عزیز من این نوع فن رو براتون سراغ دارم و فکر نمیکنم حتماً مارکش کولر مستر باشه ولی از نظر نویز واقعاً کم صداست .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من این نوع فن رو براتون سراغ دارم و فکر نمیکنم حتماً مارکش کولر مستر باشه ولی از نظر نویز واقعاً کم صداست .

سلام عزیزم میتونی واسم سراغشو بگیری ببینی چه طوریه ؟ البته تاکید شدید دارم کولر مستر باشه مارک دیگه ای رو نمیتونم بزنم به هاف ایکس اگر کولر مستر باشه میخوام زحمتشو واسم بکشی ممنون میشم یک خبر بهم بدی

لینک به دیدگاه

همچنان منتظرم و خریدارم دوستان کسی داره اعلام کنه

لینک به دیدگاه

می گم بیا این کیس رو بی خیال شو !

کشتی خودتو همه جا تاپیک زدی ! :دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...