رفتن به مطلب

بهترین سرویس adsl در مشهد ؟؟؟ ( راهنمایی)

ashkan.t
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام میخوام یه سرویس adsl بگیرم 128 یا 256 6 ماهه باظرفیت حدود 12 گیگ یا بیشتر

به نظر شما کدام شرکت بهترین سرعت رو دارن و قطع نمیشن؟؟ (در مشهد )

با تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام

شما می تونید هم از مخابرات تهیه کنید و هم از شرکت های PAP.

آیا منطقه ی شما بر روی فیبر نوری است؟ اگر این طور است باید از مخابرات تهیه کنید. (چون شما نگفتید آیا برروی فیبر نوری هست یا خیر؟)

اصولا شما از هر شرکت از PAP ها تهیه کنید پورت آن بر روی 2 مگابیت یا یک مگابیت بسته شده است. ولی شرکت صبانت حداکثر نرخ دانلود رو برروی یک مگابیت معادل 115 الی 128 کیلوبایت بر ثانیه قرار داده در حالی که DOWNSTREAM بروی 2048kbps قرار دارد. ولی شرکت شاتل حداکثر نرخ دانلود همان 2 مگابیت یعنی حدودا 230 الی 250 کیلوبایت بر ثانیه(در بهترین حالت) است.

البته من یک خبرایی شنیدم که گاها! سرعتتون به همون سرعت واقعی یعنی مثلا 16 کیلوبایت در ثانیه ارتقا!!(128kbps) میدن!

راجع به عدم فروش حجمی هم باید از شرکت بپرسید تا ببینید آیا بخش نامه براشون اومده یا نه؟!!!

خود من صبانت دارم. ولی دوستان من شاتل دارند. خوبی شاتل اینکه مثلا به خاطر تولد شما و یا مناسبت های مشهور به شما حجم رایگان میده ولی صبانت ....!

من از پارس آنلاین اطلاعی ندارم.

ویرایش شده توسط linux
لینک به دیدگاه

سلام

شما می تونید هم از مخابرات تهیه کنید و هم از شرکت های PAP.

آیا منطقه ی شما بر روی فیبر نوری است؟ اگر این طور است باید از مخابرات تهیه کنید. (چون شما نگفتید آیا برروی فیبر نوری هست یا خیر؟)

اصولا شما از هر شرکت از PAP ها تهیه کنید پورت آن بر روی 2 مگابیت یا یک مگابیت بسته شده است. ولی شرکت صبانت حداکثر نرخ دانلود رو برروی یک مگابیت معادل 115 الی 128 کیلوبایت بر ثانیه قرار داده در حالی که DOWNSTREAM بروی 2048kbps قرار دارد. ولی شرکت شاتل حداکثر نرخ دانلود همان 2 مگابیت یعنی حدودا 230 الی 250 کیلوبایت بر ثانیه(در بهترین حالت) است.

البته من یک خبرایی شنیدم که گاها! سرعتتون به همون سرعت واقعی یعنی مثلا 16 کیلوبایت در ثانیه ارتقا!!(128kbps) میدن!

راجع به عدم فروش حجمی هم باید از شرکت بپرسید تا ببینید آیا بخش نامه براشون اومده یا نه؟!!!

خود من صبانت دارم. ولی دوستان من شاتل دارند. خوبی شاتل اینکه مثلا به خاطر تولد شما و یا مناسبت های مشهور به شما حجم رایگان میده ولی صبانت ....!

من از پارس آنلاین اطلاعی ندارم.

فیبر نوری نیست مسی هست.

من خودم صبانت داشتم تا چند روز پیش تا شارژش تموم شد زیای خوب نبود ولی الان میخوام پارس انلاین بگیرم 256 به نظر شما شاتل 128 بهتر است یا پارس انلاین؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• 9 سال بعد...

سلام و عرض ادب خدمت دوستان، صبحتون بخیر 

حقیقتا من خیلی در رابطه با اینکه چه ISP ای بهتر هست تحقیق کردم و فهمیدم که Ping دریافتی شما در بازی، رابطه مستقیم داره با شهر و منطقه ای مستقر هستین( اساسی ترین نکتش همین بود وگرنه خیلی از آپشن های دیگه دخیله 😁) .

اما متاسفانه اطلاعات دقیقی در رابطه با اینکه توی مشهد چه ISP بهترین پینگ رو میده موجود نیست، میشه لطفا تجربیاتتون رو در اختیار من بذارین؟

ISP فعلی من: آسیاتک

پروفایل گیمینگ: ندارم ( اصلا نمیدونم آسیاتک داره یا نه 😁)

بازی های روتین من: PUBG Mobile و CallOfDuty

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...