رفتن به مطلب

milad_sn
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من هم در بازی Assassin's Creed Odyssey با همین خطای isdone.dll مواجه میشدم و هیچکدام از راه حلهای بالا هم موثر نبود
در نهایت فایل iso بازی رو منتقل کردم به سیستم قدیمی خودم و در کمال تعجب ، روی سیستم قدیمی ام به راحتی اکستراکت شد و هیچ خطایی هم نداد !

بنظرم مشکل نرم افزاری نیست و مشکل احتمالا از ناسازگاری رم هست

لینک به دیدگاه

• ارسال 55
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

این خطا یعنی فایل به درستی اکسترکت نشده 3 تا حالت داره یا سیستم استیبل نیست اورکلاک شده باید کم بشه یا احتمالا رم یا هارد سیستم چند بلوکش اسیب دیده باید کامل تست بشن یا فایل به درستی دانلود نشده که باید مجدد دانلودش کنید البته اینم ممکنه کلا سورس سایتش مشکل داشته یکبار دیگه از جای دیگه یا حتی یک نسخه دیگش حتی دانلود کنید یادمه فیت گریل کلا یکی از بازی هاش مشکل داشت

اگر روی یک سیستم دیگه بازی نصب می شه پس 2 گزینه دیگه باقی می مونه اگر فرکانس ها کم کردید نشد مشکل سخت افزاری دارید

محتمل ترین حالت مشکل رم یا هارد می تونه باشه 

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، مهیار تاپاک گفته است:

مشکل از فایل های بازی نیس مشکل از فایل های ناقص ویندوز شما هست / اخرین نسخه ویندوز رو نصب کن و یا فایل isdone.dll رو دان کن و تو پوشه C:\Windows\SysWOW64 پیست کن / به انگلیسی بنویس download isdone.dll فایل unarc.dll هم دان کن استخراج کن و دقیقا به روش فایل قبلی اینم تو همون مسیر پیست کن

این راه هارو رفتم فایده نداشت ویندوز هم بازی های دیگه مثل کال اف بلک اپس 1 تا 3 رو باز میکنه ایول یک هم نصب شد واسه ماین هم مشکلی نداره

8 ساعت قبل، Only gamer گفته است:

عزیز من همین مشکل رو داشتم ، رم هارو تست کردم ایراد داشتن و عوض شون که کردم اوکی شدن ، پیشنهاد میکنم با نرم افزار memtest 86 رم هارو چک کنین راهنمایی هم خواستید پ.خ بدید کمک تون کنم.

image.thumb.png.598e43c59b5a4bbe4cfa24d889e08af6.png

لینک به دیدگاه

۲۳ دقیقه قبل، YUNKI گفته است:

این راه هارو رفتم فایده نداشت ویندوز هم بازی های دیگه مثل کال اف بلک اپس 1 تا 3 رو باز میکنه ایول یک هم نصب شد واسه ماین هم مشکلی نداره

image.thumb.png.598e43c59b5a4bbe4cfa24d889e08af6.png

شما در سرچ ویندوز عبارت memory سرچ کن گزینه ای برای تست رم شما میاد بعدش قبول کن تا ری استارت بشه کلش چک بشه اگر مشکلی باشه در بوت بعدی به شما اطلاع می ده

مرحله بعدی باید ssd یا هارد مبدا و مقصد نصب با hdtune سکتور به سکتور چک کنید

isdone.dll هیچ ربطی به فایل های ویندوز نداره یعنی فایل های بازی کراپتد و خراب شدن

یکبار مراحل بالا که گفتم برید 100 درصد مشکلتون رو پیدا می کنید

لینک به دیدگاه

از دی ال فاکس دانلود کردم اوکی شد تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتن🙏

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، YUNKI گفته است:

از دی ال فاکس دانلود کردم اوکی شد تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتن🙏

من گفتم به شما کارهای بالا رو انجام بدید درست می شه این همه مدت نرفته بودید از یک سورس دیگه بگیرید امتحانش کنید چون بالا گفتم مورد سوم ممکنه فایل به درستی دانلود نشده باشه از یک سورس دیگه دانلودش کنید

به هر حال خوشحالم که مشکلتون حل شد😀

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...