رفتن به مطلب

لطفاً راهنماییم کنید واسه ارتقاء سیستم.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز.

می خوام سیستمم رو ارتقا بدم. در حد 200-250 می خوام واسش بودجه بذارم و نه بیشتر.:D

واسه کارهای عادی از سیستم استفاده می کنم.در حد فرمت کردن فایلهای تصویری و انتقال از هندی کم به هارد و ذخیره روی دی وی دی.واسه بازی هم مطلقاً استفاده نمیکنم.

خوب..نیاز به مادر برد، سی پی یو ، رام ، هارد 250 و کارت گرافیکی دارم. البته اگه مادر بردی بردارم که کارت گرافیکی آنبرد داشته باشه بحث فرق می کنه.

راهنماییم کنید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده

+CPU: AMD Athlon 64 X2 5200

Mainboard: را توصیه میکنم با کارت گرافیک آنبورد انتخاب کنید، چون کار شما بیش از آن نیازی ندارد

Ram: هم 1 تا 2 گیگابایت باس 800 ،در حال حاضر Patriot Dual Channel را توصیه میکنم

HDD: هم وسترن دیجیتال 250 یا 300 گیگ که فکر کنم 8 مگ بافر است و برای کار شما مناسب

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده

+CPU: AMD Athlon 64 X2 5200

Mainboard: را توصیه میکنم با کارت گرافیک آنبورد انتخاب کنید، چون کار شما بیش از آن نیازی ندارد

Ram: هم 1 تا 2 گیگابایت باس 800 ،در حال حاضر Patriot Dual Channel را توصیه میکنم

HDD: هم وسترن دیجیتال 250 یا 300 گیگ که فکر کنم 8 مگ بافر است و برای کار شما مناسب

من کلا دید خوبی نسبت به مادر برد با کارت گرافیک آنبرد ندارم...ولی به هر حال چه مدلی رو شما پیشنهاد میکنید؟

دوستان کسی سیستم اینتل پیشنهادی نداره؟

لینک به دیدگاه

سلام

شما برای ارتقاء سیستمتون اول باید ببینید سیستمی که الان دارید چیه تا هم بهتر انتخاب کنید . هم در صرف هزینه صرفه جویی:D

پیشنهاد بنده در مورد ارتقاء سیستمتون اینه با توجه به تجربه و قیمتهایی که دارن:

Cpu: E2180 Dual core

Ram :1G Boss 800 Patriot

H.D.D:250 Sata Maxtor /Seagate

M.B: MSI 945 Neo5

VGA: 8400 GS 256Mb

cpu:در حدود 66تا 70_Ram:درحدود 25 تا28_ H.D.D: در حدود 48تا 52_ MB:در حدود 70 و VGA: درحدود 40هزار تومن

البته با انتخاب MB 945GCM5 or 7 MSIکه Onboard هم هست در صرف هزینه در حدود 40 تا 50 هزار صرفه جویی میشه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

rezrez عزیز، حرف شما هیچگونه دلیل درستی برای انتخاب نکردن AMD نیست.

اما اگر اینتل مد نظر شماست پیشنهاد بنده:

CPU:

Intel core 2 DUO E4500

یا

Intel core 2 DUO E4600

مادربورد:

MSI P31 NEO-F

یا

Abit AB9

رم:

PATRIOT DDR II 2GB Dual Channel Bus 800

کارت گرافیک و هارد هم بسته به نظر خود شماست

لینک به دیدگاه

rezrez عزیز، حرف شما هیچگونه دلیل درستی برای انتخاب نکردن AMD نیست.

اما اگر اینتل مد نظر شماست پیشنهاد بنده:

CPU:

Intel core 2 DUO E4500

یا

Intel core 2 DUO E4600

مادربورد:

MSI P31 NEO-F

یا

Abit AB9

رم:

PATRIOT DDR II 2GB Dual Channel Bus 800

کارت گرافیک و هارد هم بسته به نظر خود شماست

ممنونم واسه پیشنهاد سیستمی که دادید.

ولی این خیلی بیشتر از 250 درمیاد که! :D

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب اگر کار گرافیکی ندارید مادربورد انبرد انتخاب خوبیه و بعدها میتونید ارتقا بدید .

سیستمی که اقا کیوان معرفی کردن مادربورش چیپش انویدیاست و کارت انیردش 7100 هست و با 1333 رو هم ساپورت میکنه و نسبت به قیمتش کاملا عالیه . و قیمتها هم حدودا به ترتیب زیره :

cpu intel 2180 64= 64000

MB ECS 7100 44= 46000

ram team 1g/800 25.5 = 25000

or 2x1g/800 = 48000

HDD 250GB = 46000

خوب این حدودا در میاد. 240000 تومان که فکر میکنم مورد خوبیه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب اگر کار گرافیکی ندارید مادربورد انبرد انتخاب خوبیه و بعدها میتونید ارتقا بدید .

سیستمی که اقا کیوان معرفی کردن مادربورش چیپش انویدیاست و کارت انیردش 7100 هست و با 1333 رو هم ساپورت میکنه و نسبت به قیمتش کاملا عالیه . و قیمتها هم حدودا به ترتیب زیره :

cpu intel 2180 64= 64000

MB ECS 7100 44= 46000

ram team 1g/800 25.5 = 25000

or 2x1g/800 = 48000

HDD 250GB = 46000

خوب این حدودا در میاد. 240000 تومان که فکر میکنم مورد خوبیه .

موفق باشید

از راهنمایی همگی ممنونم.:Dلطف کردید

رام team تازه وارد بازار ایران شده. من مقاله معرفی این رام رو خوندم. با این وجود فکر نمی کنید patriot بهتر باشه؟

لینک به دیدگاه

از راهنمایی همگی ممنونم.:Dلطف کردید

رام team تازه وارد بازار ایران شده. من مقاله معرفی این رام رو خوندم. با این وجود فکر نمی کنید patriot بهتر باشه؟

درسته بهتره ولي فكر مي كنم 20 تومان قيمتش بيشتر باشه_در مورد مادربرد هم نام مادربرد رو google‏ بزنيد_

لینک به دیدگاه

از راهنمایی همگی ممنونم.لطف کردید

با سلام

این رمها هنوز با هم مقایسه نشدن و تا چند روز دیگه با هم مقایسه میشن و نتیجه توی سایت گذاشته میشه .

درسته بهتره ولي فكر مي كنم 20 تومان قيمتش بيشتر باشه_در مورد مادربرد هم نام مادربرد رو google‏ بزنيد_

دوست خوبم قیمت هر دو نسبتا برابره و هنوز تستی از اینها صورت نگرفته و چطور میفرمایید که پاتریت قویتره ؟ باید حتما تست بشن و بعد نظر علمی داد . و هیچ وقت گرونتر بودن یا معروف بودن و یا پرفروش بدون یک کالا حتما بهتر بودن رو ثابت نمیکنه . تا چند روز صبر کنید این رمها دست یکی از دوستان حرفه ای هستش و دارن تستش میکنن .

لینک به دیدگاه

سعید خان

رم های فعلی CL5 هستند، پس رم های مناسب حرفه ایی ها واسه اورکلاک نیستند

بهمین خاطر تست هایی در زمینه

Allocate Small Block

Read Cached

Read Uncached

Write

Large RAM

میتواند براحتی نتیجه مقایسه این رم ها را معین کند، همچنان منتظر نتایج هستیم.

اما حدس میزنم، ضعیفتر نباشد مطمئنا قویتر خواهد بود.

لینک به دیدگاه

سعید خان

رم های فعلی CL5 هستند، پس رم های مناسب حرفه ایی ها واسه اورکلاک نیستند

بهمین خاطر تست هایی در زمینه

Allocate Small Block

Read Cached

Read Uncached

Write

Large RAM

میتواند براحتی نتیجه مقایسه این رم ها را معین کند، همچنان منتظر نتایج هستیم.

اما حدس میزنم، ضعیفتر نباشد مطمئنا قویتر خواهد بود.

درود

خوب تست این رمها همشون CL5 هستند . خوب در نتیجه چیزی که بدست میاد در هر حالت در حالت مساوی خواهد بو د .

لینک به دیدگاه

خوب رم رو منتظر می مونم ببینم کدوم یکی بهتره.

راجع به مادر برد... GF7100PVT-M EliteGroup -من این مادر برد رو توی شهر پیدا نکردم.کجا می شه تهیه کرد؟

لینک به دیدگاه

یعنی چه تو شهر پیدا نکردی ؟؟؟

یعنی من که الان دارمش خارج شهرم ؟؟؟

شما از کجا و کی تهیه کردید؟

لینک به دیدگاه

شما از کجا و کی تهیه کردید؟

با سلام

دوست من این مادربورد موجوده و قیمتش هم 45000 تومانه و هر وقت خواسید سریعا براتون فرستاده میشه

لینک به دیدگاه

خوب رم رو منتظر می مونم ببینم کدوم یکی بهتره.

راجع به مادر برد... GF7100PVT-M EliteGroup -من این مادر برد رو توی شهر پیدا نکردم.کجا می شه تهیه کرد؟

خوب مي توني p4m900t-m2 رو بخري كه بيشتر توي شهر هست 42 هم هست فقط يك نظر خواهي از دوستان بكن كه نسبت 7100 از نظر كارايي يا ... در سطح بدتري نباشه.

لینک به دیدگاه

خوب مي توني p4m900t-m2 رو بخري كه بيشتر توي شهر هست 42 هم هست فقط يك نظر خواهي از دوستان بكن كه نسبت 7100 از نظر كارايي يا ... در سطح بدتري نباشه.

ممنونم دوست من

اگه بقه دوستان نظرشون رو راجع به این 2 مادر برد همین جا بگن ممنون می شم.

لینک به دیدگاه

ممنونم دوست من

اگه بقه دوستان نظرشون رو راجع به این 2 مادر برد همین جا بگن ممنون می شم.

با سلام

دوست من این مادبورد 7100 رو ما موجود داریم . و اگر خواستید میتونم براتون بفرستم . اگر در تهران هستید با پیک و اگر در شهرستان هستید بابتش یه فکر میکنم .

ولی در مورد مادربوردی که دوستمون زحمت کشید پیشنهاد دادن باید بگم که یه مقدار قدیمی و ضعیف هستش . و چیپشم VIA هستش . این هم لینکش :

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3732752&Sku=S458-1304&SRCCODE=GOOGLEBASE&cm_mmc_o=TBBTkwCjCVyBpAgf%20mwzygtCjCVRqCjCVRq

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...