رفتن به مطلب

لطفاً راهنماییم کنید واسه ارتقاء سیستم.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

متشکرم!:)

ولی من اصلاً از AMD خوشم نمیاد

به نظر من هم amd‏ بخريد بهتره.

ميتونيد مين asus m2a-mx‏ بخريد كه هم vga‏ آن ati x1200 هم از نظر كلاك كردن بهتره.قيمتش هم 60 تومان هست.

براي cpu‏ هم 4600 بندازيد كه‎ ‎2.4 ‎ هست در حالي كه 2180 كه هم رده قيمتي آن هست 2 هست.از نظر كش هم برابرند در ضمن amd‏ قابليت شبه سازي هم دارد كه اينم 65 در مياد.

رم هم در صورتي كه ويندوز 64 بيتي مي خواهيد نصب كنيد 4gb‏ بندازيد ولي در صورتي كه 32 بيتي نصب مي كنيد همون 2gb‏ كامي هست كه اينم 100 يا 48 ميشه.

هارد هم كه 47 تومان ميشه.

لینک به دیدگاه

به نظر من هم amd‏ بخريد بهتره.

ميتونيد مين asus m2a-mx‏ بخريد كه هم vga‏ آن ati x1200 هم از نظر كلاك كردن بهتره.قيمتش هم 60 تومان هست.

براي cpu‏ هم 4600 بندازيد كه‎ ‎2.4 ‎ هست در حالي كه 2180 كه هم رده قيمتي آن هست 2 هست.از نظر كش هم برابرند در ضمن amd‏ قابليت شبه سازي هم دارد كه اينم 65 در مياد.

رم هم در صورتي كه ويندوز 64 بيتي مي خواهيد نصب كنيد 4gb‏ بندازيد ولي در صورتي كه 32 بيتي نصب مي كنيد همون 2gb‏ كامي هست كه اينم 100 يا 48 ميشه.

هارد هم كه 47 تومان ميشه.

درود

به نظر من اگر AMD برداره شاید از 2180 قوی تر باشه اون هم خیلی کم ولی 4600 چند درصد قویتر از 4600 هستش . خوب خیلی از انتخابها بستگی به مشتریها داره . خیلی ها هستند AMd مخیرند و اینتل خوششون نمیاد . و باالعکس .

در کل پیشنهاد شما هم نسبت به قیمت خوب بود ولی مادربورد رو میتونه با همین قیمت قویتر برداره .

لینک به دیدگاه

درود

به نظر من اگر AMD برداره شاید از 2180 قوی تر باشه اون هم خیلی کم ولی 4600 چند درصد قویتر از 4600 هستش . خوب خیلی از انتخابها بستگی به مشتریها داره . خیلی ها هستند AMd مخیرند و اینتل خوششون نمیاد . و باالعکس .

در کل پیشنهاد شما هم نسبت به قیمت خوب بود ولی مادربورد رو میتونه با همین قیمت قویتر برداره .

به نظر من بايد با توجه به قهمت سنجيد نه مدل.اين e4600 كه شما فرموديد كمي قوي تره خوب 40 تومن هم قيمتش بيشتره.به نظر بنده براي زير كساني كه زير 500 مي خواهند خرج كنند amd ‎‏ بهتره و براي بالاي 500 intel‏ بهتره.

يك لطفي كنيد اون مادربردي هم كه فرموديد با همين قيمت و كاراي بيشتر رو مشخصات + vga‏ هم سطح آنبرد آن را بديد تا به بانك اطلاعات من اظافه بشه.

لینک به دیدگاه

به نظر من بايد با توجه به قهمت سنجيد نه مدل.اين e4600 كه شما فرموديد كمي قوي تره خوب 40 تومن هم قيمتش بيشتره.به نظر بنده براي زير كساني كه زير 500 مي خواهند خرج كنند amd ‎‏ بهتره و براي بالاي 500 intel‏ بهتره.

يك لطفي كنيد اون مادربردي هم كه فرموديد با همين قيمت و كاراي بيشتر رو مشخصات + vga‏ هم سطح آنبرد آن را بديد تا به بانك اطلاعات من اظافه بشه.

با سلام

در کل من هیچ تعصبی در مورد اینتل یا هر قطعه دیگه ای ندارم ولی دوست دارم یه سری اطلاعات بدیدیم و یه سری اطلاعات از دوستانی مثل شما بگیریم . خوب به نظر من جملتون اشتباست . چون زیر 500 تومان اینتل 2180 قوی تر از 4600 هستش . و قیمتش هم نسبتا برابرن . و مادربوردهای خیلی قوی هستش که اینتل ساپورت میکنه . در کل انتخاب بین این دو پردازنده باید به دست مشتری و مصرف کننده تایین بشه . و خیلی وقتها این دو مدل پردازنده هم رده هم محصول و قطعه تولید کردن و از بابت کیفیت همیشه در رقابتا .

در کل اون مادربوردی که من مد نظرم بود . مدل MSI K9AGM2 هستش . chipset 690, FSB 1000,DDR2, sound7.1, LAN100, VGA ATI 1GB onboard, ===== در کل یه مقدار تفاوتهایی با ایسوس داره ولی امکاناتش یه مقدار بیشتره و حدودا در کل میشه گفت تا حدودی شبیه به همن . این مدل HDMI هم انبرد داره . و ساندش هم 1.7 هستش .

لینک ایسوس

http://www.dc-shop.ro/produse/poze_mari/14860.jpg

لینک MSI

http://www.hardware.info/images/news/msi_k9agm2fih_550.jpg

لینک به دیدگاه

amd4600 +biostar 780G

مادربرد خوبی هست ولی من تو بازار ندیدم،قیمتی دارید ازش بگذارید.

البته یک مدل گیگابایت با چنین گرافیکی تو همین انجمن دوستان معرفی کردند که 110 تومان هست

لینک به دیدگاه

با سلام

در کل من هیچ تعصبی در مورد اینتل یا هر قطعه دیگه ای ندارم ولی دوست دارم یه سری اطلاعات بدیدیم و یه سری اطلاعات از دوستانی مثل شما بگیریم . خوب به نظر من جملتون اشتباست . چون زیر 500 تومان اینتل 2180 قوی تر از 4600 هستش . و قیمتش هم نسبتا برابرن . و مادربوردهای خیلی قوی هستش که اینتل ساپورت میکنه

آخر متوجه نشدم از نظر شما E2180 قوی تره یا ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+ ،یک بار گفتید 4600 قویتره یک باره دیگر گفتید 2180

Intel Dual-Core E2180

Operating Frequency 2.0GHz

L2 Cache 1MB

Manufacturing Tech 65 nm

64 bit Support Yes

Hyper-Threading Support No

Virtualization Technology Support No

ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+

Operating Frequency 2.4GHz

L2 Cache 2 x 512KB

Process Type 90 nm

Vista Ready Yes

64 bit Support Yes

Hyper-Transport Support Yes

Virtualization Technology Support Yes

با توجه به این موارد من عرض کردم amd برای زیر 500 بهتره،در ضمن با توجه به این که در سیستم های ارزان اکثراً گرافیک آنبورد هست،مادربردهای با گرافیک آنبرد که برای amd هست به نظر من قوی تر هست.

ولی به عنوان مثال سی پی یو در رده 200 تومان با توجه بیشتر بودن کش اینتل ها،اینتل نسبت به ای ام دی برتری داره.

مثلاً در چهار هسته ای ها Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz نسبت به AM2+ Phenom 9750 - 2.4GHz قوی تره.البته این فقط نظر من هست.

در کل انتخاب بین این دو پردازنده باید به دست مشتری و مصرف کننده تایین بشه

فکر می کنم یک مقدار اسم amd بد در رفته.در صورتی که برای مشتریان با بودجه کم تفهیم بشه که با همان پول می توانید کارایی بالاتری را داشته باشید.حتماً همان که به نفعشان هست را انتخاب می کنند.

در کل اون مادربوردی که من مد نظرم بود . مدل MSI K9AGM2 هستش . chipset 690, FSB 1000,DDR2, sound7.1, LAN100, VGA ATI 1GB onboard, ===== در کل یه مقدار تفاوتهایی با ایسوس داره ولی امکاناتش یه مقدار بیشتره و حدودا در کل میشه گفت تا حدودی شبیه به همن . این مدل HDMI هم انبرد داره . و ساندش هم 1.7 هستش

فکر می کنم مادربردی که شما معرفی کردید حدود 8 تومان گرونتر هست ولی با توجه به این که از نظر صدا و گرافیک بهتر است در صورتی که نیاز به گرافیک و صدای قوی تری داشته باشند می توانند این مدل را انتخاب کنند.

لینک به دیدگاه

آخر متوجه نشدم از نظر شما E2180 قوی تره یا ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+ ،یک بار گفتید 4600 قویتره یک باره دیگر گفتید 2180

Intel Dual-Core E2180

Operating Frequency 2.0GHz

L2 Cache 1MB

Manufacturing Tech 65 nm

64 bit Support Yes

Hyper-Threading Support No

Virtualization Technology Support No

ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+

Operating Frequency 2.4GHz

L2 Cache 2 x 512KB

Process Type 90 nm

Vista Ready Yes

64 bit Support Yes

Hyper-Transport Support Yes

Virtualization Technology Support Yes

با توجه به این موارد من عرض کردم amd برای زیر 500 بهتره،در ضمن با توجه به این که در سیستم های ارزان اکثراً گرافیک آنبورد هست،مادربردهای با گرافیک آنبرد که برای amd هست به نظر من قوی تر هست.

ولی به عنوان مثال سی پی یو در رده 200 تومان با توجه بیشتر بودن کش اینتل ها،اینتل نسبت به ای ام دی برتری داره.

مثلاً در چهار هسته ای ها Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz نسبت به AM2+ Phenom 9750 - 2.4GHz قوی تره.البته این فقط نظر من هست.

فکر می کنم یک مقدار اسم amd بد در رفته.در صورتی که برای مشتریان با بودجه کم تفهیم بشه که با همان پول می توانید کارایی بالاتری را داشته باشید.حتماً همان که به نفعشان هست را انتخاب می کنند.

فکر می کنم مادربردی که شما معرفی کردید حدود 8 تومان گرونتر هست ولی با توجه به این که از نظر صدا و گرافیک بهتر است در صورتی که نیاز به گرافیک و صدای قوی تری داشته باشند می توانند این مدل را انتخاب کنند.

با سلام

حق با شماست . اول من فکر میکردم که 2180 ضعیفتره . ولی بعدا تستی که خودم گرفتم با برنامه خوب یه مقدار قویتر بود . البته من با برنامه پسمارک تست گرفتم . و توی کارهای دیگه باید بیشتر تحقیق کرد . و من الان که پستهای قبلی رو میخونم اون رو متاسفانه تصحیح نکردم و عذر میخوام .

در مورد AMD و اینتل قبلا خوب AMD خیلی ارزونتر تز از اینتل بود ولی بعد از ورود CPU های جدید اینتل قیمت اونها رو هم برای رقابت با AMD پایین اوردن . در کل AMD به قول شما چون قبلا دمای بالایی ایجاد میکرد و خیلی میسوخت اسمش بد در رفته ولی الان دیگه چنین مشکلی نداره و خیلی ها این رو میدونن . ولی یه مشکل دیگه هم هستش اینه که ساپورت AMD از نظر خرابی و فروش در آینده خیلی ضعیفه ولی این رو کسانیکه AMD مصرف دارن عیب و مشکل نمیدونن . ما تعصبی روی هیچ کدوم نداریم فقط برای اطلاع رسانی هستش .

موفق باشید و از اینکه اینقدر تحقیقات میکنید و دقت زیادی در کمک به دوستان دارید متشکرم .

لینک به دیدگاه

با سلام

حق با شماست . اول من فکر میکردم که 2180 ضعیفتره . ولی بعدا تستی که خودم گرفتم با برنامه خوب یه مقدار قویتر بود . البته من با برنامه پسمارک تست گرفتم . و توی کارهای دیگه باید بیشتر تحقیق کرد . و من الان که پستهای قبلی رو میخونم اون رو متاسفانه تصحیح نکردم و عذر میخوام .

در مورد AMD و اینتل قبلا خوب AMD خیلی ارزونتر تز از اینتل بود ولی بعد از ورود CPU های جدید اینتل قیمت اونها رو هم برای رقابت با AMD پایین اوردن . در کل AMD به قول شما چون قبلا دمای بالایی ایجاد میکرد و خیلی میسوخت اسمش بد در رفته ولی الان دیگه چنین مشکلی نداره و خیلی ها این رو میدونن . ولی یه مشکل دیگه هم هستش اینه که ساپورت AMD از نظر خرابی و فروش در آینده خیلی ضعیفه ولی این رو کسانیکه AMD مصرف دارن عیب و مشکل نمیدونن . ما تعصبی روی هیچ کدوم نداریم فقط برای اطلاع رسانی هستش .

موفق باشید و از اینکه اینقدر تحقیقات میکنید و دقت زیادی در کمک به دوستان دارید متشکرم .

میشه بدونم مشخصات بقیه قطعات رو هم بگید،چون تو تست کردم باید قطعات با هم از نظر قیمت برابر باشد.

مثلآ اگر 2180 رو روی p5k بسته باشید باید خیلی تأثیر بگذارد.

باید بقیه قطعات هم سنجید.

الان به عنوان مثال با 60-70 تومان برای 4600 یک مادربرد آنبرد میشه خرید که از نظر کیفیت گرافیک در سطح زیاد بدی نیست ولی آیا میشه برای 2180 هم با همین قیمت مادربرد مناسب آنبرد (یا یک مادربرد + گرافیک) با همین قدرتمند پیدا کرد.

حال اگه مثلاً قرار باشه 80 تومان پول مین داد و 50 هم مثلاً گرافیک میشه گفت وضعیت 2180 بهتره که با بقیه قطعات میشه کامپیوتر حدود 500 .

به طور کلی به نظر من بین amd و اینتل باید ابتدا نوع کاری که با کامپیوتر انجام می دهیم رو مشخص کنیم سپس قیمت حدودی حال باید ببینیم به طور کلی با توجه به تمامی قطعات کدام سیستم با آن بودجه کارایی بیشتری دارد.

راستی اگه امکانش هست تستی رو گرفتید اینجا بگذارید تا بقیه هم ببینند.

لینک به دیدگاه

میشه بدونم مشخصات بقیه قطعات رو هم بگید،چون تو تست کردم باید قطعات با هم از نظر قیمت برابر باشد.

مثلآ اگر 2180 رو روی p5k بسته باشید باید خیلی تأثیر بگذارد.

باید بقیه قطعات هم سنجید.

الان به عنوان مثال با 60-70 تومان برای 4600 یک مادربرد آنبرد میشه خرید که از نظر کیفیت گرافیک در سطح زیاد بدی نیست ولی آیا میشه برای 2180 هم با همین قیمت مادربرد مناسب آنبرد (یا یک مادربرد + گرافیک) با همین قدرتمند پیدا کرد.

حال اگه مثلاً قرار باشه 80 تومان پول مین داد و 50 هم مثلاً گرافیک میشه گفت وضعیت 2180 بهتره که با بقیه قطعات میشه کامپیوتر حدود 500 .

به طور کلی به نظر من بین amd و اینتل باید ابتدا نوع کاری که با کامپیوتر انجام می دهیم رو مشخص کنیم سپس قیمت حدودی حال باید ببینیم به طور کلی با توجه به تمامی قطعات کدام سیستم با آن بودجه کارایی بیشتری دارد.

راستی اگه امکانش هست تستی رو گرفتید اینجا بگذارید تا بقیه هم ببینند.

با سلام

سیستم مورد تست ما P35- ds3l بوده و مادربورد AMD ما هم MSI K9AGM2 ولی در کل من حرف شما در مورد اینکه در رده های پایین AMD مادربوردهای مناسبتر و با کیفیتتری داره قبول دارم . یعنی این روزها AMD داره از نظر قیمت و کیفیت در خیلی از رده ها بخصوص رده های ارزان رقابت میکنه .

در مورد نوع کار هم بازم حق با شماست . و تستهایی که توی اون رده و برنامه انجام شده .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من این مادبورد 7100 رو ما موجود داریم .

آقا سعید.لطف می کنید لینک مشخصات این مادر برد رو بذارید واسم

لینک به دیدگاه

آقا سعید.لطف می کنید لینک مشخصات این مادر برد رو بذارید واسم

ميتونيد از لينك زير ببينيد

http://www.directron.com/gf7100pvtm.html

لینک به دیدگاه

با سلام

سیستم مورد تست ما P35- ds3l بوده و مادربورد AMD ما هم MSI K9AGM2 ولی در کل من حرف شما در مورد اینکه در رده های پایین AMD مادربوردهای مناسبتر و با کیفیتتری داره قبول دارم . یعنی این روزها AMD داره از نظر قیمت و کیفیت در خیلی از رده ها بخصوص رده های ارزان رقابت میکنه .

در مورد نوع کار هم بازم حق با شماست . و تستهایی که توی اون رده و برنامه انجام شده .

یک نگاه به این لینک بکنید

http://www.tomshardware.com/charts/

توی تمامی تست ها 4400 از 2160 قویتر ظاهر شده.حدود 10 تا 20 در صد قویتره به طور کلی

لینک به دیدگاه

یک نگاه به این لینک بکنید

http://www.tomshardware.com/charts/

توی تمامی تست ها 4400 از 2160 قویتر ظاهر شده.حدود 10 تا 20 در صد قویتره به طور کلی

با سلام

خوب عزیز ما بحثی برای 4400 و 2160 نداشتیم بحثمون روی 2180 و 4600 بود .

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب عزیز ما بحثی برای 4400 و 2160 نداشتیم بحثمون روی 2180 و 4600 بود .

تست اين دو در سايت موجود نيست amd ‎4600 و intel ‎2160 هم يك مدل قبلتر نسبت به 4800 و 2180 هست

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

یک از فامیل ها یک کامپیوتر ارزان قیمت برای پسرش می خواد.

بازی هم تا سال 2004 اجرا بشه کافیه.

از نظر گرافیک MB ECS 7100 قویتره یا MSI K9AGM2 ؟

قیمت های دقیق لیون کامپیوتر هم برای قطعات زیر بگید.

MSI K9AGM2

ECS 7100

cpu intel 2180

amd 4600

ram 1gb 800 king stone

hard 250 gb westron

case tvm 8011

هر قطعه ای رو هم نداشتید لطفاً قیمت یک قطعه برابر با همین کارایی روو بدید.

لینک به دیدگاه

MSI K9AGM2

ECS 7100

cpu intel 2180

amd 4600

ram 1gb 800 king stone

hard 250 gb westron

case tvm 8011

هیچ کدام از این قطعه ها رو ندارید؟!!!

لینک به دیدگاه

MSI K9AGM2

ECS 7100

cpu intel 2180

amd 4600

ram 1gb 800 king stone

hard 250 gb westron

case tvm 8011

با سلام

حسام جان دقیقا قدرت کارتهای گرافیک این دو تا مادروبورد رو نمیدونم باید از دوستان بپرسم .

ولی در مورد قیمت های حدودی به ترتیبه زیر هستش عزیز :

MSI K9AGM2 = ارزونتر شده و حدودا 67000 تومان

ECS 7100 = 45000 تومان

cpu intel 2180 = 65500

amd 4600 = امروز 4800 خیلی ارزونتر شده بود و قیمتش حدودا 65000 تومان شده .

ram 1gb 800 king stone = با مارک TEAM دارم قیمتش 25000 تومان

hard 250 gb westron = اگر موجود باشه حدودا 47000 تومان ولی متاسفانه خیلی وقته که توی باز کم شده

case tvm 8011 = این رو دیگه نمیدونم چنده ولی اکثر کیسهای TVM حدود 30000 تومانه

لینک به دیدگاه

هارد رو لطفاً هر چی خوبه و دارید معرفی کنید.

کیس هم با پاور یک چیزی معرفی کنی 40 تا 50 تومان.

مادربردی که 7100 باشه گرافیکش برندهای دیگه ندارید؟

لینک به دیدگاه

هارد رو لطفاً هر چی خوبه و دارید معرفی کنید.

کیس هم با پاور یک چیزی معرفی کنی 40 تا 50 تومان.

مادربردی که 7100 باشه گرافیکش برندهای دیگه ندارید؟

خوب الان فقط مکستور توی بازار موجوده .

در مورد کیس میتونید یک کیس ارزون بردارید حدود 23 تومان و یک پاور 450 خدود 35 تومان .

فقط 7100 فعلا الایت گروپ موجوده عزیز

لینک به دیدگاه

خوب قیمت 160 ساتا مکستور رو بدید.

کیس هم یک مدل که با پاور سر هم که به MSI K9AGM2 بخوره هر چی دارید قیمت بدید:nec-tvm-viera و ...

هزینه فرستادن قطعات تا گلبرگ شرقی هم لطفاً بگید.

پنج شنبه و جمعه باز هستید؟

لینک به دیدگاه

خوب قیمت 160 ساتا مکستور رو بدید.

کیس هم یک مدل که با پاور سر هم که به MSI K9AGM2 بخوره هر چی دارید قیمت بدید:nec-tvm-viera و ...

هزینه فرستادن قطعات تا گلبرگ شرقی هم لطفاً بگید.

پنج شنبه و جمعه باز هستید؟

با سلام

دوست من هارد 160 الان حدود 39000 تومانه و کیس هم اگر معمولی بخوای ویرا هستش 34500 تومان و در مورد مادربورد گفتن فردا میا د و الان قیمت بهم ندادن .

هزینه هم تا اونجا حدودا 3500 تومانه

لینک به دیدگاه

پس فردا قیمت آمد بگید.ممنون

چشم دوست من حتما فردا اومد انجام وظیفه میکنم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...