رفتن به مطلب

مشکل هش ریت p104

Recommended Posts

سلام

من چند روز پیش چند عدد گرافیک p104 گیگا از لیون خریدم

عکسی که لیون درج کرده برای هشریت این گرافیک 41 مگاهش روی اتر هست

من همون تنظیمات در افتر برنر زدم حداکثر 31.5 هش میده (در برنامه کلیمور)

روی دو عدد مادربرد و انواع نسخه های ویندوز 10 هم تست کردم تغییری حاصل نشد.

مشکل چیه؟

ویرایش شده توسط King of Cheat
لینک به دیدگاه

در در 1397/01/02, 23:51:25، King of Cheat گفته است :

عکسی که لیون درج کرده برای هشریت این گرافیک 41 مگاهش روی اتر هست

سلام این هشریت بهمراه آورکلاک هست.
شما بایستی از نو آورکلاک انجام بدید.آروم آروم آورکلاک کنید نه اینکه ماکزیمم آورکلاکی که در یک عکسی در اینترنتی میبینید رو همونو بیاید بزنید برای کارت خودتون.کارتها یکم باهم فرق میکنن و بایستی خودتون محدودیت کارتتون رو متوجه بشید.
شاید اصلا رایزر شما مشکل داشته باشه و پاور رو بدرستی به کارت نفرسته و یا شاید تنظیمات در درایور یا ویندوز باعث میشه کارت آورکلاک نشه یا ایرادی در فایل BAT باشه و فرکانس رو قفل کرده باشه روی یک چیز.

شما میتونین از ویدیو آورکلاکی که در www.aparat.com/techbamohsen قرار دادم استفاده کنین، بجز بخش کور ولتاژ (چون این سری از انویدیا کور ولتاژش رو نمیشه عوض کرد) از بقیه ی ویدیو میتونین استفاده ببرین.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با درود

چیپ این کارت گرافیک حتی اگر 1080ti هم باشه حداکثر ۳۷ میلیون هش میدهد و واقعا عکسی که لیون قرارداده برای من هم سوال هست که چجوری به این عدد رسیده!!

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

چیپ این کارت گرافیک حتی اگر 1080ti هم باشه حداکثر ۳۷ میلیون هش میدهد و واقعا عکسی که لیون قرارداده برای من هم سوال هست که چجوری به این عدد رسیده!!

درود.
نه جداً حدود 39 تا 41مگاهش میده با توجه به اسیک کوالیتی.
این کارت گرافیک P104-100 4GB اینها مخصوصا برای ماین ساخته شدن و مموری های متفاوتی براشون استفاده کردن که بیشتر از حد آورکلاک میشن.
این کارت در واقع بازسازی شده ی کارت گرافیک 1070 هستش عین هم 1920 کوداکور دارند و این یکی مخصوص ماین هست. (کارت 1070 بین 32تا34مگاهش بستگی به اسیک کوالیتی هشریت داره)

مدل P102 بازسازی شده ی 1080ti هست با 5گیگابایت حافظه و مخصوص ماینینگ و هش ریتش بین 45 تا 48 هست بستگی به اسیک کوالیتی داره.(خود کارت 1080Ti نزدیک به 35مگاهش هست)

نکته» از این کارتها برای بازی بهیچوجه نمیشه استفاده کرد چون خروجی تصویرش رو برداشتن، ولی برای کارهای نرم افزاری مثل Adobe میشه ازشون بهره برد.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

سلام این هشریت بهمراه آورکلاک هست.
شما بایستی از نو آورکلاک انجام بدید.آروم آروم آورکلاک کنید نه اینکه ماکزیمم آورکلاکی که در یک عکسی در اینترنتی میبینید رو همونو بیاید بزنید برای کارت خودتون.کارتها یکم باهم فرق میکنن و بایستی خودتون محدودیت کارتتون رو متوجه بشید.
شاید اصلا رایزر شما مشکل داشته باشه و پاور رو بدرستی به کارت نفرسته و یا شاید تنظیمات در درایور یا ویندوز باعث میشه کارت آورکلاک نشه یا ایرادی در فایل BAT باشه و فرکانس رو قفل کرده باشه روی یک چیز.

شما میتونین از ویدیو آورکلاکی که در www.aparat.com/techbamohsen قرار دادم استفاده کنین، بجز بخش کور ولتاژ (چون این سری از انویدیا کور ولتاژش رو نمیشه عوض کرد) از بقیه ی ویدیو میتونین استفاده ببرین.

موفق باشید.

دوست عزیز گرافیک روی خود برد هم تست شده حتی روی چندین برد و چندین مدل پاور بازهم تغییری درهشریت حاصل نشد.

به نظر باید همین کاری که گفتید انجام بدم به صورت آروم آروم اورکنم نه یه دفه ای

البته بعید میدونم تاثیر خاصی داشته باشه.

نهایت یکی دومگاهش بیشتر بده.

ویدئو شمارو نگاه کردم عالی بود.

ولی به نظرم این مشکل شاید از بایوس کارت باشه احتمالا بایوسشو باید عوض کرد.

مطمئنم مشکل از تنظیمات اورکلاک نیست حتی مقداری هم بیشتر اورکلاک کردم بازم تغییر خاصی نداشت.

ویرایش شده توسط King of Cheat
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، King of Cheat گفته است :

دوست عزیز گرافیک روی خود برد هم تست شده حتی روی چندین برد و چندین مدل پاور بازهم تغییری درهشریت حاصل نشد.

به نظر باید همین کاری که گفتید انجام بدم به صورت آروم آروم اورکنم نه یه دفه ای

البته بعید میدونم تاثیر خاصی داشته باشه.

نهایت یکی دومگاهش بیشتر بده.

ویدئو شمارو نگاه کردم عالی بود.

ولی به نظرم این مشکل شاید از بایوس کارت باشه احتمالا بایوسشو باید عوض کرد.

مطمئنم مشکل از تنظیمات اورکلاک نیست حتی مقداری هم بیشتر اورکلاک کردم بازم تغییر خاصی نداشت.

محمد جان همون جوابی که توی تلگرام واست نوشتم اینجا کپی میکنم که اگر کسی سوال مشابهی داشت، به جواب شاید برسه»

سلام محمد.
نه اصلا انویدیا بایوسش عوض یا مُد نمیشه. سری پاسکال (سری 1000 انویدیا) بایوسشون قفل هست. برخی از سری های قدیمی راحت بایوس مد میشدند و کور ولتاژشون هم عوض میشد.فقط AMD هست که بایوسش مد میشه.

99% بخاطر آورکلاکت،ویندوزت، درایورت و یه ایراد جزئی نرم افزاری هستش.
از دوستان دیگر هم بپرس احتمال قوی به نتیجه میرسی فقط قشنگ توضیح بده و اسکرین شات بزار براشون که کمکت کنن.

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

نه اصلا انویدیا بایوسش عوض یا مُد نمیشه. سری پاسکال (سری 1000 انویدیا) بایوسشون قفل هست.

بایوس سری پاسکال رو هم خدا آزاد کرد! اخیرا نرم افزار تغییر TDP بعضی کارت های پاسکال هم اومد و این هم نرم افزار که از فلش زدن کارتا پاسکال ساپورت میکنه

http://www.overclock.net/forum/71-nvidia-drivers-overclocking-software/1521334-official-nvflash-certificate-checks-bypassed-gtx-950-960-970-980-980ti-titan-x.html#/topics/1521334

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

بایوس سری پاسکال رو هم خدا آزاد کرد! اخیرا نرم افزار تغییر TDP بعضی کارت های پاسکال هم اومد و این هم نرم افزار که از فلش زدن کارتا پاسکال ساپورت میکنه

http://www.overclock.net/forum/71-nvidia-drivers-overclocking-software/1521334-official-nvflash-certificate-checks-bypassed-gtx-950-960-970-980-980ti-titan-x.html#/topics/1521334

?

مرسی. الآن برای بچه های اون سمت میگذارم ببینم به نتیجه ای میرسن، خوبه بده، چجوریاست.
کارتهایی که میگه ساپورت میکنه، ماینینگ هستن و فقط 1070Ti فعلا.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

1f62c.png

مرسی. الآن برای بچه های اون سمت میگذارم ببینم به نتیجه ای میرسن، خوبه بده، چجوریاست.
کارتهایی که میگه ساپورت میکنه، ماینینگ هستن و فقط 1070Ti فعلا.

کجا لیست ساپورت رو نوشته؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

کجا لیست ساپورت رو نوشته؟

اینجا»
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-nvflash/

در بخش زیرش اینها رو نوشته»

5.427.0 (January 10th, 2018)

Adds support for

• DRIVE PX 2 AutoChauffeur
  • Quadro GV100
  • Quadro P500
  • TITAN V
  • Tesla V100-FHHL-16GB

5.416.0 (November 1st, 2017)

Adds support for GTX 1070 Ti

5.412.0 (September 21st, 2017)

Adds support for

• Tesla V100-PCIE-16GB  
  • Tesla V100-DGXS-16GB   
  • P106-090
  • P104-101

5.398.0 (July 25th, 2017)

Adds support for:

• GeForce MX150
  • P106-100 
  • P104-100
  • P102-100
  • Quadro P5200
  • TITAN Xp
  • Tesla V100-SXM2-16GB
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

اینجا»
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-nvflash/

در بخش زیرش اینها رو نوشته»

5.427.0 (January 10th, 2018)

Adds support for

• DRIVE PX 2 AutoChauffeur
  • Quadro GV100
  • Quadro P500
  • TITAN V
  • Tesla V100-FHHL-16GB

5.416.0 (November 1st, 2017)

Adds support for GTX 1070 Ti

5.412.0 (September 21st, 2017)

Adds support for

• Tesla V100-PCIE-16GB  
  • Tesla V100-DGXS-16GB   
  • P106-090
  • P104-101

5.398.0 (July 25th, 2017)

Adds support for:

• GeForce MX150
  • P106-100 
  • P104-100
  • P102-100
  • Quadro P5200
  • TITAN Xp
  • Tesla V100-SXM2-16GB

خوب این p ها فکر کنم همون کارت های سری پاسکال هستن که شامل همه میشه نه فقط ماینینگ

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

خوب این p ها فکر کنم همون کارت های سری پاسکال هستن که شامل همه میشه نه فقط ماینینگ

سری ماینینگ P هستند برای مثال P102
سری گیمینگ GP هستند برای مثال GP102

تا جاییکه من میدونم بطور کامل از لحاظ مموری فرق میکنند.سری P102 مثلا 5گیگابایت مموری پرسرعت تر از سری GP102 11GB GDDR5x داره که برای ماینینگ عملکرد بهتری داره.
و همینطور هم سری های 104.

ما حتی بایوس های کارت گرافیک های مشابه هم در AMD رو هم برای هم نمیزنیم (تفاوت سازندگان مموری ها،حتی سری ساخت های متفاوت) چه رسد به 2سری کاملا متفاوت.

البته کسی رو ندیدم تست کرده باشه نتیجه ای گفته باشه.1نفر توی گروه شنیدم سری 1070Ti رو با این ها مد زده، کارت بریک شده.فعلا که استاندارد نیستش.

و همینطور برای 1080 و 1080Ti و 1060-6GB و 1070 و 1060-3GB و 1050 و 1050Ti هم جواب نمیده فعلا

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

سری ماینینگ P هستند برای مثال P102
سری گیمینگ GP هستند برای مثال GP102

تا جاییکه من میدونم بطور کامل از لحاظ مموری فرق میکنند.سری P102 مثلا 5گیگابایت مموری پرسرعت تر از سری GP102 11GB GDDR5x داره که برای ماینینگ عملکرد بهتری داره.
و همینطور هم سری های 104.

ما حتی بایوس های کارت گرافیک های مشابه هم در AMD رو هم برای هم نمیزنیم (تفاوت سازندگان مموری ها،حتی سری ساخت های متفاوت) چه رسد به 2سری کاملا متفاوت.

البته کسی رو ندیدم تست کرده باشه نتیجه ای گفته باشه.1نفر توی گروه شنیدم سری 1070Ti رو با این ها مد زده، کارت بریک شده.فعلا که استاندارد نیستش.

و همینطور برای 1080 و 1080Ti و 1060-6GB و 1070 و 1060-3GB و 1050 و 1050Ti هم جواب نمیده فعلا

بله درست میفرمایید احتمالا همیتطور که شما میفرمایید باشه

البته ما که اینور بایوس کارت های مختلف AMD رو روی همدیگه زدیم مشکلی نداشته و حتی بنده آموزش های تبدیل کارت های سری ۴۰۰ به سری ۵۰۰ رو هم در همین فروم قرار دادم و بار ها هم آزمایش کردم بدون مشکل کار میکنن تویAMD اقلا

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

بله درست میفرمایید احتمالا همیتطور که شما میفرمایید باشه

البته ما که اینور بایوس کارت های مختلف AMD رو روی همدیگه زدیم مشکلی نداشته و حتی بنده آموزش های تبدیل کارت های سری ۴۰۰ به سری ۵۰۰ رو هم در همین فروم قرار دادم و بار ها هم آزمایش کردم بدون مشکل کار میکنن تویAMD اقلا

ریسکه، میدونی، صحیح نیست بیایم بگیم "بله میشه بدون مشکل!" بعد اگر یکنفر حتی خودشم اشتباه کنه بره بایوس از توی Techpowerup گیر بیاره بزنه کارت رو بریک کنه، بعد میگه "شما گفتین!"
حتی با اینکه صدها بار جملات "مسئولیتش با خودتونه" هم بنویسیم، باز هم نمیشه.برای همین عموماً میگیم "اینکارو نکنید، از بایوس خودتون بک آپ بگیرید و همون رو مُد کنید"
نهایت 5دقیقه وقت بیشتری میگیره.جای دوری نمیره چون 1بار بیشتر مد بایوس قرار نیست انجام بدن.
در مورد NVidia هم چون بنده تست نکردم واقعا نظری ندارم....

مرسی:100_pray:

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

ریسکه، میدونی، صحیح نیست بیایم بگیم "بله میشه بدون مشکل!" بعد اگر یکنفر حتی خودشم اشتباه کنه بره بایوس از توی Techpowerup گیر بیاره بزنه کارت رو بریک کنه، بعد میگه "شما گفتین!"
حتی با اینکه صدها بار جملات "مسئولیتش با خودتونه" هم بنویسیم، باز هم نمیشه.برای همین عموماً میگیم "اینکارو نکنید، از بایوس خودتون بک آپ بگیرید و همون رو مُد کنید"
نهایت 5دقیقه وقت بیشتری میگیره.جای دوری نمیره چون 1بار بیشتر مد بایوس قرار نیست انجام بدن.

خوب آخه تاثیری که بایوس ۵۷۰ روی کارت ۴۷۰ داشت به قدری زیاد بود که کارت ۴۷۰ رو شما هرچی اورکلاک میکردی باز به این ۵۷۰ نمیرسید! حتی توی کلاک های برابر هم با هم اختلاف داشتن ضمن اینکه گستره ی اورکلاک پایدار بایوس کارت ۵۷۰ بیشتر بود

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...