رفتن به مطلب

واتر کولر نیاز است یا خیر؟

Recommended Posts

سلام

سی پی یو 1700x بدون اورکلاک با کولر بادی ThermalRight True Spirit 120M BW در Idle چهل درجه و در بازی شصت درجه و در prime95 طی یک دقیقه به هفتاد درجه میرسه

بودجه بنده برای تهیه واتر کولر سیصد تومان هست

به نظرتون با تهیه یک واتر کولر میتونم این دمارو کمتر کنم یا صرفا یک خرج اضافه است، اگر بله دما چقدر کم میشه؟

ویرایش شده توسط Miss Roshana
لینک به دیدگاه

در در 1397/01/04, 12:39:06، Miss Roshana گفته است :

سلام

سی پی یو 1700x بدون اورکلاک با کولر بادی ThermalRight True Spirit 120M BW در Idle چهل درجه و در بازی شصت درجه و در prime95 طی یک دقیقه به هفتاد درجه میرسه

به نظرتون با تهیه یک واتر کولر میتونم این دمارو کمتر کنم یا صرفا یک خرج اضافه است، اگر بله دما چقدر کم میشه؟

درود

قطعا با واتر کولینگ دما کمتر میشه

و این کولر شما زیاد هم قوی نیست

میتونین یه ترمال رایت HR22 تهیه کنین اگه سازگار باشع با پردازنده شما،،من در جریانش نبودم زیاد

یا همون واتر کولر

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/04, 12:39:06، Miss Roshana گفته است :

سلام

سلام دوست عزیز، 

بهتره واتر کولر تهیه کنید و قطعا در کاهش دما موثره، ولی برای عملکرد بهتر و کاهش دمای موثر، به کولینگ و خنک سازی خود کیس هم بها بدید، در کنار یک اسمبل زیبا و حرفه ای .

واتر کولر گرین گلیشر ایوو 240 https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-جانبی/واتر-کولر-گرین-glc240-evo-65.html

با رعایت نکات بالا، فکر میکنم در بیشتر شرایط پردازنده، چیزی حدود ده تا پانزده درجه کاهش دما رو تجربه کنید، و هزینه کردن برای کولینگ و خنک سازی، بیهوده نیست، چون مستقیم با کارایی و عمر مفید قطعات سیسیتم شما در ارتباطه .

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/04, 01:09:06، Miss Roshana گفته است :

در بازی شصت درجه و در prime95 طی یک دقیقه به هفتاد درجه میرسه

سلام

واتر کولر توصیه میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

اگر اورکلاک نمیکنید به نظر من احتیاجی به واتر کولر ندارید.چون رایزن ها واقعا پردازنده های خنکی هستند.

اگر هم مایل هستید تهیه کنید از برند گرین تهیه کنید.

بنده به تازگی از این مدل برای پردازنده رایزن خودم (البته مدل 120 و نه 240) تهیه کردم و کاملا از کیفیت و کارایی اون راضی هستم.در ضمن از برند ایرانی هم حمایت میکنید.

الان دمای پردازنده من در حالت بی کاری 30 درجه هستش و در حالت گیم سنگین نهایت 50 درجه.در ضمن من خوزستان هستم و دمای اتاق من الا حدودا 28 هستش.اگر بنچ مارک خاصی خواستید اعلام کنید تا براتون بفرستم.

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-جانبی/واتر-کولر-گرین-glc240-evo-65.html

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...